Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam..

Wysoka kobieta w butach na obcasach?

Polecane posty

kazda dziewczyna chce wysokiego faceta ale najciekawsze jest to ze im mniejsza laska tym chce miec wyzszego faceta czemu???

Gość taaa noo yhmmm
wysocy faceci sa fajni ii kobieta przy takim czuje sie bezpiecznie, no ale roznie to w zyciu bywa spotkalam takich co za wysocy jednak nie byli ale umieli jakos to nadrobic innymi cechami :)

Gość Rejka....
Dobór genów, który zagwarantuje wyrównanie "niedociągnięć" w przyszłym pokoleniu.

Gość taaa noo yhmmm
nawet o tym nie pomyslalam, bardziej pomyslalam o meskosci pewnosci siebie itp

Gość Rejka....
Jakby chodziło tylko o bezpieczeństwo, to kobiety musiałyby wielbić głównie karków. A jak wiemy, oni mają tylko popyt w specyficznej grupie kobiet. :P

Gość Rejka....
Najgorsze typy czują się najpewniej. Z wysokością to nie ma nic wspólnego.

Gość taaa noo yhmmm
ja tu mowie o bezpieczenstwie w zyciu a nie zeby nie dostac klapsa gdzies na balatch i o krkach nawet nie pomyslalam bo ten typ faceta nie wchodzi w gre... lubie pewnych sibie mezczyzn a nie jakis rozmytych lelum polelum, jaasne zbytnio pewny siebie tez odpada, jakis umair musi byc ;p

Rejka - > to ze mezczyzna potrafi zapewnić kobiecie bezpieczeństwo nie musi oznaczać że jest napakowanym karkiem. Masz jakies dziwne wzorce i stereotypy.

Gość Rejka....
Owszem, kark wręcz przeciwnie. Ale odniosłam się do tego, że bezpieczeństwo nie kojarzy się w ogóle ze wzrostem.

Gość taaa noo yhmmm
mi sie kojarzy :)

Gość Rejka....
**cream** - u mnie kark bez szans... Uwielbiam siłę, ale umysłową.. to także jest bardzo widoczne. Odrobina umięśnienia, nie zaszkodzi, ale typowy kark odpada! Tylko, że jak taki kark się uprze, to trudno go spławić..

Gość Rejka....
Uparli się kiedyś na mnie tacy z mafii. Zajechali mi drogę swoimi furami i obtoczyli. Zaczęli "zagadywać" i upierać się na randkę. Wrrr... spocona byłam... Trzymali mnie tak pewnie z godzinę.. Obwieszeni złotem, część z nich łysa. :O

Gość taaa noo yhmmm
przeszlas tragedie ;p

Gość Rejka....
* otoczyli :D

Gość Rejka....
Aczkolwiek dużo mięsa tam było .. :D

Gość taaa noo yhmmm
mi sprawia przyjemnosc jak faceci sie mna interesuja czy to kark czy jakis inny zawsze to mile no ale jedna bedzie pruderyjna i bedzie udawac ze jak sie za nia kark obejzy to ja to zlosci ;p a jie daj Bog zaczepi

Gość Rejka....
Owszem to nie było śmieszne. Już miałam wizję siebie w jakimś hamburskim burdelu. :D Nie chciałam im powiedzieć gdzie mieszkam, to jeszcze jeździli za mną. :O

Gość Rejka....
Ogólnie mnie też cieszy, ale kiedy tak cię męczą godzinę, to już jest dramat. :O Mogli wszystko ze mną zrobić. Nikt by mi nie pomógł przecież .. :O

Gość Rejka....
Cieszenie się z tej sytuacji, to wymaga masochizmu. :O

Gość taaa noo yhmmm
ztej sytuacji nie o ile tak to wygladalo :) niestety sa natreciuchy

Gość Rejka....
Tak to widziałam. Czułam się osaczona, mimo, że w gruncie rzeczy to mili byli, zasypywali komplementami itd. Ale tylu ich było.. a ja.. Wiedzieli, że jestem w mieście od niedawna itp. byłam przestraszona.

Coś w tym jest że niska dziewczyna dziwnie wygląda w szpilkach... a jak słyszę taką co ma 160 cm i mówi ze ma długie nogi to mi się śmiać chce- no bo jak to możliwe?? :-) ja mam 175- tyle samo ma mój facet. przy nim rzadko noszę szpialki ale tak to mam ich mnóstwo. poza kozakami, bo mam tak szczupłą łydkę że wszystki mi masakrycznie odstają od niej :-O