Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hihi hu hu

tabletki na tradzik cera nova z bratkiem opinie

Polecane posty

Gość hihi hu hu

mam do was prosbe czy moglybyscie podzielic sie opiniami na temat dzialania i skutkow ?

Gość karollla1402
No właśnie dzisiaj kupiłam zachęcona reklamami i składem. Zobaczymy. Napisze jak pojawią się jakieś skutki. (Oby nie zmieniło się na gorsze).

Gość ewelina90
karola przepisz prosze jaki sklad i ilosc mg tych skladnikow zawieraja te tabletki

z bratkiem to jest tak,ze dziala ocyscczajaco, wiec najpierw wyylazi wsztstko co jest w skorze, a pozniej juz jest ok

Gość karollla1402
Nikt tego nie stosuje?????

Gość karolciaupupu
up!!!!up!!!!! Podbijam temat

Gość karollla1402
ale nie rozumiem. Pomogły, czy nie??

Gość młodaaa
ja leczyłam sie od pani dermatolog od 4 lat. mówiła że leczenie max 2 lata i cera gładziutka. dupa teraaz przepisala mi leki za ponad 100 zł które tak sparzyły mi twarz że przez tydzień mi skóra schodziła i przez 3 dni mialam czerwoną twarz:( teraz zazywam tabletki FACE OKEY [30 zł =60 tabl.] widze widoczną poprawę;) nie jest to jeszcze marzenbie że blizn nie ma i wogóle ale tyle syfów nie ma. tych cera nova nie stosowałam ale jak mówie. face okey+zioła-bratek w tabletkach 3 razy dziennie;) polecam gorąco!

Gość jadzia13
rowniez szukam jakis info na temat cera nova, widzialam reklame i mam watpliwosci czy sie skusic. tez lecze sie u dermatologa i jak na razie nie jest zle. boje sie ze tabletki moglyby popsuc efekt. wiec moze ktoras z was je stosuje??

Gość karollla1402
czyli radzisz rzucić je w ......... Kurcze a ja mam za miesiąc ślub....... ;-((

Gość martulinka prycholek
dziewczyna nie straszcie tymi cera nova bo właśnie wysłałam mame zeby mi je kupiła.... i co teraz?Brać czy nie?Moja cera i tak jest straszna wiec...

Gość jajniczek
No ja właśnie też chce sobie kupić te tabletki, ale troche się przeraziłam po tym co przeczytałam :/

dziewczyny to Wasz organizm sie oczyszcza, to normalne ze wyrzuca to co siedzi pod skora. Ja tez tak reagowalam i odstawialam tego typu leki czy herbatki ziolowe. Teraz biore Izotek juz dwa miesiace i mam twarz gorsza niz kiedykolwiek (a mam tradzik juz 10 lat). Dwa miesiace i ciagle wysyp!! Wyobrazacie to sobie?? Wydaje mi sie teraz ze moj organizm tak reaguje i ze jak wyrzuci bedzie spokoj :) Tez mi ciezko bo mam praktyki ze studiow i w pierwszy dzien przyszlam w oplakanym stanie, nie chcialam pracownikom patrzec w oczy tak sie wstydzilam. Teraz nie jest wiele lepiej ale przywykam do tej sytuacji i ciagle wierze ze bedzie lepiej!! dla porownania - moja kolezanka zaczela sie odchudzac i po przestawieniu sie ze "smieci" na zdrowe zarcie tez ja wysypalo!! Wniosek nasuwa sie wiec sam :P 3majcie sie!!

Gość black_inside-
ja biorę tabletki od ponad dwóch miesięcy szczerze mówiąc pani w aptece mówiła iż na samym początku stosowania wyskakują nowe ponieważ organizm się oczyska , i rzeczywiście tak było teraz zaczynają schodzić :)

Gość zozu
ja biore dopiero od tygodnia, poprawy nie widze ale sama pani dermatolog mi je zalecila :) mysle ze z koncem opakowania beda efekty :)

Gość kamykowakamila
ile to kosztuje?

Gość karroo
oj... to już sama nie wiem co zrobić. Chciałam sobie je kupić i pobrać bo z moją cerą jest tak średnio... ale po tym co przeczytałam to nie wiem czy zaryzykuje i czy wytrzymam wysyp...

Gość ziolo
ja biore 3 mieszki w 1 bylo lipnie po 2 spoko a teraz po 3 ok mam juz tylko 4 syfki :)

Gość karroo
a jak lipnie było??;p

Gość kingula123456
Ja mam mało pryszczy kupiłam i nie miałam wysypu ale mam bardzo mało planuje kupić sensilab cerin

No bratek tak działa,że najpierw jest wielki wysyp,więc nie wiem skąd to zaskoczenie i chęć zaprzestania stosowania :o U mnie o dziwo ani nie było wielkiego początkowego wysypu ani jakiejkolwiek poprawy,ale znajomym znacznie pomagało,już po miesiącu.

