Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewna wkurzona nauczycielka

Taką wiadomość otrzymałam od ucznia na Naszej Klasie!?!?!?

Polecane posty

Napisał m.in.: "błagam, niech pani jeszcze raz pomyśli nad moją oceną, mam już trzy jedynki i nie mogę zdawać komisa, jak się ojciec dowie to mnie z domu wyrzuci, proszę się nie gniewać ale proszę o szybką odpowiedź..." uczeń ten dostał ode mnie 1 na koniec roku ( na pierwszy semestr tez), ma 12 jedynek z tego semestru, bo nic nie robił cały rok a teraz jeszcze śmie mnie szantażować, że go ojciec zabiję! Jak zareagować oprócz tego, że zdania nie zmienię?

Gość chlopcy nauczcieSieLadnieMowic
w ogole nie odpisuj

Gość nadworny oceniacz tematów
* *

no właśnie! :) może odpisać mu coś ostrego do słuchu czy zignorować?

Gość ooooooooooooooooooooo
zastanow sie jakim jestes nauzycielem skoro przez rok nie potrafilas go zainteresowac przedmiotem

babo i ty sie jeszcze zastanawiasz czy cos odpisywać? oczywiscie ze nic mu nie odpisuj. wezwij rodzicow albo powiedz wychowawcy o tym

Gość daj mu jeszcze jedną szansę
sporządź zestaw zagadnień i odpytaj go w ramach poprawki. i tak pewnie nic nie odpowie, ale ty wyjdziesz na współczującego dobrego człowieka, który dał komuś ostatnią szansę.;) to nie szantaż. gnojek się pewnie panicznie boi i w akcie desperacji postanowił zaryzykować.

Gość herbalizer
nei weirze zeby ktoś miał 12 kos na semstr

Boze przeciez on tylko zwrocil sie z prosba, troche desperacką ale prosba, nic takiego nie napisal zeby takie halo z tego robic :o wzywac rodzicow, po co? malo to razy sie mowilo "o jaa, dostalem pałe, ojciec mnie zabije"? ludzie otrzasnijcie sie, nauczycielko - nie reaguj albo odpisz, ze przykro Ci, ale za tyle ocen niedostatecznych nie mozesz wystawic innej oceny i ze masz nadzieje ze jest na tyle dorosly ze to zrozumie.

Gość ......... ........
ma u mnie 5 za kreatywnosc ;)

Gość Asiulka119
cóż,jasne,że go trochę żal,ale skoro to jego wina,to musi ponosic konsekwencje....a pani przeciez nie moze dawac innej oceny,niz wychodzi,to niezgodne z prawem.Ale jesli pani uczy fizyki lub matematyki,to jeszcze mozna przyjac,ze ten uczen to nie nieuk (A jakie ma oceny z innych przedmiotów?),tylko nie rozumie.Ja z majcy ledwo wyciągnęłam na 3 :( a i tak nic a nic z tego nie rozumiem...niech mu pani powie,że jest pani przykro,ale nie moze pani zmienic zdania,bo to niezgodne z prawem,ze to jego interes,zeby poprawiac oceny i ze to jego wiina,ze nie poprawił.Niby jakim prawem wymaga czegokolwiek od nauczyciela a od siebie nic?! I oczywiscie niech mu pani powie,zeby sie uczyl w przyszlym roku :D I niech sie pani nie martwi,bo nic sie pani nie stanie,zle by sie moglo skonczyc,gdyby byla pani oszustka i mu zawyzyla ocene.Ale mi go zal,bo jednak mimo wszystko jesli jego ojciec jest patologiczny(a na to wyglada,skoro ma takiego syna)moze go rzeczywiscie ZABIC!moze da sie jeszcze cos zalatwic,zeby cos zrobil na 2?(o ile nie jest leniem i zrobi)Na co on liczyl na poczatku roku,ze przesiedzi i wyblaga na piekne oczy? a tak w ogóle to chyba jakis prostak,skoro tak do pani napisal ;)

Gość ja jestem na nie***
jak na nauczyelke to strasznie glupia jestes. zlituj sie nas chlopakiem :o

Gość Asiulka119
ach przepraszam,dopiero teraz do mnie dotarlo,ze ma juz 3 jadynki...w takim razie jest nieukiem i ma przerabane...nawet jesli to fizyka albo majca

uzbierało mu sie 12, cztery za sprawdziany, cztery za kartkówki, dwie za zadania domowe, jedna z odpowiedzi ustnej i jedna za aktywność. rozumiem, że wg niektórych ja jestem winna, że nie potrafiłam zainteresować jednego na 150 moich uczniów przedmiotem? nie mogę teraz nagle robić mu testu z semestru, bo po pierwsze nie zaliczył pierwszego semestru a poza tym takie poprawianie tydzień przed radą jest ogólnie mówiąć naciąganiem. chyba po prostu napiszę mu, że nie mogę pozytywnie rozpatrzyć jego prośby :(

