Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewna wkurzona nauczycielka

Taką wiadomość otrzymałam od ucznia na Naszej Klasie!?!?!?

Polecane posty

w sumie nie pytanie, bo wiem co mam robić, chciałam wam pokazać z jakimi sprawami musi się użerać nauczyciel codziennie, żebyście nie mówili jakie to z nas nieroby. a wypowiedzi użytkownika ooooooooooooooooo nie chce mi się komentować, bo zapewne poczułby sie urażony :(

fajne jest z niego ciacho a uczyc sie niechce... wiem powiem zeby minetke mi zrobił to sie zastanowie

Gość ihaha
nauczycielowie :O- czy mnie wzrok nie myli? a ja bym dała mu tę ostatnią szanse. Na bank tego nei zaliczy skoro bumelował cąły rok. Ale pokażesz przynajmniej, ze masz szczere chęci mu pomóc

Gość moim zdaniem nie chodzi o to
żeby ucznia uwalić lub dać mu piątkę, ale żeby zmotywować go do nauki, bo to wiedza jest tu najistotniejsza. szansa na poprawienie ocen może go zmobilizować do nauczenia się kilku nowych zagadnień. czy nie o to chodzi, pani belfer? a pani, pani belfer, zachowuje się jak ograniczona urzędniczka, nie jak światły człowiek mający na celu niesienie kaganka oświaty. zda czy nie zda, mniejsza z tym, obraża, prosi, też poboczne, powinnaś zrobić wszystko by czegokolwiek nauczyć tego matołka a teraz masz okazję, bo wreszcie to on przypomniał sobie o przedmiocie, którego uczysz!

no fajne :O trzy zęby na krzyż i smród papierosowy :D ach ci niezawodni podszywacze :O

nie dlatego sobie o mnie przypomniał, że chce poprawić tę jedynkę ale liczy na to, że ja jako jedyna z trójki nauczycieli zlituję sie nad nim. on nawet nie napisał, że chciałby zaliczyć ten pzredmiot tylko, zebym ja przemyślała tę jedynkę i zmieniła zdanie! a to różnica!

Gość Chrisstina
Rozumiem, gdyby oprócz tych jedynek miałby chociaż ze dwie dwójki... Ale w tej sytuacji... Chłopak próbuje podebrać panią na litość. Cały rok nie pracował, olewał wszystko, pewnie jeszcze z niezainteresowaniem siedział na lekcjach i pani miałaby mu jeszcze stawiać dwójkę? Współczuję mu, ale to jego wina. Sam sobie naważył piwa, niech wypije. Niech nie myśli, że w życiu wszystko jest takie proste. W roku szkolnym nic nie robił a teraz nagle taki dzieciaczek niewinny się z niego zrobił. Proszę mu wytumaczyć, że nie może pani po prostu postawić mu oceny dopuszczającej, że nie zasługuje na nią i żadne błagania, prośby nie zmienią przecież tych jedynek. Nie wiem, czy dawanie mu szansy ma jakiś sens, ale zawsze można spróbować...

Gość hahahaaa
nie wierze :D ze nauczycielka pisze u uczniu,że jest ''ciacho'' i o minetce

Niektóre podszywy są żałosne ;O Ja bym nie dawała ostatniej szansy. Bo pracuje się na ocenę przez cały rok a nie tydzień przed radą. Pomyślcie sobie o osobach które naprawdę starają się siedzą nad przedmiotem ale i tak nic z tego i mają 2 a taki co ma w dupie ma mieć 2 za to że poprosi

Gość Asiulka119
no,wlasnie ja jestem taka tępa(jak zdążyliście zauważyc),ze chociaz siedze nad majca,to i tak mam trzy,ehhh takie życie

Gość n - lka
pofantazjować zawsze może nawet nauczyciel-prawda pewna wkurzona nauczycielko?:D

Gość MoniscaA
No tak, przypuśćmy, że pani się zlituje, postawi mu tę dwójkę i co dalej? Jestem pewna, że chłopaka to nic nie nauczy. Podziękuje i będzie się śmiał, że tak łatwo to załatwił. To bez sensu. Zgadzam się z Chrisstina- naważył piwa, niech wypije. Ja bym mu nie dała żadnej szansy, nie zasługuję na nią i wątpię, że ją wykorzysta. A pani straci tylko cenny czas.

Gość Asiulka119
a co to za róznica? większosc i tak mówi majca,lepiej brzmi niz matma,(a matematyka mi sie nie chcialo pisac,bo za dlugo)tego to się akurat nie czepiaj

nie ma co postawie mu jeszcze jedna pałę, tym razem z połykiem bo te poprzednie 12 byly bez - za krótka przerwa i ciagle ktoś do kibla wchodził.

Gość zignoruj w koncu nie musialas
wchodzic na n-kl i tego czytac. Moim zdaniem to bezczelny sposob. Juz by lepiej przyszedl porozmawiac.

Gość Asiulka119
no co???!!!! :D co za różnica??!!! ciesz się,że nie należę do osób,co piszą koffam,lovam,tesh,itp.

Gość Andrew86
po prostu daj mu dupy 🖐️

Andrew86 - moze sam mu daj co? idiota :O

Gość Ja tez jestem nauczycielką
i pewien uczen mial miec u mnie jedynke ,tez trzecią...I kurcze nie zdałby w ten sposób.. Ale ze ja jestem takim czlowiekiem o bardzo naprawde miękkim sercu nie wstawilam mu tej jedynki... No cholera...moze powinnam mu ją wstawic,ale sumienie by mnie zabiło. Jakos dziecko to dziecko.... zal mi wszystkich;) Ale wiadomo kazdy nauczyciel jest inny. Uwielbiam dzieciaki i one mnie.... echh...;)

Gość nie za to że poprosi
ale za to, że wykaże się wiedzą na tę 2. moim zdaniem szkoła jest po to by dawać wiedzę i za wiedzę się ocenia a nie by oceniać w niej za ciężką pracę lub lenistwo. gdyby oceny wystawiało się za ciężką pracę (co prawda niektórzy nauczyciele najbardziej to cenią i za to oceniają) a nie za wiedzę, to pracowite matoły miałyby większe szanse życiowe niż utalentowani i bystrzy lenie. jestem zdania, że lepszy leń, który z jabłka spadającego z drzewa uczyni odkrycie niż pracuś, który zrobi z niego kompot. :P a wracając do ucznia, szansę można dać, co to szkodzi. ale robienie afery z powodu niewinnej wiadomości na naszej klasie to cyrk. powiedziałabym chłopcu, że jego jedyna szansa to zdać test, który dla niego napiszę i pogoniłabym go do książek. myślę, że jego koledzy z klasy się nie obrażą za to, że chłopaka odpytasz.

Gość do pani pod nickiem
"Ja tez jestem nauczycielką" - Gdzie sa tacy nauczyciele jak pani???????????????? U Nas miałaby Pani raj;*;*;*

Gość Ja tez jestem nauczycielką
daje im cycki do possania

Gość Asiulka119
do szóstej

Gość jesli ktoś tu jest prostakiem
a, to by wiele wyjaśniało. bycie dziecinnym, gdy jest się dzieckiem to bardzo prawidłowy objaw. jeśli jednak te same wypowiedzi przypiszemy dorosłemu, to wydaje on nam się szalenie infantylnym osobnikiem.

Gość ja jestem na nie***
miej serce i patrzaj w serce. zlituj sie nad nim, nie badz twarda jak skala bo kiedys ty bedziesz kogos o cos prosic a on cie zleje :o