Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuzameduza

czy zawsze po ślubie facet musi stać sie zimnym draniem?

Polecane posty

jestesmy dopiero 2 lata po ślubie a mój mąż juz sobie odpuścił.. mówi że kocha co pół godziny ale co z tego jak ja tego nie widze w jego zachowaniu?najchetniej oglądał by tv lub siedział na necie albo pracował.. nigdzie mnie nie zabiera.. może na spacer wkoło bloku.. mam dość napraszania sie o wszystko..mega dół mnie dopadł i płakać mi sie chce.przesadzam?

no nie przesadzasz, pewnie naprawdę tak czujesz...ja się dziwie wszystkim dziewczynom, ktore jednej durnej białej sukni poświęcaja całe życie- ja tego błędu nie zamierzam popełniac, cóż...szukaj recepty, może będzie jeszcze dobrze;)

niestety tak jest zawsze, jak się przyzwyczimy do osoby mam bliskiej to zaczynamy jej niezauważać , niektorzy tak jak ty czują sie opuszczone i bezradne, najlepiej daj mu spokój zajmij sie sobą , wychoć sama, nie czekaj aż twoj pan i władca cie gdzięś zabierze , ubiesz sie i wyskocz do koleżanki , umow sie na zakupy czy do kina albo nawet na piwo, nie siedż i nie płacz bo jeszcze bardziej go do siebie zrazisz, a tak to zacznie sie tobą interesować i tym co robisz, gdzie chodzisz gdy mu sie ciągle nie narzucasz,

Gość batix
wiem ze mowisz prawde mam tak samo. tez jestem 2 lata po slubie ale ja jakos zmienilam podejscie do zycia. myslalam tak jak ty . moje rozmowy nic nie dawaly ja swoje on swoje. my mamy jeszcze dziecko. postanowilam ze nawet jedna lezka mi nie spadnie przez niego bo nie jest wart tego. zajelam sie dzieckiem, to z malym spedzam cale dnie i jest mi z tym dobrze, czasem z mezem gdzies wieczorem wyskoczymy. ale nie przejmuje sie gdy ma jakies pretensje do mnie nie slucham go i tyle. on nie slucha mnie to ja jego . proste i logiczne.

smutne to co mówisz. ale nie po to brałam z nim ślub żeby żyć koło niego lub go ignorować, kocham go i wiem że on mnie też bardzo ale nie potrafi tego okazać czego mi strasznie brakuje :(

Gość betix
tez nie chce zyc obok meza tylko z nim ale co zrobic jak sie nie da? probowalam juz wszystkiego.....nic nie przynosilo skutkow wiec nie bede chodzic za nim do kanca zycia i prosik o odrobine czasu czy uczucia.

Gość vvvvv
a co ty sobie wyobrażałaś? wiadomo, że jak facet już zdobył kobiete to nie musi się starać, zaakceptuj to

Gość pietak trzynastego
I BARDZO DOBRZE,NIECH SIE STAJE DRANIEM ZIMNYM,MACIE KARE GLUPIE PICZE CO WYSZY ZA MAZ,SMIEJE SIE Z TAKICH JAK WY,BARDZO DOBRZE WAM TAK! GLUPIE KROWY WYCHODZILY ZA MAZ A TERAZ NARZEKAJA!DOBRZE WAM TAK

Gość bababetix
bezedury!!!!! ------------------> ''hobby'' a nie.....'' chobby'' ...... zamiast siedziec wez slownik i sie ucz.......... bo wstyd takie błedy walic.