Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona corka

czy jest tu ktos kto wygral z rakiem? dajcie mi nadzieje

Polecane posty

Gość znachor musi tak pisac
no włąsnie kultury to by sie tu co niektórym przydało:)

Gość znachor
no właśnie wiadomo,tylko trzeba być trochę w temacie,gdybyś miał raka to co byś wybrał chemię ,czy naturalne metody leczenia?znam lydzi którzy brali vilcacorę,grzybek tybetański ,hubę -wiesz jaki był efekt-długotrwałe leczenie u normalnych lekarzy łącznie np z opeacją,i problem polega na tym ,ze takie niefrasobliwe podcjhodzenie do tematy,w przypadku raka to murowana samobóstwo,weźmiesz odpowiedzialność moralną za leczenie wilkakorą?leczyłbyś tak matkę,żonę,córkę?

Gość znachor
vilcacora=śmierć vilcacora=śmierć

atam chuba to bez sensu,tak samo grzybek Tybetański ,natomiast Uncaria wilcacora to rewelacja i tym bym leczy zone matke i wszystkich najblizszych,co bardziej otwarci lekarze nawet juz tym lecza,tylko że oni biorom ogromna kase bo tak sa nstawieni tylko na zysk,a dlaczego Religa zrezygnował z chemi???bo to madry człowiek wie czym to grozi przeciez sam jest lekarzem,lekarze wiedza,ale..........

Chemia=śmierć Chemia=śmierc

wilcacore=zdrowie i życie wilcacore=zdrowie i życie

Gość jakkatam
moja kolezanka miala raka kilka lat temu, nie mogla jesc, mowic, wygladala jak szkielet, potem stracila wlosy. Dzis znowu jest usmiechnieta, je, pije piwo, minely juz chyba 4 lata, wiem ze na poczatku bala sie nawrotow, ale wszystko jak dotad jest ok (odpukac w niemalowane). Zawsze jest nadzieja.

Gość znachor
to trochę się pomyliłeś religa miał chemioterapię,a te bzdury to skąd bierzesz w fakcie przeczytałeś?czytałeś o szamanach w ameryce pd?pewnie zajmujesz się wciskaniem kitu ludziom i żerujesz na cudzym nieszczęściu,

Religa nie miał chemioterapi i nie wciskaj tu kitu,lekarze żeruja na ludzkim niesczesciu,niestety,sprzdaja skórki i naciagaja na niepotrzebne zabiegi bo chca zarobic,a odrzucaja wszystko co dobre takze nie fanzol mi tu takich rzeczy,gdybys sie troszke orientował to bys sie przynajmniej nie odzywał

Gość znachor
no właśnie masz problem bo się tym zajmowałam,religa miał chemie musiał w pewnym momencie przerwać ,poźniej wrócił,ale znając ciebie to wiem vilkakorę brał uhm kaczyński helikopterem mu sprowadzał nie wiedziałeś??? a ty poza szkołą imienia tombaka to cos tam trybisz?

Nie bierz sie za spekulacyjne oceny,bo skoro nie znasz podstaw jak funkcjonuje człowiek i cała zwiazana z nim przyroda,lepiej abys sie nie wypowiadała,bo tylko udawadniasz swoja niewiedze

Gość znachor
podaj konkrety ,jak na razie widzę,ze nie znasz ani nazwisk ani środowiska,ani nawet ksiażek,a podobno się na tym znasz,papier jest cierpliwy

Nie mozesz wiedziec czy znam czy nie bo tego nie wiesz,a to że nie podaje,bo nie ma takiej potrzeby,narazie podstawy sprawiaja Ci trudnosci w zrozumieniu istoty sprawy,a im dalej w las tym wiecj drzew

Gość znachor
to proponuję właśnie poważnie porozmawiać,a nie się w kółko wyzywać,ty masz prawo do swojego zdania ,ja do swojego,chcesz pogadamy,ale konkretami

Gość znachor
nie kopiuj ,przenośnie i porównania to są na polonistyce,ale widzę że rozmawiam z gówniarzem po podstawówce to popisz sobie sam do siebie paranoiku,ośwadczam że od tego momenty nie używam nicka znachor,konczę dyskusję ,wszelkie wulgaryzmy ,które eą rzekomo użyte przeze mnie produkuje mók przedmówca

A my rozmawiamy po angielsku????????ja nie uzywam wulgaryzmów,wiec Tylko ty mozesz sie do nich przyznac

i nie pisz że sa żekomo użyte przez Cibie bo sa faktycznie napisane przez Ciebie,nikt nie kopiuje Twoich psychotycznych wypowiedzi

Gość ssssssuuuppppperrrrrrrrr
no but we can just start talking about this,would you like to improve your english??????????????

żekomo pisze się przez rz dysortografie

rzekomo*

a jak ja pisze????co że slepym pisze???nie dosc że psycholem to jeszcze slepym:(,no to juz paranoja

no właśnie zobacz jak napisałeś wcześniej and what about your english?

Oj Ty ssssssuuuppppperrrrrrrrr ,czytaj troszke moze czego sie dowiesz a nie wyskakujesz jak Filip z konopi

co to znaczy wczesniej???przeciez poprawiłem?????slapa jestes,jaka masz wade wzroku???

ty naprawdę jesteś para inteligeny,zobacz ślepoto,ze leziesz w błoto,pare linijek wcześniej napisałeś rzekomo przez "ż" ,twoja ortografia dowodzi wykształcenia,znajomość języka też,ekspert się znalazł,aha i nie zgłaszaj rzeczy ,które cię ośmieszją do usunięcia,u mnie już pare osób zdołaleś rozbawić

hihihi,yntelygent

Gość Off topic
💤 💤 💤