Gość jesli ktoś tu jest prostakiem
to prędzej niejaka asiulka niż uczeń, który rzeczywiście wykazał się kreatywnością pisząc ów list do nauczycielki. :D

Gość ihaha
zastanow sie jakim jestes nauzycielem skoro przez rok nie potrafilas go zainteresowac przedmiotem" bo walnę! Ludzie w jakim wy swiecie żyjecie? :O bo chyba nie w dzisiejszym :O

powinnas sie cieszyc, ze Ci napisal tak kulturlanie, bo mogl napisac "ty stara kurwo jak mi nie dasz dopa na koniec roku to ci zapierdole matke" :P wierz mi, mialas szczescie :D

Gość eeee tam możesz zrobić test
liczy się wiedza. jesli wykaże, że ją ma to czemu mu nie dać szansy?

Gość ihaha
faktycznie- wielka kreatywnośc :O

a dlaczego niby jestem głupia? bo nie chcę się nad nim zlitować? ma już jedną jedynkę z matematyki i z polskiego, trzecią ma ode mnie z angielskiego. proszę bardzo, jeśli masz odwagę nazywać mnie głupią to udowodnij to, chyba, że bronisz go, bo jesteś takim samym nieukiem jak on :O

Gość Asiulka119
''daj mu jeszcze jedną szansę sporządź zestaw zagadnień i odpytaj go w ramach poprawki. i tak pewnie nic nie odpowie, ale ty wyjdziesz na współczującego dobrego człowieka, który dał komuś ostatnią szansę. to nie szantaż. gnojek się pewnie panicznie boi i w akcie desperacji postanowił zaryzykować.'' Biała Czekolada* ''Boze przeciez on tylko zwrocil sie z prosba, troche desperacką ale prosba, nic takiego nie napisal zeby takie halo z tego robic wzywac rodzicow, po co? malo to razy sie mowilo "o jaa, dostalem pałe, ojciec mnie zabije"? ludzie otrzasnijcie sie, nauczycielko - nie reaguj albo odpisz, ze przykro Ci, ale za tyle ocen niedostatecznych nie mozesz wystawic innej oceny i ze masz nadzieje ze jest na tyle dorosly ze to zrozumie.'' w sumie racja...dac mu cos na poprawke,a nie krzyczec,bo najbardziej sa nielubiani nienawistni nauczycielowie,a tak,wyjdzie pani na bardzo w porzadku osobe :) i moze uczen sie jednak ruszy do roboty ...a zjakich przedmiotow ma te jedynki? i która to klasa?

Gość Asiulka119
jesli ktoś tu jest prostakiem to prędzej niejaka asiulka niż uczeń, który rzeczywiście wykazał się kreatywnością pisząc ów list do nauczycielki. dlaczego ja? :D

gdyby nawet miałabym mu napisać test to musiałby zdawać cały rok, a z testu z pierwszego semestru zdobył jakieś 5% gdzie przynajmniej 30% trzeba było mieć. nie, żebym w niego nie wierzyła, ale uczę go już trzy lata i dobrze znam, to uczeń wolący zamiast na lekcji spędzać czas pod szkołą przy murku paląc papierosy a do szkoły przychodzić raz z podbitym okiem a raz bez dwóch zębów :( gdyby tylko spróbował mi tak napisać, pokazałabym tego maila dyrekcji i miałby dopiero kłopoty :O

jesteś głupia bo roztrzasasz ta sprawe na forum. dla mnie oczywiste jest ze nk to nie jest odpowiednie miejsce na takie dyskusje. ale ty sie zastanawiasz czy mu cos napisac, a jak tak to co. glupia baba i tyle

Gość Asiulka119
w sumie troche biedny...patologiczny huligan,ojciec go naprawde moze zabic,ale to nie bedzie pani wina...

Gość ja bym mu nie dawała
żadnej szansy,przynajmniej na komisa sie nauczy.Już sobie wyobrazam co toza gagatek skoro ma tyle pał.Mógł się uczyć.I w ogóle bym się wkurzyła,że pisze do mnie na naszej klasie jak do swojej koleżanki :O Niech w szkole cię poprosi.Zresztą gdzie był wcześniej?Mógł poprawić chociaż część pał :O