Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

121212

Jest piątkowy wieczór a ja się nudzę...

Polecane posty

Wszyscy spędzają czas z przyjaciółmi, partnerami... są wakacje powinnam się cieszyć z wolnego a mi się chce dosłownie beczeć. Nie mam co robić. Nie wyobrażam sobie spędzenia ponad 2,5 miesiąca przed komputerem. Tzn znalazłam sobie prace na czas wakacji ale to i tak gówno da. Wieczorami i tak będę sama:( Tęsknie za starymi czasami kiedy to spędzało się czas w wielkim gronie przyjaciół - teraz wszyscy mają siebie nawzajem gdzieś - dbają tylko o siebie. Na dodatek mój facet wyjechał, więc kolejny powód żeby wypić samej litr żołądkowej i iść spać... a dopiero 19:(

Gość zycie jest...
ooo a skąd jesteś?

Gość ale brednieee
To chyba przez wakacje wpadniesz w alkoholizm :P No chyba,że ten LITR już o tym świadczy... A tak poza tym to dzisiaj jest takli dzien, ciśnienie do dupy, łeb boli, chandra na horyzoncie...wiele osób dziś tak ma...jutro bedzie lepiej;)

Gość ok 1200
wieoczrem po pracy bedziesz taka zmeczona ze tylko spac. a co to za praca? tez musze sobie jakiej poszukac

Gość sylwuniaaaaa
Mi tez sie nudzwlasnie:( Facet w pracy do 22, a ja swoja skonczylam o 13 i tak siedze jak ta sierota caly dzien przed laptopem dobrze chociaz ze moge sobie polezec :D

eh... Wasi są chociaż w pracy a mój daleko stąd... i nawet nie wiem kiedy się spotkamy:( kilka miesięcy? :( wiem, ż4e praca sporo mi czasu zajmie ale i tak jak sobie pomyślę o tych samotnych wieczorach to aż żal z łóżka się podnosić:(