Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panika panika...

głupi randkowy dylemat, nie wiem co robic

Polecane posty

Witam dziewczyny :) Ja dziś od rana byłam u rodzinki, tak więc nie zaglądalam... Kawa, mezczyzni... - wiecie, jedyne co przychodzi mi na myśl w tej sytuacji, to to, że czasem tak własnie być musi. I mimo, że nie jest łatwo, napewno się ułoży. Obydwie jesteście młode macie doświadczenie, i teraz już wiecie czego się wystrzegać, a na co zwracać uwagę... Bede trzymać kciuki. Dobrze kawko, że nie siedzisz w domu :) Wierzę że sie Wam obydwu ułoży. A zbieg okoliczności rzeczywiście niesamowity.

Hehe z kobietami na piwo jeszcze nie chodzilam, ale dlaczego nie... Wogole to uwazaj myśle nad zmiana orientacji... ;) Kawa to dzwne ja nawet nie plakalam, przyzwyczailam sie, on zrywal ze mna 2 razy teraz moja kolej Oboje wiemy ze tak bedzie najlepiej. Postanowilismy urwac kontakt bo tak nam znowu nic z rozstania nie wyjdzie :P

eeeeh dluuugie z mnostwem tlumaczen łez i w ogole.. on mnie kochał i wiem o tym, ja gonie, dlatego zerwalam a wahalam sie dobre 4 miesiace.. eeh ciezko bylo :)

Podejrzanie dobrze. On chyba ma wiekszego kaca i zawsze ze wzgledu na jego kaaca wracalismy do siebie Ale czy to mas sens? Nie chce ze mna mieszkac bo sie boi ze bede go ograniczac. Denrwuje mnie jego granie calymi dniami i nocami. On nie kocha mnie juz, nie jestem wazna. Fajnie jak jestem czasami mozemy sie spotkac byle bym nie przeszkadzala. Ja nie lubie gier fantastyki i wogole on uwielbia Mamy problem zeby obejrzecfilm bo kazde z nas lubi cos innego. WIec czy to mialo sens?? Nie wiem co zrobie z czasem ktory spedzalamz nim I tak nie dlugo wyjezdzam...

on sie dlugo miotal w marcu sila z niego to wyciagalam, bo on nie byl tego pewnien. Rozstalismy sie przeryczalam naoc, duzo rozmawialismy... Wrocil, obiecal sprubowac i sie postarac. Terz spedzilismy fajny dzien ze soba a wieczorem sie wkurzylam podczas rozmowy na gg i powiedzialam koniec... Dziwnie

mezczyzni - ja nei mam pojecia :| juz zapomniałam jak to jest .... Wiesz co, to dobrze, ze nie rozpaczasz, skoro sama widziałaś, że tak bardzo się róźncie? Widocznei tak miało być...

no tak raz się żyje młodsza ode mnie, ja stara baba o randkach wirtualnych to już zupełnie nic nie wiem :P

mezczyzni.. my tez sie za bardzo roznilismy, takze chyba nie ma co tego ciagnac i w moim i Twoim przypadku :) a od facetow to ja na razie uciekaaaam!

kawa bez cukru :) Masz rację zrób sobie chwilę odpoczynku :) :D A w końcu sam się nawinie ten odpowiedni :)

Szkoda że pogoda taka jakaś przygnębiająca. Niebawem wyjdzie słoneczko i na wszystko będziecie patrzeć przez różowe okulary :)

Mam tam zapewniona prace codziennie od switu do nocy i mam nadzieje ze nie spotkam zadnego faceta. Nie zamierzam wychdzic na ulice na miasto ani nic. W zeszlym roku spotkalam paru, wszedzi ich pelno!!! Nie kreca mnie zadne przygody i zwiazki na odleglosc, facet ma byc na miejscu tu we wrocku ito nie jeden

Złamalam obcas idac na kolo, calkowicie odpadl, nie mialam czasu wrocic zmienic butow .. Jaki obcciach... Ale zlamany obcas przyniusl szczescie, z kola 5 Wlasnie wrocilam i zaczynam kucie przez 3 dni codzieennie egzaminy.. O Eksiu nie mysle nie placze, dziwne...