Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jagoda G

Jaka piosenka z radia najbardziej WAS denerwuje ?

Polecane posty

Gość ja mam*
mnie flinta z tym kolesiem NIE KLAM ZE KOCHASZ MNIE BLLLLLLEEEEEEEE nie znosze jej i flinta tam wyje

Gość a mnieeeeeee
szymon wydra boe moj jak ja jej to powiem ............... a dalej jest: chce zyc zyciem towarzyskim........... no tak ,,zyć zyciem".....

Gość Krokodyl Dundee
jak uslysze to napisze :)

o, flinty też nie cierpię i ten żenujący stachursky \"JEDWAB\" kurde, jak można taki syf nagrać ?!!!

Wszystko spod znaku Feel i Szymona Wydry.

Gość Krokodyl Dundee
smerfne hity,zdecydowanie

Gość jedwab jest tylko przerobka
wiec pierwotnie to nie stachurski go nagral, gdybys zainwestowala w jakas encyklopedie muzyczna albo gdybys miala jakiekolwiek podstawowe informacje na temat muzyki wiedzialabys... a podobac Ci sie nie musi to fakt... mnie denerwuje jedna piosenka ktorej nie znam tytulu, ale mdlilo mnie za kazdym razem gdy ja slyszalam..taki plytki text, slodki glosik, dwa dni temu kolezanka uswiadomila mi ze to nowe blue cafe...zenada!

Gość Jermaine Jackson
Wkurza mnie, jak lecą dziennie z tą samą miernotą z lat 80-tych - "When the rain begins to fall" bodajże, idzie to CODZIENNIE, ani to super muzyka, ani tekst, ani głosy, ale jest obowiązkową pozycją każdego ranka w rmf. Przez to przestałam słuchac radia. I jeszcze te obleśne grubasy, które śpiewają o poceniu się, koszmar. Cher "Strong enough", jakby nie miała sto razy lepszych piosenek. Plus - standardowo - Andrzejewicz i ten chłam, Łzy.

Gość Jermaine Jackson
I jeszze jedno - Jedwab w wersji oryginalnej jest ciekawą piosenką, ton głosu Klatta sprawia, że zastanawiasz się, o jakich perwersjach on właściwie śpiewa. Stachursky wykastrował ta piosenkę i zrobił z niej paskudztwo. Żal słuchać.

Gość fill i te jego
pustej szklanki dzwiek...:O

Gość muzyka rzecz gustu
ja lubię słuchać większość piosenek które wymieniliście, lubie wydre i srachurskiegi i feel ale są też takie których nie lubię

Gość imbirowa hukulukukuu
a bajm ta nowa? Jak ogłam tak powiedziec mu....????

Gość blondynahoho
a któe piosenki z lat 80-tych i 90-tych podobają wam się najbardziej ?

blondi: z lat 80. to chyba coś rxette, a może to były lata 90. ? a czy ten jedwab w wersji oryginalnej ma taką samą melodię jak ta polska wersja ?

Gość do taka jedna z mazur
to po cholere tuw chodzisz, skoro tak malo Cie interesuje? a moze zalozysz swoj lepszy? jakos nie widze! no melodie ma taka sama, a jak? skoro to przerobka...to sie nie zmienia slow, ani melodii ewentualnie instrumenty...tempo, czy cos

Jagoda, jak jedwab zawsze miało polską wersję, bo to polska pisenka stachursky sobie pożyczył i ją oszpecił, a jest to niemal kultowa pisenka a wogóle to stachursky nagrał całą płytę takich przerobionych piosenek, a moim życzeniem jest żeby nie puszczano tego w radio i już!

Gość xyz.....
Hymn urzędu skarbowego: "Pokaz na co Cię stać" :P

Gość wszystko co polskie
ble ;/