Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

allojzetta

czy lubicie zapach waszych partnerow?

Polecane posty

No każdy ma swój własny i niepowtarzalny smrodek :) Musi nam pachnieć, bo tak to natura sobie wymyśliła. Po zapachu poznajemy czy mamy szanse, czy spłodzimy \"zdrowe, piękne i płodne potomstwo\", jako książki do biologii prawią

Gość ta co sie zna na wszystkim
tak, lubie :) to faktycznie jego specyficzny zapach, pamietam ze pachnial tak intensywnie na pierwszej randce (i nie mowie o zapachu potu ;) ) co ciekawe, podobno kiedy zwiazek zmierza ku koncowi, albo kiedy pomiedzy ludzmi cos sie zaczyna psuc, rowniez zapach zaczyna przeszkadzac.

heeee ja wogóle jestem fetysz- dla mnie zapach partnera to podstawa

Gość uwielbiam
wącham mojego męża bez przerwy, przy każdej okazji się zaciągam ;) czuję motylki w podbrzuszu, kiedy czuję jego zapach :P nieprzyjemnie pachnie tylko w jednym rodzaju sytuacji - kiedy się spoci w wyniku stresu, biedulek :( wtedy to jest zupełnie inny zapach potu, niż kiedy jest spocony z gorąca albo wysiłku, serio. oczywiście są dezodoranty, żeby sobie radzić :P ogólnie pachnie cudnie.

Gość sobota czerwcowa
uwielbiam JEGO zapach...tak, to taki jedyny tylko jego mmmmrrrr

Gość vanilia sky
ja rowniez uwielbiam zapach mojego kochanka, wyczuje go wszedzie, zapach vanilii - podchodzac do niego ma sie wrazenie jakby gdzies palila sie slodka swieca...... a to tylko plyn pod prysznic:-) plus jego wlasna ale jedyna w swoim rodzaju won....hmmmmmm.... moj maz natomiast niestety bezzzapchowiec- nei mowie dlatego ze maz, ale tak jest. poznajac kochanka bylam w szoku ze cialo moze tak peiknie pachniec. no nic to na tyle. czas zapalic swieczuszke;-)