Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mycha11

wiek 30+, waga 80+ ZAPRAZSAM

Polecane posty

e wasriatki ja tez tu jestem :) sorki ze nie pisalam ale mialam alhoholowo romantyczny wieczor :))) no teraz moge smialo powiedziec ze weekend mi sie zaczal zajebiscie milo ze jeszcze jestescie :) milo sie Was czyta

zaczyna mi się robić dobrze a dopiero kończe 1 drina:D heheheheh niedługo założymy dla nas nowy topik AAdietowiczki:D dzisiaj wsyztskie okazywalay tutajk swoja radosc z tego ze pic moga na dietach hehehheh ładna z nas patologia:D

no mnie stan dzisiejszy odpowiada... sączę drugiego drina i czuję się świetnie:D fajny taki babski wieczór... szkoda że wsyztskie nie mozemy się tak spotkac na drina w realu:(

no ja do Was z Wawy mam kawałek :) ale naprawde z checia bym sie z Wami napiła to i owo ::)

ale ci zazdroszcze... ja dzisiaj jestem słomainą wdową... do jutra:/ ale za to wczoraj się wyżyłam na noc dzisiejszą:d i co tak po seksiku na kafe????

bo ja to tez "oficjalnie samotna " ale teraz mnie taka energia roznosi, ze gory przenosic to pikus :P

a ja wam powiem dziewczyny,że jeszczde nie wiem jak to zrobimy, kiedy to zrobimy, i gdzie(zawsze możemy u mnie) ale kiedys sie wszystkie razem spichniemy i sponiewieramy:d heheheh zeby tak w 100% patologicznie bylo

dodzia witaj ponownie:D malaft i tak Ci zazdroszcze... mnie ledwo dzis moj wyszedl to nasza ochota... zawsze tak jest gdy on gdzies wyjezdza... ciekawe czemu???? ej jakby mi sie literki plątały czy cuś to prosze nie zwracać uwagio :d

i "czeba twardym byc a nie mietkim"... tak tez ktos mawiał... nie wiem w związku z czym to pisze, ale coś miałam na myśli tylko jakos tak mi uciekło... malaft zasiała mętlik w mojej głowie.... tym seksikiem oczywiscie

ja też was uwielbiam wprost!!! troche mnie wkurzacie jak sie tu nie pojawiacie,ale po za tym jestescie naprawde "jedwabiste"-a tak mawia mandaryna(twoja blond konkurencja dodziu) :D

nie wiem co w tym jest, ale mimo brakow w figurze facet patrzy na takie ciuszki tak jakbys byla nagle miss swiata :) Jednym slowem zakup udany, a przezycia zdublowane ( czytaj razy )

w tej "sukience bebecha nie widac :) za to biust---- z najladniejszej strony :) hehhheee

mi dziiewczynki butelka sie skonczyla..... ale dopamina we mnie buzuje narazie :)

obawiam sie że mój może nie wyglądac najlepeij... sie wkurzam bo jest zbyt duzy przez co wiecie grawitacja... nie sa jakies takie feee ale na piersi 15 one juz tez nie wygladaja a do tego przywyklam:/

ruda :) ja tez sama--- a popatrz, sukieneczka z alegro i kochany men sie znalazl :)

dopamina lepsza od alkoholu... ja wczoraj przeżyłąm coś naprawdę niesamowitego... pierwszy raz w życiu myślałm normalnie że strace przytomność!!! tak mi sie w głowie zakręciło!!! było boskoooooooooo

no do jutra sama jestem.... a malaft mnie tu nakręca... okropna no:d już bym wolała,żeby mi tu o batonikach opowiadała-temu potrafię sie oprzeć hehehehhe

biust tez nie mlodej dzieweczki, ale za to dzy :) a to dla faceta bardziej widoczne niz zakryty brzuszek :) ja nie moge ale mamy dzis nie dietetyczny nocny temacik ale milo :)