Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytia

PORADY NA KAŻDY TEMAT - ROZWIĄZUJĘ PROBLEMY

Polecane posty

Gość Pytia

szybko i sprawnie, piszcie ;)

Gość dawaj rozwiąż mój
jak jesteś Pytią to bez pisania wiesz o co chodzi. Co mam zrobić?????

Gość nietuzinkowy
szukam pracy w zachodniopomorskim :)

Gość Pytia
rozwiaz mój : działaj, działanie jest lepsze od zastanawiania się, z pomyłki zawsze można sie wycofać, o ile nie jesteś seperem , chirurgiem amatorem itd. ;)

Gość Pytia
strong woman: pisać, ale raz, jak nie zaskoczy to go olać i zająć się czymś lub kimś innym. Jedną szansę możesz dać, to Ci nic nie ujmuje. Poza tym- jesteś strong, nie? ;)

Gość Pytia
nietuzinkowy : wspaniale , że szukasz pracy, ale to nie ten portal. Zwiększ swoje szanse,nie trać życia na kafe :) poza tym co chciałbyś robić?

Gość dsaddfff
nie mam wszystkich zaliczen i trzeba bedzie przesunac termin obrony. promotor pewnie sie wkurzy :/ jak sobie z tym poradzic?

Gość Pytia
normalnie, z uśmiechem :) masz przed sobą całe życie ;) zdążysz wszystko zrobić, bo obrona jest ważna, pewnie, ale nie jest najważniejsza. Liczy się życie samo w sobie :) no i weź się do roboty! dasz radę ;) pozdrawiam

Gość dsaddfff
masz racje, dzieki

Gość ja sobie radzić
z nieszczesliwa miloscia a drugie pytane jak od nowa odbudowac swoje zycie

Gość kakowanka
przespałam się ze starszym o 20 lat facetem a mam męża on ma kogoś ja się w nim zakochałam szok nie wiem co robić jestem rozbita

Gość Pytia
ja sobie radzić : nieszczęśliwa miłość - po pierwsze sami ją wybieramy. To od nas zależy jakich dokonujemy wyborów. To co dobre jest łatwe. Nie ma powodu by się zadręczać z powodu kogoś, kto Cie nie chce. Czemuś sie na niego uwzięła? Chyba z niewiary, że istnieją na świecie inni mężczyźni, ktorzy mogliby Cię pokochać. Nie wiem, czy widziałaś film o nastolatce w ciąży JUNO ;) jest tam taka scena , gdy ojciec tłumaczy dziewczynie, że w życiu najważniejsza jest miłość , a to jest możliwe tylko z osobą , która kocha naprawdę i nawet w pochmurny dzień jest przekonana, że z dupy świeci ci słońce :D :D :D strasznie sie wtedy uśmiałam, ale to prawda... Wiec Twoje zadanie polega na tym, zeby nauczyć sie dokonywac w życiu wyborów, które sa dobre dla Ciebie i nie pakować sie w sytuacje, które Twoje życie ruinują. Prawdopodobnie tylko długo ćwicząc różne warianty życia można sie tego nauczyć. Wazna jest tez konsekwencja w działaniu.. brak konsekwencji jest najczęstszą przyczyna pakowania sie w kłopoty. Wiec, wyciągaj wnioski i rozglądaj sie uważnie, szczęście czeka za rogiem ;)

Gość olenka benka
wiec ja zapytam cie co mam zrobic zeby on byl moj:)

Gość Jak blisko stąd jak daleko...
Pytia? Ty mi powiedz, co powinien zrobić mężczyzna, żeby posiąść wszystkie intrygujące go kobiety?

Gość Pytia
kakowanka spokojnie, to tylko gwałtowna chwilowa fascynacja, bo logiki w tym nie ma żadnej ;) z jego punktu widzenia byc moze to było nic nowego. Jesli zdradza partnerkę z Tobą, robił to już z innymi. Tacy sa faceci... Za kilka dni Ci przejdzie, nie rób nic głupiego i nie spowiadaj sie nikomu, żadnej przyjaciółce , które doniesie Twojemu mężowi czy coś...

