Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panika panika...

głupi randkowy dylemat, nie wiem co robic

Polecane posty

Gość mezczyzni kochaja zolzy przecz
Nie chce konczyc tego zwiazku, bardzo mi zalezy Ale gdyby nie to ze mi zalezy od roku bysmy zyli osobno WIem ze go nie moge trzymac nasile bo to sensu nie ma :(

mezczyzni wola.. ale czy Ciebie to nie meczy,.. taki uklad? raz sie zyje.. dziekuje :) staram sie pomoc, będzie ok, zobaczysz, a kazdy ma prawo w zyciu do walki o swoje szczescie :) w tym pryzpadku liczy sie rowniez Twoj synek, a ja mam takie dobre przeczucie ze moze sie on stac oczkiem w glowie tego zielonookiego bruneta, takze probuj! :) nie masz nic do stracenia:)

Jakis ciag dalszy harleqina??? Ja wlasnie rbilam za przewodnika z gogle maps bo ktos strcil poczucie czasu graja z kumplami, a dopiero teraz polazl na urodziny do kolezanki ktora znalazlam nawet w jego znajomych na nk, bo siedzial kolo niej na zajeciach i trudno bylo sie nie poznac Ja jakos ludzi obok ktorych siedze nie zapraszam na nk a tym bardziej na urodziny

ej i nie wyjasnilas mi jak go dobrze znasz

Witam dziewczyny :) Ja tak jak pisała kawa byłam wczoraj wieczorem na spotkaniu :) Z babińcem :D Swoją obecnościa zaszczycił nas jeden facet :) Ale było super :) Przeczytałam wszystko co pisałyście. Raz się żyje - ja popieram to co pisały koleżanki :) Sądze, że nie powinnaś tak o sobie myśleć (że jesteś dla niego nieodpowiednia). Jeśli jest tak jak mówisz, że on ma w stosunku do Ciebie plany nad czym się zastanawiać? Wiesz gdyby mój chłopak miał dziecko z innego związku, byłoby mi to OBOJĘTNE, i to, że rzekomo nie chciałby mnie \'obraczać\' dzieckiem, byłoby dla mnie największą przykrośćią. Zrobiłabym wszystko by dać szansę temu, co może być piękne. Coś do siebie czujecie - to co było niech zostanie za Wami, i nie odbieraj mu szansy pokochania Twojego brzdąca :) Znacie się dobrze, tak więc napewno potrafisz ocenić czy mówi szczerze. Przyjmij że jest poprostu szczerym, zakochanym w Tobie mężczyzną i powinnaś zrobić wszystko by to mogło się rozwinąć. Dużo w życiu przeszłaś, daj sobie szansę bycia szczęśliwą, i spokojną przyszłość dla dziecka :) Będzie dobrze, ja w Ciebie wierzę :) Się rozpisałam :) Kawa - mam nadzieję, że już nie śpisz :)? Mężczyźni kochają - mam nadzieję, że koła jakoś idą co? A tak w ramach PS. fajne babki z Was :) Buziaki

kochanaaa nie spie nie spie :D od 9 dzisiaj nie spie ! tak sie zmeczylam wzorajszym dniem ze poslzam stosunkowo jak na mnie wczensie spac przed 00 ;D totez i wczesnie wstalam :D i tak sie błakam po domu caly ranek, dopiero na 15.30 mam jazde, to jeszcze troche czaaasu jest, a wieczorem hah! 18-stka kolezanki :D

Witaj kawko :) No tak to jeszcze masz troche czasu :) Ale fajnie masz, ja tez bym sobie pojezdziła L-ką ;) Niestety juz mam to za sobą. A fajne jest to, że wszyscy kierowcy spodziewają się że możesz coś wywinąć. Ja mam prawo jazdy już 6 lat, ale nadal nie czuje się pewnie. Pewnie dlatego że nie mam własnego samochodu i rzadko jeżdzę... Więc życzę gumowych drzew kawko :) No to się szykuje balanga :D a to jakaś domówka? Czy jakaś impreza z pompą na sali :)?

