Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tepiciel tucznikow

Oto przyklad jak mozna o siebie dbac albo nie dbac

Polecane posty

Gość a wy sie potem dziwicie ze
puszyste dziewczyny maja kompleksy :-o przez wlasnie takie rzeczy ja mam niska samoocene i nie zmienie tego

Gość WielkaSowa
aleś dobral zdjęcia ta pierwsza ma zdjęcie na ulicy ta druga stylizowane, w studiu bez sensu ... różnią się wiekiem, doświadczeniem życiowym nie ma sensu taki topik a że kobiety powinny dbać o siebie to swoją drogą ...

Gość nie wierzę3
nie wierzę że ta gruba ma 26 lat a jak ma po szczerze współczuję.

Gość a skad wiesz
że są w takim samym wieku ?

Gość rzeczywiście MASAKRA
:O

autorze pokaz swoje zdjecie a tez znajdziemy lepszego od Ciebie w twoim wieku wkurza mnie ze tak latwo oceniacie innych, spojrzcie na siebie najpierw IDEAŁY

a nie przyszlo Ci cymbale do glowy ze tusza to nie zawsze znaczy- nie dbanie o siebie ale tez chorobe😠 Faceci popatrzcie tez na siebie:P

Gość rzeczywiście MASAKRA
jak się patrzę na takie grube dziewczyny to nie mogę sobie wyobrazić jak uprawiaqją sex np :O to samo się tyczy tłustych facetów ;/

Gość WielkaSowa
ja mam 27 lat a wszyscy mi dają 23 a wcale nie dbam o siebie szczególnie i nie chodzi o jakąś dziecinną twarz czy hm, np. biust to kwestia charyzmy to co sugerujesz? tylko dbanie o siebie odmladza? wiele kobiet wlaśnie podkreśla swój wiek, np. dobierają starannie makijaż, żeby nie wyglądać przesadnie mlodo, malują się subtelnie

Gość posuwacze
winko i obie posuwamy ;-)

do autora, brzydze sie takimi jak ty , to ty jesteś kaszalotem, jak można z kogos szydzić , co wiesz o tej kobiecie , to że nie dba o siebie to nie powód aby takie monstrajak ty pozbawiione jakichkolwiek ludzkich uczuć mogły sobie na nich "psy wieszać" jesteś obrzydliwy :P:P:P:P):P:P:P:P:P:P:

Gość fkfu
To która jest niby ta mniej zadbana??? Ja uwazam, że obie. Grubsza NIE równa się nie zadbana! Ona ma zadbane dziecko i sama też jest zadbana, czysto ubrana, umyta itp Zresztą ja wolałabym znać bliżej kogos tak "zaniedbanego" niż Ciebie.

Gość Buuuuuuuuniaaaaa
To jest straszne, że t agrubaska ma dziecko, męża... A ja nikogo, chociaż jestem szczupła. Życie jest niesprawiedliwe...

Gość rewwwwww
Buuuuuuuuniaaaaa ------ a skad wiesz, ze meza???

Gość do Buuuuuuuuuniaaaa
może ta grubaska jest ciepłą, miłą i dobrą kobietą, a ty jesteś głupią małpą (o czym świadczy to, co piszesz) ?

Gość Buuuuniaaaaa
No, ma dziecko więc raczej ma męża. A nawet jeśli nie ma, to nie tak dawno uprawiała z kimś seks. Wyobrażacie to sobie?? Ja też jestem ciepłą, miła kobietą... Taka obcesowa jestem tylko w necie, to pozory...Tylko tutaj daję upust frustracji wynikłej z rozgoryczenia niesprawiedliwością świata...

Gość Czułe Dranie
winko i najpierw babunie a potem stryjenke hehe ;)

Gość a ja nie rozumiem
jak mozna sie tak upasc jak ta tlusta swinia z pierwszej fotki :-o jesli rzeczywiscie one sa w tym samym wieku to ta swinia wogole o siebie nie dba bo dbanie o siebie to nie tylko czyste ubrania, perfum itd ale dbanie o sylwetke!!! poza tym ona przy takim cielsku musi sie pocic jak swinia a wtedy zaden perfum nie pomoze :-o wyglad swiadczy o czlowieku i nie mowcie mi ze tak nie jest

Gość o człowieku świadczy
bardziej wnętrze - a Ty sądząc po tym co piszesz jesteś pustą, nic nie wartą osobą :O To do tej powyżej

Gość fkfu
to też do tej powyżej, powyżej O człowieku świadczy bardziej wnętrze, ale jak już mamy mówić o wyglądzie to na pewno nie to, czy ktoś jest gruby czy chudy!!!!!!!! Zadbanie to głównie czyste ubranie twarz, ręce..itp, to założenie niepodartych ubrań, czystych..., uczesanie włosów itp!!!!!!!!! Nie każdy MUSI być szczupły, bo na to ma wpływ wiele rzeczy, nie tylko obrzeranie się bez granic, brak ruchu, ale też genetyka, różne choroby, np nowotworowe ale nie tylko, nawet przy alergii, co jest dzisiaj powszechne, czasem podaje się hormony, które mogą powodować tycie, i wiele innych. I oby Ciebie nigdy to nie spotkało! (PS Ja jestem szczupła, a nawet chuda i też nie ode mnie to zależy, bo taka mam przemiane materii, chciałabym przytyć)

Gość
o człowieku świadczy => w środku wszyscy są tacy sami - różowi i oślizgli. :o

Gość małaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ale to jest racja że to dobry przykład że można o siebie dbać lub nie wiecie co wiadomo że to czy ktoś jest gruby czy chudy nie jest żadnycm wyznacznikiem jakim kto jest człowiekiem ale... jeżeli chodzi o atrakcyjność dużo schudłam w czasie ostatniego roku wraz ze zmianą wagi zmieniłam kolor włosów( podobnie lepiej mi w takim kolorze włosów) do tego doszła zmiana sposobu umierania i wiecie co wyglądam jednak zdecydowanie lepiej i jak patrzę na zdjęcia sprzed roku i obecne to jakby ktoś popatrzył na te dwa zdjęcia to by można powiedzieć że to przykład jak można o siebie dbać lub nie bo przyznam szczerze sama bym tak powiedziała...

Gość fkfu
Mogę się zgodzić, że szczupła osoba jest bardziej atrakcyjna, co nie równa się l e p s z a, (ale to nie mówi o tym , czy jest zadbana, czy nie)

Gość --Wirek--
Fotka nr 1 byla robiona w Świeciu nad Wisłą.... :| Prawda????