Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panika panika...

głupi randkowy dylemat, nie wiem co robic

Polecane posty

Gość o zeszszszs............
Ten temat juz byl pare miesiecy temu, czemu sie ciagle powtarzasz????????

Gość raz sie żyje
Dziewczynki, miłego dnia!!!! I zaśpiewajmy "sto lat" dla mojego synka który 3 lata kończy :D P.S. Czy u was tez całą noc padało ? O.o

dzień dobry i również miłego dnia życzę :) u mnie tez padalo, ale teraz jest ladna pogoda :D troche chlodniej ale slonecznie :) a dla PAtrycka STO LAAAT ! 🌼

Witam dziewczyny:) Ja wczoraj się nie zjawiłam, wypożyczyłam książkę i mnie wieczorem wciągneła na maksa. Jest o \"rytuale\" obrzezania kobiet :( Masakra - kiedys widzialam też reportaż na ten temat. Raz się żyje - Dla Twojego brzdąca 100 lat od cioci szyszki :) Kawa - wydobrzałaś już po imprezce Mężczyźni wolą - bede trzymac kciuki Mnie też coś zbiera :( Jakieś choróbsko :(

nie, czytam "Przełamać tabu". tej samej autorki, ale "Kwiat pustyni " wypozycze również napewno :) Bo nawet widzialam w bibliotece :)Ty również czytałas :)?

Raz sie zyje - czytałam drogę do domu :) Wogole wiekszosc romansideł Daniel Steel tez przeczytałam :D Masz rację, ani się obejrzysz a już panne przyprowadzi :D Raz się zyje - ile liczysz wiosen :)?

raz sie zyje Z perspektywy lepiej widac jak sie samemu jest w srodku czegos to sie tego nie widzi i nie rozumie DObra ide sie uczyc Czytałyście Janusza Leona Wiśniewsiego??? S@amotnosc w sieci albo inne ksiazki??? W sumie te inne sa lepsze :)

mezczyzni - nie, ja nie czytalam, bo zainteresowalam sie tą samotnością, kiedy przezywala swoisty bum, i nie moznabylo jej dostac w bibliotece.... Ja nie pracuje, studiuje dziennie, tak wiec nie mam jak, dzieci - zero, meza nie mam, kandydata tak :) Studia koncze w przyszlym roku, teraz skonczylam 4 ROK. No nie wiem co jeszcze o mnie. Lubie czytac, lubie ludzi, lubie rozmawiac i spac :) Lubie niezdrowe jedzenie :) :)

Kolej na mnie??? 20 latek, pierwszy rok studiow na politechnice wrocławskiej. Studiuje dziennie, pracuje tylko w wakacje. Dzieci nie posiadam, mężą tez nie... Kandydat jest ale właściwsze to chyba był... ;(

Kurcze dziewczyny musze odkurzac, a tak mi sie nei chce, lecą odcinki powtórkowe "Na wspólnej" i chetnie bym obejrzała. A jak się żyje w stolicy :)??

raz się zyje a ja uwielbiam zmywac !! Gary to moja pasja, szorowanie patelni, pachnacy płyn :) Bardzo to lubie ;) Naprawde:)

heheh a z checią oddam:) OK ja tez uciekam do sprzatania :) Pozdrawiam i zycze miłej imprezy :) A reszcie dziewczyn - milego dnia :) Buziaki :)

Raz sie zyje? Mowisz ze konsultant marketingowy to ekstra zajecie??? CO robisz??? Ja od roku mieszkam we wrocku wczesniej meszkalam na wsi Miasto uzaleznia nie zamierzam wracacc na wies :) I faktycznie bezrobotni sa tylko ci ktorzy chca nimi byc. Jak mieszkasz raz sie zyje? Z mezem? z rodzicami? Sama? Skad kasa na zycie?

Wpadl dzis do mnie, bylo fajnie ALe pozniejsza jego wypowiedz na gg mnie zabila. To jest jego tekst. Czasami troszke wyrwany z kontekstu wiesz co po prost sam nie wiem dobrzem i przy Tobie ale nie czuje juz takiego ognia jak sie przytulam, czy Cie caluje to tak po prsotu to robie mimowolnie ;/ nie wiem wiesz czego sie najbardziej boje ?! ze nie znajde nikogo lepszego od Ciebie i zostane sam jak palec bo naprawde jestes ekstra dziewczyna bo Ty po prostu jestes fajna i Cie lubie Normalnie kopnac go w dupe!!!

Ja nie kawusia :( WIecznie musialam sie dopraszac o spotkania i wogole nie powiedzial po ostatnim razie jak wrocilismy ze kocha cale dnie spedza z kumplami a mnie po 3 h wygania (nie widzielismy sie tydzien) Dobrze nam ze soba, ale ja chce czegos wiecej, on kiedys tez. Mam dosyc seksu z dostawa do domu Spotyknia sie tylko wtedy kiedy on raczy znalesc czas przeszkadzania mu I zadnych wspolnych planow nIE MOWIAC O WSPOLNYM MIESZKANIU On sam nie wie od dawna czego chce i bylismy razme bo nam tak wygodnie bo mial z kim spac z kim rozmawiac Nie jest zly ale sie wypalil

RAZ SIE ZYJE ! JESTES PROROKIEM!!!!!!! dokladnie wcozrja o godzinie 20 mniej wiecej zerwalam sowj 15-miesieczny zwiazek ^^ czuje sie tragicznie, i dlatego mnie tu troche nie ma bo nie siedze w domu, bo mnie dom zabija. pozdrawiam wszystkie :* mezczyzni kochaja zolzy - jade do wrocka i idziemy na kawe! :P albo lepiej na piwo albo i ze 3 ;P jestesmy prawiew tym smamym wiekui prawie tej samej sytuacji :D