Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość az mnie scielo....

a byl taki piekny dzien

Polecane posty

Gość wnuczka smirnoffa
nie rozumiemdlaczego nie chcesz uzywac argumentu, ze ich widzialas. przeciez to jest wlasnie powod zerwania

Nie dołuj się już.🌻 Zajmij myśli czymś innym. Film w TV, książka, maseczka na buzię, ciasto upiecz. Nie myśl, bo się wpędzisz w doła. :(

Gość az mnie scielo....
ja nie powiedzialam ze go nie uzyje... sama nie wiem co jest lepsze odejsc bez slowa niech sie zastanawia (chociaz patrzac na jego reakcje moze go to malo obejsc) czy powiedziec ze go widzialam..... nawet jak zaplanuje ze nic nie powiem cholera znam siebie i boje sie ze w emocjach (bo trudno mi je coraz bardziec trzymac na wodzy) powiem ze go widzialam.... zreszta on to wie....

Gość wnuczka smirnoffa
najgorszy jest fakt, ze nie ty tu zrywasz. ten facet po prostu zerwal relacje z toba i nie raczyl cie nawet poinformowac. zaloze sie, ze teraz zerwie kontakt z toba i bedzie mial nadzije ze temat nigdy nie wyplynie. zastanow sie dobrze jak sie zachowac - bo oznajmienie, ze sie zrywa komus kto jest juz (na to wyglada) w innym zwiazku, jest troche osmieszajace a pojscie na jego zagrywke i milczenie jest mu na reke

Może nim ktoś kiedyś też tak się zabawi, jak on Tobą? Nie myśl już o nim.🌻

Gość az mnie scielo....
moim zadnainem nie moze liczyc na to ze temat napewno nie wyplynie..... chociazby wsrod wspolnych znajomy bo takich mamy..... zatsanawiam sie jak to rozegrac aby nie wyszlo ze to moja wiina ze ja sie przestalam odzywac itp bo skoro on tak postepuje to jeszcze sie okaze ze zwali na mnie wszystko..... a to juz mega nie sprawiedliwe..... moze tez zlosc przemawia przeze mnie i tak jak napisalas jest mu to na reke .. a ja nie chce aby bylo.....

Gość az mnie scielo....
Perla caisto odpada pewnie i tak nie wyjdzie..... wczoraj troszke za duzo popilam..... dzisiaj troche mnie glowa boli i nie bede miala reki do wypiekow :] ale moze jak sie rozpogodzi troche pojde sie przejsc .....

Gość wnuczka smirnoffa
jedynym dobrym wyjsciem z sytuacji byloby logiczne zagranie typu- spotykasz ich razem nawet po dlugim czasie i zachowujesz sie tak jakby tej dziewczyny nie bylo a wy nadali bylibyscie w zwiazku. no bo przeciez nikt nie zerwal. nawiazujesz na przyklad do jakiejs waszej rozmowy o wspolnym mieszkaniu. im bardziej zazylej tym lepiej. a jesli on zareaguje zdziwieniem to isc w zaparte - przeciez nie zerwalismy, myslalm ze masz duzo pracy. duzo powolywac sie na jego slowa-jeszcze niedawno mowiles ze chcesz ze mna mieszkac, kochasz mnie itp namieszasz mu w ten sposob i dasz materialu dziewczynie na niejedna awanture tylko tyle moim zdaniem mozesz zrobic. ale prawdopodobienstwo ze ich znowu spotkasz razem jest niewielkie

To zwierz się koleżance z długim językiem, ze widziałaś go za rączkę z byłą. Wkrótce wszyscy będą wiedzieli.

Gość az mnie scielo....
prawdopodobienstwo jest male..... pewnie spotkam jego samego na uczelni....... moze ta kolezanka to nie taki glupi pomysl...... w zasadzie wiele od jego reakcji zalezy, nie chce robic karczemnej awantury ale nie chce aby mu tez to uszlo plazem.

Gość az mnie scielo....
wnuczka twoj plan jest ogolnie genialny dwie pieczenie na jednym ogniu....m sama sobie moglabym ulzyc i dodatkowo jesscze dac u popalic bo tamta by to slyszala..... skad masz takiepomysly :)

Gość wnuczka smirnoffa
masz racje :)

Gość wnuczka smirnoffa
skad mam takie pomysly? ja nie mam tendencji do utrzymywania marnych zwiazkow. nie mam w sobie jakiejs placzliwej nostalgii wydaje mi sie, ze mysle jak facet logicznie

Gość wnuczka smirnoffa
a pomysl perly tez jest dobry ale troche bym dodala pieprzu zwierzyc sie wszystkim znajomym tonem humorystycznym jakim ten facet jest tchorzem, ze nie mial odwagi ci powiedziec ze zrywa tylko zaczal sie spotykac z kims innym tu dodalabym -zaklad ze teraz schowa glowe w piasek i juz nie zadzwoni ani sie nie odezwie? ty sposobem kazdy ze znajomych za kazdym razem jak cie widzi pytalby czy sie odezwal. ty nie musialbys sie odzywac pierwsza i kazdy dzien milczenia szedlby na twoje konto. ludzie beda widziec rzeczy tak jak im sie je przedstawi. mozesz nawet patrzec w jego kierunku kiedy udaje ze ciebie nie ma porozumiewawczo.

Gość az mnie scielo....
mimo ze wewnetrznie nie pasuje mi to co mowisz ( bo mowisz prawde) rozum podpowiada ze masz racje :) poprostu masz racje....

Gość az mnie scielo....
chyba rozpuszcze ta wiesc.... tym bardziej ze mamy wsrod znajomych taki dluuuugi jezyk ktory rozpowieada rozne dziwne rzeczy z predkoscia swiatla.....

Gość wnuczka smirnoffa
wiesz. pomysl ma to do siebie, ze nawet jak go nie zrealizujesz to czujesz sie lepeij z samego faktu, ze bylabys zdolna to zrobic :)

Gość az mnie scielo....
tak prawda podnosi na duchu mysl ze moglabym cos takiego zroic.... bo moge tak jak on mogl wczoraj byc tak szczesliwy z nia.....

Gość wnuczka smirnoffa
kobieto. przeciez to jest jakis smieszny tchorz po co ci ktos taki? przeciez on nie tylko zachowal sie nie w porzadku wobec ciebie ale tez tej drugiej dziewczyny- no bo kim ona jest w tej sytuacji? trzecia w zwiazku nieformalnym? mozna byc trzeciim w zwiazku formalnym ale byc trzecim w zwiazku nieformalnym to juz szczyt!

Gość az mnie scielo....
kolejny dzien wielkiej ciszy..... po jego dodatkowym dzisiejszym zachowaniu jestem pewna ze to juz konioec... i wyszedl z niego jesscze wiekszy tchorz pewnie dlatego ze nie wie jak ma sie teraz zachwac.... rozmawialam z ta kolezanka.....wiec nie musze sie bac ze jeszcze ze mnie zrobi ta zla i najgorsza.... w mysl piosenki Hey Hi Hello !!! musze przestawic swoje myslenie :(