Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytia

PORADY NA KAŻDY TEMAT - ROZWIĄZUJĘ PROBLEMY

Polecane posty

tatus jest jezdza do niego co niedziele na swoje ''ranczo' tatus jest finansowo zalezny od nich, mama prowadzi interesy i to jest tak ze jeddno bez drugiego nie da rady, ja w tamty roku pracowałam z mama bo on sie uczył, i musiał miec spokój, pozniej uczył sie ze mna i zdał ten egzamin '

Gość Pytia
ramparam: zacznij od małego kroku, tego najłatwiejszego. Pomyśl co by to mogło być? Możesz potraktować tę sytuację jako poligon do wyćwiczenia pewnych umiejętności i zachowań asertywnych. Gdy zmienisz pracę będzie Ci juz znacznie łatwiej. A teraz- nie masz juz nic do stracenia. Więc co Ci zalezy? - spróbuj

on nawet odbiera matki emeryture i przelewa na swoje konto prawda jest taka ze facet jest ustawiony na całe zycie mamisia pomogła mu w całej karierze,

podpisała bym kazda intercyze bo nie zalezy mi na tym, najlepsze kupilismy sobie łózko, ktore ze mna wybrał wszystko wychodziło od niego jak nigdy i zupełnie nagle znowu mu sie odwidziało z jego ojcem mam dobre stsunki ciagle mi powtarza ze go nie rozumie, ale to zawsze bedzie synus

Gość Pytia
gołąb: a czyli tatuś nawiał na ranczo, byle z dala od władczej ręki żony, a ona wzięła sobie swojego syna na zastępczego męża. Pat. CHodzi o to, że jemu pewne aspekty tego układu sa na rękę- bo nie bierze na siebie zadnej odpowiedzialnośći, nad wszytkim trzyma pieczę matka, a on może robić co chce. Ale jest gorzej - bo on Ciebie okłamuje, a ona go kryje. Maja widać porozumienie. Przeciw Tobie. po co Ci to?

Gość kokokokokoko
ja znalezc laske i ja poderwac ??

Gość kokokokokoko
jak znalezc laske i ja poderwac ????

materac na łózko wybrałam z mama - jego ;-) pracuje z nia jak wół, sprawdziłam sie w najgorszych sytuacjach, naprawde mielismy miłe chwile to wszystko jest okropne bo jeszcze mi zalezy

Gość Pytia
gołąb : odnosze też wrażenie, że nie wiesz o nim wszystkiego... ale to bez znaczenia. Masz prawo wyciagac wnioski na podstawie tego jak Cię traktuje i nie musisz go analizować i tłumaczyć. Nie jest szczery i fair- pogadaj i daj mu szansę na poprawę. Zawali znowu i przeprosi- daj mu drugą szansę i ostrzeżenie. Zawali trzeci raz- the end.

Gość kokokokokoko
jak znalezc laske i ja poderwac ????

Gość Pytia
kokokokoko: wziąć prysznic, umyć zęby, jakaś dobra woda kolońska, zrobic sie na człowieka i hejka w teren :D no i polować ;)

czy myslisz ze powinnam mu powiedziec ze wiem ze wyjechał i dokad czy udawac ze nie

Gość kokokokokoko
w masz pytia racje, a teraz jak poderwac majac juz owe wymienione przez tiebie czynnosci ????? jak sie stosowac w zyciu itd ?

Gość Pytia
gołąb : powiedz mu wprost. Nie jesteś raczej typem osoby, co lubi gierki,prawda? bądź sobą.

Gość kokokokokoko
pytia, jestes kobieta ? ile masz lat ? studiujesz, uczysz sie czy pracujesz ?

Jak zapomnieć o bolesnej przeszłości? W mym życiu wydarzyło się wiele złego i przez to nie potrafię być optymistką i cieszyć się życiem. Jak zapomnieć o utraconej rodzinie? (mój brat z jego rodziną zerwał z nami kontakt) Jak sprawiać, by być szczęśliwym ze swym partnerem? P.S. Twoje odpowiedzi są super.

Gość kokokokokoko
pytia...czekam :)

Gość rocococo
Patia,mam pytanie.Co zrobic z siostra mojego meza, ktora powiedziala juz kilka lat temu,ze tak kocha brata ,ze nie wyszla za maz? On mial bole brzucha ,a ona podobno to czula 500 km od niego.(ale dopiero powiedziala,jak ja zadzwonilam)Moj maz ma teraz wyzuty sumienia.

Gość poiuio
co zrobic zeby byc bardziej pewną siebie i smiala,pozbyc sie kompleksow i zaczac wierzyc w siebie?

Gość Pytia
bywam na forum zrywami ;) jestem kobietą , a jak ;)

Gość kokokokokoko
a reszta pytan, pytia ;),...ile masz lat ? co robisz w zyciu ?...

Gość Pytia
Weronika: przeszłośc ma tą zaletę, że można z niej wyciagac wnioski na przyszłość i nie popełniać starych błędów. W tym sensie jest bardzo cenna. Oczywiście nie jestem zwolenniczka teorii,ze cierpienie uszlachetnia. Ale.. cierpienie , wcześniej czy później, nikogo nie omija. pomyśl, że nie jestes w tym wyjątkowa. Skup sie na plusach. O rodzinie zapomnieć nie można. Brat zerwał kontakt- widać miał do tego swój powód. odkręcić to powinien ten kto zwinił... może potrzeba na to więcej czasu. wierzę, zę szczęście w związku zależy od dwóch rzeczy : po pierwsze trzeba trafić na własciwą osobą, taką , której nie masz ochoty zmieniać, a po drugie trzeba pracować nad sobą i swoimi wewnętrznymi demonami- rozpoznając ich przebiegłe sztuczki ;) i śmiejąc się z samej siebie. ;)

Gość Sokół ...
Chcę zburzyć pałac kultury ale tak żeby się ludziom nie sypało na łeb .

Gość Sokół ...
Chcę zburzyć pałac kultury, ale tak żeby się ludziom nie sypało na łeb .

Gość kokokokokoko
....

Gość kokokokokoko
....