Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Samotny Europejczyk

Swiete Smutne Slowa... z portalu randkowego

Polecane posty

Gość Samotny Europejczyk heheh
ale sie uśmiałam z Waszych dyskusji tutaj:D Wcale task źle nie piszesz po polsku

Gość Aleksander...
??? ;)

No i po randce... Godzina po dostalem SMS \"Bede szczera-inteligentny ale nie czuje chemii° To jest wada w szukaniu internetem.. A w realu wada jest inna: widzisz kobiete, no i juz od razu wiadomo ze \"jest chemia\" bo pociaga, jest twoj typ.. ale potem.. Dzis o 13.00, po nieudanej randce, zjadlem sam w Pizza Hut, i obok mnie piekna 27-28letnia kobieta z dwoma corkami (4 i 7 lat). Siedzi sama. Obraczka nie ma. Pieeeeeeeeekna.. niemalowana, krotkie paznocki nie lakierowane, naturalna 100%.. malenka.. KOCHANIUTKA. Zaczepialem, i niestety \"mam meza ale nie nosze obraczka\". kobiety, NOSICIE OBRACZKA, badzcie ucciwe.. :(

Gość alojzetta
to on juz kobiety byle gdzie zaczepia...co za desperacja.

dla \"alojzetta\" > to on juz kobiety byle gdzie zaczepia...co za desperacja. Wspolczuje ciebie. Jestes pelna trucizny. Ja tu nikogo nie atakuje z forumowicze, a ty sledzisz mnie po topicach zeby kuc jadem. Jesli ranisz inni czujesz sie lepiej? Widoczne przezywalasz duzo duzo zle, a zle zwyczezyl w tobie. Bo ty teraz jestes na jego obsluga. \"Sluzebnica Zla\". Bardzo bardzo smutna osoba jestes... Nawet nie warto cie odpowiadac meritoryczne. Poznaje internetem, a piszesz ze mam byc do kitu, skoro ze nie poznaje ludzi w realu. A przeciez poznaje TEZ w realu, a czytajac to mowisz \"byle gdzie zaczepia\". Smiesne. A co, w Pizza Hut jest ble, a w restauracja Hilton jest OK? nie, nie ma sensu cie odpowiadac. Bo problem jest W TOBIE, alojzetta. Ktos cie ranil, a masz sie zemscic.. Kibole maja stadion, a ty masz forum. Inne miejsce, inne metode. Ale mechanizm ten sam...

Mnie nikt nie zranil, na odwrot jestem szczesliwa mezatka. Problem masz ty. stawiasz nieralne wymagania: okreslone studia, okreslone zainteresowania, glosowanie na okreslona partie. Kaz moze jeszcze napisac cv z dokladnymi wymiarami i urzadz rozmowy kwalifikacyjne. I co z tego, ze jestes czlonkiem mensy. Wydaje ci sie miec wysoki iloraz inteligencji a zyciowo jestes glupi jak BUT. Moj maz ma srednie wyksztalcenie i jest sto razy bardziej inteligentny od ciebie. przede wszystkim dlatego, ze jego nie interesuje to na kogo glosuje, czym sie interesuje i jaki jest moj poziom wyksztalcenia. Kocha mnie taka jaka jestem. Ja mam wyzzsze dzienne wyksztalcenie, obecnie robie drugie studia, jestem zwolennikiem innej partii niz moj maz, nawet w wierze sie roznimy bo on jest niewierzacy a ja tak. I mimo niby tych roznic kochamy sie do szalenstwa i szanujemy. Jestesmy razem 6 lat i jakiekolwiek roznice w pogladach nigdy miedzy nami nie stanely. Dzieki mnie i dzieki jemu, dzieki temu, ze jest na tyle inteligentny, ze wie co sie w zyciu liczy tak naprawde. A ty co z tego, ze masz ten papierek z MENSY. Myslisz, ze stales sie przez to bardziej madry? Jak juz pisalam, moj maz bez studiow a jak dla mnie prezntuje o wiele bardziej wyzzszy poziom. Chcesz kobity? to przestan szukac jej tak jakbys szukal pracownika do firmy.

mam nadzieje ze to nie z mojej winy ta żółć na początku spowodowana \"za starością\" . widzę u Ciebie plus! Już nie stawiasz swojego obcego kraju jako główny atut, nawet zostało to pominiete wrecz :D :) przesadne nastawnienie na znalezienie partnerki życiowej to chyba też jest złe tak sobie pomyślałam... może powstać sztuczny twór spowodowany chęcią dwóch ludzi do parcia na związek.. może po prostu żyć i poznawać nowych ludzi nie mówiąc wprost o co chodzi...? i nie myśleć też.. ? jeśli pali - moze rzuci? jesli jest za mało elokwenty - może nadrobi to? zacznie czytać i się rozwijać- na to też nie jest za późno ideałów nie ma . Nikt nie jest idealny - to jest powszechne popadanie w paranoje...

dla \" madchen\" > widzę u Ciebie plus! Już nie stawiasz swojego obcego > kraju jako główny atut, nawet zostało to pominiete wrecz tylko bez slowa \"JUZ\" bo nikt tego nie robilem. Mowie ze NIE jestem polakiem, zeby nikt nie myslal ze jestem Polakiem-Analfabeta, ktory nie umie pisac po polsku bo uposzledzony. >może po prostu żyć i poznawać nowych ludzi nie >mówiąc wprost o co chodzi...? i nie myśleć też.. ? dla osoba z polskim temperamentem, to mozna. A dla osoba z WIEKSZYM TEMPERAMENTEM nie. Mały Książę, kiedy stawial pytanie, nie chcial sluchac NIC INNEGO, tylko odpowiedz na ta pytanie. Chyba autor ksiazka to nie polak ;) \"nie myslec tez\"? - przepraszam, moj mozg nie ma wylacznika... > jeśli pali - moze rzuci? taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak.. dziewczyne, prosze wybieracie jako maz jakies ALKOHOLIK. przeciez \"moze rzuci\". buhahahahhahaha PALACA = NARKOMANKA. Narkotyki: heroina, kokaina, papierosy, extasy, metamfetamine, i tak dalej.. > jesli jest za mało elokwenty - może nadrobi to? zacznie > czytać i się rozwijać- na to też nie jest za późno ty chyba nie masz zielonego pojecia o jak proste jest 90% populacji. Kobieto, obudz sie. Poznajesz ludzi ktory sa KLONAMI siebie, a myslysz ze swiat to tak jak ty. Mam DOBRY wiadomosci: przypuszczam ze twoj IQ to conajmniej 120 Mam ZLY wiadomosci: tylko DROBNE procent populacji ma tyle. 90% facetow nie nadajaj sie ANI TROCHE jako twoj maz. Ale ty nie bedziesz wyczuwala problem. Zapoznajesz przyszly maz na studiach (w polsce ludzi z wyzszym wyksztalcenie to 9%, dane GUS) a tam procent ludzi pasujacych do ciebie intelektualne nie bedzie 5-10% jak w srodku populacji, ale az 50%. Tylko MIEJ SWIADOMOSCI ze uczelnia NIE JEST REPRESENTATYWNA O POLSKI RZECZYWISTOSCI. Naprawie ja znam Polske lepiej niz wy, polacy..