Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytia

PORADY NA KAŻDY TEMAT - ROZWIĄZUJĘ PROBLEMY

Polecane posty

co mam zrobic z moim 34 letnim facetem, który ze swoja matka konsultuje czy pojechac ze mna na 2 dni po czym nie mówi ze wyjezdza a reszta go kryje

jestesmy razem 4 lata w marcu mielismy razem zamieszkac, zawsze jest tak ze jak ma dojsc do konkretnej decyzji to on ucieka, ja go naprawde kocham, poswieciłam wszystko , zdaje sobie sprawe ze jest meminsynkiem ale kompletnie nie wiem jak do tegopodejsc prosze o rade

Gość bombarz
a ja sobie osralem gacie, wypralem i zostala plama. Jak usunac ta plame?

nastepnym razem nos pampersy,a teraz wygotuj gacie sa takie mydła na rozpuszczanie plam spróbuj

Gość Pytia
gołąb : miłość musi być symetryczna, wzajemna, sama nic nie zdziałasz, choćbyś kochała jak szlag.... na nic to...

Gość Pytia
bombarz, kup nowe :D

Gość no to jaaaaaaaaaaaa
mam męża a poznałam w nowej pracy faceta jest 17 lat starszy zwariowalam na jego punkcie mam wrażenie że ja też mu się podobam nie wiem co robić mam męża a tu taka sytuacja pomocy mąż jest ok ale mamy mało tematow do rozmowy jest po zawodówce ja skończylam studia a ten Pan z pracy jest inny i chyba się zauroczylam myśle o nim non stop nie moge jeść pić zapominam jak sie oddycha pomocy

Gość Pytia
pomocny mąż.... kochasz go?

Gość Pytia
aaa, pomocy, mąż, ale pytanie podtrzymuję : kochasz go i chcesz z nim być?

Gość no to jaaaaaaaaaaaaaaa
nie wiem może troche albo to przywiazanie

Gość no to jaaaaaaaaaaaaaaa
nie wiem może troche albo to przywiazanie

Gość Pytia
wiesz 17 lat, spora róznica wieku, Ty coś czujesz, a on co?

Gość no to jaaaaa
nie wiem

Pytio; jak to wszystko ogarnąc jak ktos dzwoni mówi ze kocha i chce z toba byc, a za chwile taka odmiana, za to jak cos potrzebuje to dzwoni bez pardonu, nawet przed tym tajemniczym wyjazdem

Gość no to jaaaaaaa
nie wiem co on czuje ale mam wrażenie że mu nie jesten obojetna

Gość Pytia
gołąb : wiem tom szokujące, ale przejrzyj na oczy i nie dręcz sie ogarnianiem. Nie ma sensu. To brutalne, ale wiem co mówie. Wybacz mi szczerość. Przerobiłam temat.

Gość Pytia
Sweet Naughty: ludzie maja rózne potrzeby emocjonalne, tak bywa... moze on okazuje Ci czułosć w inny sposób niz bys tego chciała a nawet nie wiesz, ze on to tak wyraża , np, myje Ci samochód, reperuje Ci buta, skacze nocą na stację benzynową po piwko dla Ciebie itd.. :D

Gość Pytia
no to jaaaa : nie wiem co by było dobre dla Ciebie, ale wiem jedno : romans w miejscu pracy oznacza kłopoty.

Pytia-mielismy dzis pogadac z chlopakiem o naszym zwiazku bo bardzo sie psuje miedzy nami, obiecal ze przyjdzie. najpierw mowil ze o 19 potem ze po 21 i teraz zapowiada sie ze nie przyjdzie. Wczesniej mu napisalam ze jak nie przyjdzie to miedzy nami koniec bo mam dosc tego olewania i czekania na niego... Ma czas do 22 ale wiem ze on juz nie przyjdzie... Od czasu do czasu napisze ze przesadzam... ze nie rozumiem go... Co mam zrobic? :(

Gość EHHHH życie
no i umówiłam się z tym moim koleżką...nie wiem czy dobrze robię,ale czuje,że żałowałabym gdybym się z nim nie spotkała...a podobno lepiej jest żałowac,że coś się zrobiło,niż czegoś się nie zrobiło;p

Gość Pytia
Strong woman : czy podał poważny powód czemu sie nie zjawia? nie zjawił?

Gość ramparam
nienawidzę swojej pracy, jest dlamnie źródłem frustracji, ale i stałego dochodu. Postanowiłam odejśc, bo nie wytrzymuje już tego psychicznie. Znajomi mi odradzają, sama też, boję się, że nie znajdę pracy, bo nic innego nie potrafię.Co robić?

Gość Pytia
ramparam : co Cie frustruje w tej robocie konkretnie?

Gość ramparam
dodam,że jestem prostytutka stad ten problem:(

Gość ramparam
hmmm, jak to nazwać: to mobbing. Walczę z tym, ale nic nie mogę zrobic. Ta ciągła walka i stres z tym związany wykańcza mnie. Po weekendzie nie mam ochoty iśc do pracy, chodzę na lewe zwolnienia, a kiedy mam wrócić, to płaczę. Bardzo się boję bezrobocia. Jestem w kropce, znajomi i rodzina mówią, że źle robię i będę żałować tej decyzji.

Gość Pytia
hmm. poważna sprawa. pomyśl jak mogłabyś sie przed tym obronić? czy nie lepiej by było podjąc próbę, jednak, walki z tym? Co konkretnie jest na rzeczy?

Gość A ja natomiast
czekam na smsa od faceta. Wie, ze traktuje nieodpisywanie na smsy jako olewanie. Nie odpisuje. Co robić?

Gość czy prawdą
jest, że dwa razy nie wchodzi się do tej samej rzeki? chodzi mi tu konkretnie o związek..

Gość Pytia
a ja natomiast : rób dokładnie to co on . Zacznie się zastanawiać. zobaczysz ;)