Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panika panika...

głupi randkowy dylemat, nie wiem co robic

Polecane posty

kupilam sobie plynny jedwab do wlosow bo mi sie troche poniszczyly, kuurcze fajna sprawa;D takie sa miekkie fajne :D ja to rano mam tak zwolnione obroty ze to co robie normalnie w pol godizny to mi teraz diwe zajmuje ;D a to cos zjem ato sobie usiade :P i takim to sposobem pomalwoalam dopiero 1,5 oka ;P

kuurcze to niedobrze, ale moze jakos rpzejdize bokiem :P nie no pewnie i tak jest cieplo tylko bez slonca wiec przyda Ci sie tylko jakis dluzszy awaryjny rekawek :D

:):) no to podobnie jak ja :) Tyle ze ja jeszcze nic z soba nie zrobilam i nadal siedze w domowych gaciach ;) Dopije kawe i pojde pod prysznic, wlosy zdaza spokojnie wyschnac.. A jakie macie plany na dzis :)

ja znalazlam w drogerii kolo mnie takiej nieduzej, no zaplacilam 7 zł za13 ml , ale wydaje to strasnzie bo ma konsystencje taka gesta i jedna kropla na cale wlosy starcza bo to tkaie lekko tlustawe jest ale to tylko takie wrazenie bo na wlosach juz super jest :D popytaj w drogeriach po prostu czy jest jedwab do wlosow, ja tak robilam i w jakiejs 3 znalazlam ;D

mi tez sie bardzo podoba stroj :) na pewno bedizesz super wygladac :D a ja dzisiaj smigam do kolegi sie szkolic pod wzgledem rowadzenia samochodu, bo jak juz wspomnialam robie prawo jazdy :D

Gość pomocyyyyyyyyyyyyy yyyy y
a mnie jedwab nie pasuje bo prostuje mi moje loki :( ale generalnie dobra sprawa...jest odzywka z gliss kura z jedwabiem taka w sprayu i ostatnio widziałam taki sam jedwab gęsty

sadze ze opowie :D W koncu tak sie rozkrecił temat, że nie może nam tego zrobic ;) Ja mysle ze bedzie dobrze :) jestem bardzo ciekawa jak to sie skonczy :)

Gość mezczyzni kochaja zolzy przecz
jedno kolo do przodu jedno do tyl jutro 2 kola i referacik a moj facet ma juz koniec zajec na ten tydzien i dzis idzie na urodziny do kolezanki z roku

plynny jedwab glis kur nie jest zly :D ja tez chce randke :(

Nawet nie zaproponowal... I tak nie dalabymrady pojsc

I jak dziewczynki??? Jak bylo na randkach? Jak minął dzionek? Niech chociaz poslucham o szczesciu innych Siedze z noskiem w ksiazce, z noska kapie, głowka peka...

A jak wg ciebie wyglada prawdziwa randka??? Tez sie rozmazylam...

No ale jest ktos z kmi bys chciala pojsc na taka kolacje??? Ps. Ta kolacja razem ze śniadaniem??? Ja bym chciala zeby mi kochanie zrobilo ekstra kolacje(ewentualnie fajny lokal), cos co lubie, romantyczny film, kaiel w olejkach eterycznych, masaz... :( Ale nic z tego :( A z przypadkowym facetm bym nie poszla... Zreszta nie ma mnie kto zaprosic :(

Zazdroszcze!!! Ja mam 2 takie sztuki.. Były i obecny... Ale trzeba poszukac cos nowego... Wrod znajomych nie widze kandydata... I lepiej zebym nie zobaczyla... CHyb pojde gdzies na piwo moze mnie jakis zaczepi? :(

I uciekl? DOkad? Gdzie jest? Sa jakie kolwiek szanse? Ja bardzo potrzebuje zeby mi ktos tak zawrocil i szukam na sile. A tak na prawde powinnam zakonczyc jeden zwiazek i poszalec

Za slabo znam sytuacje. Jestem domatorka uwielbiam stabilizacje ciezko mi wchodza jezyki obce i zamierzam zycie spedzic w polsce. A milosc no coz ulotne uczucie Ale skoro tak czujecie Zaryzykujcie

Jak wpadniesz to wrocka to zapraszam na kawe :) Chyba ze zdaze sprzatnac ci go z ulicy! Kochana warszaa i wrocław to rzadna odległość!!! Myslalm ze przynajmniej jest w usa czy australi Dlaczego sie rozwodzisz/ (wiem glupie pytanie) Rob w zyciu wszystko tak aby umierajac nie zalowwac ze sie czegos nie zrobilo. Sprobowac zawsze mozna

publicznie? anonimowo W necie mozna rozmawiac z tysiacami ludzmi anonimowo Byc soba, lub kreowac upragniony wizerunek siebie

No harlekiny :D Uwielbiam brunetów... Kumpela powtarza ze na architekturze najlepsi faceci :D Dlaczego tak nisko sie cenisz???? Powiedzialabym ze moze powinnas pozyc sama nacieszyc sie wolnoscia a nie z deszczu pod rynne. Ale sama bym tak chciala, uwielbiam zwiazki. Wiesz? Zastanawiam sie... Jak dobrze go znasz? Piszeszo nim jak o ideale... Moze go tak na prawde nie znasz? Nie ma idealow! Moze pokochalas swoe wyobrazenie jego?

A reszta gdzie??? Kawa panika szyszka??? Gdzie wy??? Czekamy na relacje!!!

raz sie zyje... skoro jak sama twierdzisz raz sie zyje, to walcz o swoje szczescie! Skad wiesz czy Ty nie bedziesz jego szczesciem a Twoj synek moze nim rowniez byc! Niczego sienie dowiesz dopoki nie sprobujesz :) mezczyzni kochaja... trzymaj sie na tych kolach! i wiesz, chyba potrzebujesz troche oddechu, takiemam wrazenie ze chcesz ten obecny zwiazek naprawde skonczyc ;) no wiec nie czekaj bo zycie nie czeka :D a co do mnie to dopiero wrocilam do domu :P bylam na takiej pseudo randce bo kumpel uczyl mnie troche obycia z autem, a potem ogladalismy mecz portugalia-czechy [portugalia wygrala juuuupi! :D ] a potem mnie odwiozl do domu, a w miedzy czasie dostalam masaż karku i ramion ;D randka to tego nazwac nie mozna, bo to dobry kumpel tylko ;D

po sniadaniu ;)