Gość kakowanka
nie na mnie nie czeka to już nie pierwszy raz że ktoś mnie olał ale to chodzi o to że mam męża zdradziłam go nie układa nam się tamten jest 20 lat starszy masakra

Gość Pytia
Olenka benka- być odrobinę niedostępną i nie zgadzać sie na wszystko od razu. Jesli czujesz, ze to ten, nie idź z nim do łóżka. A jak czujesz , że masz na niego ochotę- to idź na całość, bo życie krótkie ;)

Gość olenka benka
no ale ja juz z nim sypiam hehe i poszlam an calosc hehe. ale co zrobic zeby byl tylko moj moj moj myslal o mnie 24/h :) rozumiesz prawda:D

Gość ja sobie radzić
jak od nowa odbudowac swoje zycie i jak nauczyć sie ludziom wybaczać

Gość kakowanka
ale ja się zauroczyłam nie mmam przyjaciólek więc tylko tu pisze my z tym rok walczymy i ulegliśmy temu pożądaniu wiem że bardzo mu się podobam ale nie chce niszczyć swohjeg związku a ja cierpie

Gość Pytia
jak blisko stąd jak daleko : trza być zawodowce w swoim fachu by posiąść wszystkie kobiety ;) flirtować , ale nie kłamać, patrzec prosto w oczy nawet gdy stoi przed Tpoba całkiem goła. No i miec wygląd Brucea Willisa ;) najważniejsze sa jak wiadomo : błysk oka i gadka. Nawet jak komuś brakuje wyglądu, ale ma gadane- kobiety szaleją. Ale nie znoszą kłamców, wiec- szukaj równych sobie. oj jaka tpo trudna sztuka ;) najlepsza partnerka dla Ciebie by był kobieta, któa chce posiaść wszystkich meżczyzn sswiata, z nią byś stworzył szczęśliwy zwiążek ;)

Gość Pytia
Olenka benka : przestań z nim sypiać ;)

Gość Pytia
ja sobie radzić : spisz sobie swoje postanowienia i sie ich trzymaj. Wyubaczanie..., prawdziwe wybaczenie jest w Tobie. Wybaczamy w sobie, dla siebie samych. Nienawiść i zadry niszczą nasza harmonię. Nie jest to łatwe wybaczyć, gdy ktoś nas mocno zranił... Ale pomyśl, że jeśli nie wybaczysz- to będzie Cię dręczyć jeszcze długo, może nawet całe życie. Zrób to sama dla siebie.

Gość dsaddfff
mądrze piszesz

Gość Pytia
kakowanka : nie wiesz co facet ma w głowie. Wyobraź sobie taką sytuację : chodziło tylko o sex. On wraca do domu i je spokojnie obiad, który robi dla niego jego kobieta. Dlaczego zakładasz ze to coś więcej?

Gość Mądra Mulatka
a co zrobić żeby dorobić do pensji?mam dobrą prace ale malo platną, a nie mam czasu , ze wzgledu na dziecko, na dodatkwy etat.

Czy możesz mi poradzić P. Chciałabym,żeby mój chłopak mnie kochał bardziej niz ja Jego.Bo uwazam tak jak moja babcia, żeby związek był trwały to mężczyxnie powinno bardziej zależec niż kobiecie(bo ja przy rodzinnie trzymaja także inne sprawy)

Gość olenka benka
ale ja lubie z nim sypiac :D eh chyba jednak mi nie pomozesz :D

Gość ja sobie radzić
a jak pomoc osobie z ktora sie nie utrzymuje kontaktu i czy warto wyznawać uczucia komus kto wiele dla nas znaczy wiedzac ze ta osoba moze dostać szoku