na sali na sali :D z tym ze pewnie wsyzstko trohe mecz spartaczy bo wiekszosc bedize chciala obejrzec ;D ale i tak fajnie bedzie ;) jeszcze pamietam swoja 18stke ;P w sumie tak dawno to to nie bylo ^^ no a co do samochodu tooo ja to po porstu uwielbiam, dopiero 3 raz ide na jazde, alejuz to kocham :D no nic, zbieram sie powoli i zycze wsyzstkim milego dnia :) dzis juz nie wpadne, bo wroce jakos pewnie nad ranem ;D buziaki! :)

raz się żyje -> witam :) (Swoją drogą dobrałaś nicka, który powinien być dla Ciebie mottem na najbliższy czas). Cieszę się, że przeczytałaś i mam nadzieję, że niedługo będziemy się cieszyć wszystkie razem z Twojego szczęścia z przystojnym brunetem :) Ja dziś mam dzień domowy :) Nigdzie się nie ruszam :D Mam już wakacje, a to dopiero pierwszy dzień, gdzie nigdzie się nie umówiłam, nie muszę nigdzie lecieć, tak więc siedzę (leżę) i czekam na mecz :) Czekam też na swoją połówkę, pewnie bedziemy patrzeć razem. Miał dziś egzamin, i dzwoniąc mówił, że mu nie poszło, przez co jest mi smutno i mam zrąbany humor... Bo kurde tak się starał :( No ale cóż, to inteligentny chłopak, poradzi sobie :) :) :) W to akurat wierzę, bardziej niż w siebie :) Raz się żyje -> widziałaś, kawka nam wybywa zabalować :) Mam nadzieję, że pozostałe koleżanki nas odwiedzą. I czekam niecierpliwie na Panikę, bo ona to już totalnie zniknęła... Mam nadzieję, że nie na długo :)

hahahahahhahahahahahaha Mnie się najbradziej podobał: mój pies też sika ale on ma dopiero 6 miesięcy hahahaha

na mnie samolot działa niezawodnie szczególnie komentarz na drugiej stronie: teraz cytat: "fido didol Brawo sie bije po wyladowaniu, tak jak przed startem stewardesy przeprowadzaja publiczna modlitwe. Po udanym locie mozna tez odkorkowac szampana, usciskac pilotow i puknac stewardese (z radosci przedluzonego zycia) " HAHAHAHA

Wiszą trzy nietoperze na gałęzi do góry nogami. Nagle jeden przekręcił się wokół gałęzi o 180 st. i stoi normalnie. drugi mówi do trzeciego: ty, patrz Gacek zemdlał

hahahahha Dokładnie :) Mnie się podobało też z tramwajem zajeżdzającym na pętlę hahaha. Jak dziewczyny wrócą, to pewnie też spojrzą w linki :) HAHA Od razu będą miały lepszy humor.

dzien dobry wszystkim :D na poczatek JE**Ć SĘDZIEGO ! I CAŁĄ RODZINE JEGO! [wybaczcie musiałam ;P meczu juz komentowac nie bede] widze ze tu ostatnio wesoło :D sluchajcie ja wczoraj za bardzo zaszalałam chyba troche, głowa mi po prostu peka, ale chyba jakos przezyje ;D i wiecie co, dobrze byc kobieta i miec fajnych kolegow w klasie, nic wczoraj praktycznie nie wydalam a mam kaca ;P juz dawno nie bylam na 18stce, fajnie bylo, sie odstresowalam ;D dzisiaj dzien w pizamie!

Gość raz sie zyje
Kawo... A ile Ci wiosen liczy życie???? Ze szkoły... 18-tki? Dzień dobry królewny!!! Usmiech proszę:)

raz sie zyje - dziekuje :) wygladam podobno na 15 ;P mezczyzni wola - juz dawno nie widzialam dobrej komedii romantycznej totez chyba nie pomoge niestety, aczkolwiek sama bym sobie rowniez obejrzala, jak tam koła? :D