Gość myyyyysha
Ja zasadniczo nie mam aż takich problemów jak niektórzy z was tak myślę. Stosuję te tabletki -cera nova, jestem zadowolona. Ale i tak zamierzam je odstawic i wziąć jakies inne. Oprócz tego dermatolog zapisał mi cos ala spirytus salicylowy z detreomycyną. Detreomycyna to antybiotyk-pomaga. Poza tym używam Effaclar K (La Roche Posay) i gorąco polecam, niekoniecznie na dzień a najlepiej na noc. Jak sie rano budze to wygladam jakbym miała już makijaż na twarzy. Poza tym ja mam jeszcze cere naczynkową więc jakies samodzielne usuwanie powoduje występowanie naczyniaków czyli popękanych naczynek i wierzcie mi to gorsze ni z tradzik bo tego lekami nie usunę tylko ciekłym azotem albo laserem. Zdecydowanie na poprawe cery wpływa cytryna i grejpfruty. Choć nie każdemu mogą służyć. Koloryt skóry jest równomierny, jest zdrowsza i taka kurcze inna poprostu ładniejsza no a grejpfruty to wogóle super sprawa nawet jesli chodzi o diete.

Gość myyyyyshaaa
Generalnie jak już wspomniałam mam cerę trądzikową i naczynkową. Kupiłam Visaxinum i nic, odniosłam wrazenie ze nic sie nie dzieje. Natomiast po Cera nova z bratkiem elegancko znika wszystko. Stosując się do zaleceń (czyli dwa razy dziennie po 1 tabletce) efekt baaardzo widoczny już po kilku dniach w moim przypadku po 3-5. Gorąco polecam. Cena trochę wyższa niż Visaxinum ale warto. Mam pytanie może nie w temacie ale czy ktoś mogłby polecic mi dobry kosmetyk obkurczający naczynia krwionośne?

Gość MrHii222
Ja je stosuje od miesiaca i mi sie poprawilo na dobre! jestem nimi zachwycona! patrzcie tez ze kazda ma inny organizm i inaczej bedzie u kazdego dzialac. to co tu czytam to calkiem co innego niz u mnie. tradzik mialam tylko na czole az bylo wstyd jak wiatr wial i grzywka sie podnosila :( zeszlo po 2 tygodniach i schudlam 2 kg bez zadnej diety ani cwiczen.! polecam!!

Gość Agnieszka343
Witaj, bratek ma to do siebie, że na początku wysypuje krosty, bo cera musi się oczyścić. Ja również tak miałam i dlatego wypróbowałam ten drugi CeraNova z algami. Ma działanie przeciwzmarszczkowe, ale według mnie nie tylko. Mi się cera wygładziła. Z resztą algi są w porządku. Szukam teraz jakiegoś dobrego kremu z algami, możecie mi coś polecić?

Gość Onaa2193
Mi osobiście te tabletki nie pomogły ..:/

Gość Agnieszka343
Hej, jeśli bratek Ci nie pomaga spróbuj może maseczki z glinki. One bardzo ładnie oczyszczają cerę. Tyle tylko, że działają tylko od zewnątrz. Ja je stosuję łącznie z tabletkami. Dobry jest tez peeling. Takie działania oczyszczają pory. Na mnie w każdym razie takie połączenie działa. spróbuj, może coś pomoże :)

Gość loteczeq
ja biorę te tabletki prawie 3 tygodnie 2-3 pierwsze dni schodziło z czoła potem 7-10 dni masakra, wysyp jak nie wiem co, ale dało się przeżyć teraz już mi powoli wszystko schodzi ;) czekam na większe efekty

Gość Adrzeju
A ja kiedyś łykałem zwykłe tabletki z zielarni bratek + skrzyp i początkowo efekty były tak jak mówicie, mega wysyp ! + wysyp lecz wszystko sukcesywnie znikało dodatkowo sam z własnej inicjatywy zakupiłem acnosan i zaczepiście wszystko sie powysuszało, następnie siostra minie męczyła żeby robił sobie peeling (bodajże z avonu) strasznie mocno ścierający + dający uczucie chłoduuuu, i bardzo fajnie ten peeling podziałał na czerwone ślady które pozostały po większych pryszczach, teraz nie mogę narzekać na cerę co prawda strasznie mnie wysypuje po goleniu, ale to takie uroki mojej wrażliwej skóry i wrastających włosów. A więc jeśli bratek to należy brać 3 miechy by pojawiły się jakieś pozytywne rezultaty, trzeba mieć mocne nerwy i nie poddawać się przy wysypie ! aha w planach mam skręcenie sobie maseczki z alg bo ostatnio byłem na oczyszczaniu gęby to dostałem fiolkę gratis i jest zaje**sta fajnie ściąga gębę (pory) przez 3 dni skóra nie do poznania, potem powraca do poprzedniego stanu :P