Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blond_1

Jaki kolor paznokci dla blondynki??

Polecane posty

Gość blond_1

Jestem blondynką o niebieskich oczach i nie pasują mi kolory typu czerwien itp. Muszę miec jasne. Do tej pory malowałam sobie paznokcie na różowo, perłowo i bezbarwnie. jaki jeszcze kolor polecacie? no oczywiscie do rąk i do nóg.

Gość kamczatkaa
pomaranczowy-kocham! uzywalam jak bylam blondi i uzywam teraz jako szatynka. idealny jest

Gość blondynahoho
ok, a jaki kolor do pępka i szparki?

Gość kamczatkaa
oczywiscie tam to tylko blondynkowaty:-D

Gość kamczatkaa
ewentualnie moze byc ktorys z odcieni brazu, najlepiej brunatny, swietnie zimituje grzyba;-)

Gość blondynka:)
booże.. jacy wy ludzie jesteście beznadziejnie chamscy ;) pyta się dziewczyna zwyczajnie, chyba ma prawo?! też jestem blondynką i może nie mam problemu z dobraniem sobie koloru paznokci, ale sądzę że brunetki też mają czasami takie problemy, jak każda kobieta ;) kolor włosów w ogóle nie wpływa na inteligencję dziewczyny, a za te wszystkie słitaśne idiotki które specjalnie farbują się na blond po prostu się wstydzę. tyle mam do powiedzenia, a poza tym ludzie którzy srają na blondynki - bo idiotki - sami są durniami, jeżeli wierzą w takie coś ;) dziękuję, pozdrawiam wszystkie mądre blondynki :)

Gość nie pierdol chcecie tylko lask
a to moze jeszcze mamy doradzic jaki kolor gaci ma nosic? no na boga, ludzie, uzywajcie wlasnych glow :O

Dlaczego czerwień Ci nie pasuje? Co ma w ogóle kolor włosów do koloru lakieru? :D Jak masz jasne włosy to nie oznacza że musisz się ubierać i malować w jasnych kolorach.

Gość hm............................
Ja jestem blondynką o zielonych oczach, a paznokcie malują jak chce. Czerwień, niebieski, ostatnio bardzo lubię ciemny zielony, nie przepadam za jasnymi kolorami, chyba, że francuski. I nigdy się nie zastanawiałam nad tym w kontekście do.. włosów:)

Gość 344444444444
jak maluje na turkusowo to myslisz ze do czego gp dobieram chyba nie do oczyani wlosow: co ma lakier do koloru wlosow oczu czy skory?

Gość manikjurzystka i stylistka
oj ałtorko nie sluchaj ich! ja ci doradze! jestem wyuczona manikjurzystkom i stylistkom. Niestety nie mam dla ciebie dobrych wiesci. Tobie, jako blądynce (btw. witaj w klubje!) pasuja tylko, powtarzam TYLKO! jasne kolory, takie jak napisalas- jasne roze i berze :O:O:O

Gość jollanda
a kurwa to ma, ze wlosy maja okreslona tonacje, tak jak skora i zeby podkreslic , anie przycmic swojej urody nalezy dobierac kolory zgodnie ze swoim typem kolorystycznym

Gość jollanda
manikijurzystka, czy jak ci tam- ale za to jestes skarajnym przypadkiem analfabetyzmu :O byk na byku, wstyd!

Gość 344444444444
czyli turkusowy jest dla KOSMITÓW?:D zolty dla CHINCZYKOW?:D

Gość jollanda
tja..turkusowy dla kosmitow-zdecydowanie:D wiesz , to ze ktos ma np brazowe oczy nie oznacza , ze ma sie malowac brazowym cieniem, brazowa kredka i tuszem, do tego braz paznokcie- coz za plytkie myslenie, to troche bardziej skomlikowane

Gość 344444444444
no bardzo skomplikowane wielkami roznica czy blondynka czy brunetka ma turkusowe badz zolte paznokcie u jednej wyglada ladnie u drugiej oblesnie? dziwne nie widzialam zeby czerwony wygladal zle u kogokolwiek bo to klasyka wiec niewiem o czym mowisz:D ze niby ma racje ze czerwien nie pasuje blondynkom

Gość GoskaMalgoskaLu
Ja uwielbiam żywe kolory. Szczególnie zielony :) A najlepiej z jakimś kolorowym wzorkiem, tak żeby je ożywić :) Znalazłam taki wzór: http://szpargaly.pl/uroda/serduszkowy-balonik/ Co o nim sądzicie? Na zdjęciu wygląda fajnie :)