Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sękata

Odebraliśmy obrączki

Polecane posty

Ja też dziś odebrałam obrączki, ładne widziałam w Yes, ale środek był matowy taki perłowy i wymyśliłam sobie że zamówię takie ale całe świecące, do tego zapłaciłam 1250zł a nie 2000 jak w Yes.

tez kombinowaliśmy z Apartem, Krukiem ale ostatecznie wybraliśmy i dobrego jubilera nie aż tak firmowego. Te nam się spodobały najbardziej,moje sa te z diamentowaniem na fali, a Narz. ma gładką falę

Belleteyn_ - kiedys jak jeszcze pisalam jako pomaranczka bardzo mi pomoglas w jednym temacie, pamietam Cie do dzis, dziekuje za tamto i zycze powodzenia 🌻

Gość fgh
gamos ładne, respekta nie podobaja mi się a te sękatej jakieś takie też nie bardzo. damska nawet ładna, ale ta męska taka spedalona.

Gość fgh
te Belletyn są piękne.

Jak obrączka ślubna może być spedalona???????????????? Chyba z definicji nie jest, przynajmniej, dopóki w Polsce nie są legalne śluby par homoseksualnych (bądź też pedałów- używając określenia przedmówcy). Nienawidzę jak ktoś używa słow, których nie rozumie wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość miauuuuumiauuuuu
SORRY DZIEWCZYNY ALE TE SĘKATEJ SĄ BEZNADZIEJNE, NO TAKIE ODPUSTOWE, TRAGEEEEEEDIA, W ZYCIU....LUDZIE NIE MACIE GUSTU ZA GROSZ!!!!!!

Gość miauuuuumiauuuuu
NO I WLAŚNIE SPEDALONA...TO DOBRE SLOWO W PRZYPADKU TEJ MESKIEJ OBRĄCZKI...BLEHHH DNO!!

czemu okropna? nawet bym powiedziala, że tradycyjna, zolte zloto po bokch, biale w srodku, jedynie fala jest czyms innym....no ale takie nam sie podobaly, kazdy ma swoj gust, dla jednych bedzie spedalona :o dla innych ladna.

sękata ogólnie ładne, ale ta męska też jakoś mi się średnio widzi z tą falą, mało męska

Gość tandeta wyglądają
jak z odpustu tudzież innego jarmarku...

tej fali to z daleka w ogole nie widac, zresztą nam się takie podobały, nie świeci się mocno, ma delikatny wzór, moja jest bardziej błyszcząca i ogolnie nie sa naździwiane :) ale dzięki za opinie :)

Gość szczęśliwiukaaaa
A ja sie zastanawiam nad dwoma, tylko mój luby kręci nosem na te z białym złotem on chce bardziej klasyczne - a ze mnie straszna sroka i lubie jak sie świeci i błyszczy! 1 http://sklepjubilerski.com/sklep/d/o612?PHPSESSID=7cfea822cea7f70b3c7fb71da8f02834 2 http://sklepjubilerski.com/sklep/d/obr_14g_6mm_1_7mm_033ct?PHPSESSID=7cfea822cea7f70b3c7fb71da8f02834 3 http://sklepjubilerski.com/sklep/d/b_obry4?PHPSESSID=7cfea822cea7f70b3c7fb71da8f02834

A my z mężem daliśmy niecałe 500 zł za obrączki, są najzwyklejsze, bo właśnie takie skromne chcieliśmy. Dla nas i tak są wyjątkowe, poza tym wygrawerowaliśmy w środku swoje imiona (mąż ma moje, ja męża) i datę ślubu.