Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata100

zapraszam na kawe singielki kolo 50tki

Polecane posty

Gość agata100

Spotykaja sie panie kolo 50tki ale wiekszosc z nich ma mezow i inne problemy niz my single.Moze ktoras ma ochote wypic ze mna kawe,juz parze i zapraszam.

Gość Cobra45
To ja się piszę :) Ale za kawę dziękuję. 4 dzisiaj to by była już przesada ;)

Gość agata100
Witaj. Ciesze sie ze mam towarzystwo.Siedze sama i troszke smutno. Mam nadzieje,ze bedzie nas wiecej,w kupie zawsze razniej.Jak nie kawa to moze herbatka,wlasnie przywiozlam pyszna angielska(tam tylko herbata dobra,reszta to paskudztwo).

Gość Cobra45
Wczoraj trochę za późno odpisałaś. Myślałam,że zrezygnowałaś z tego topiku. Też liczę na to, że się pomalutku rozkręci :) A dzisiaj się kawy napiję, bo to będzie 1 ;) Spokojnego dnia :)

Gość agata100
Fajnie ze sie odezwalas, kawa-bardzo prosze ja wlasnie pije druga. Tez mam nadzieje ze nie bedziemy same,chyba trzeba poczekac pare dni.Jestem po rozwodzie 16lat,oczywiscie nie bylam sama przez caly ten czas.Ale jakos nie mam szczescia,bo zawsze sa to jakies toksyczne zwiazki.

Gość Cobra45
Jestem :) Rodzinka napasiona,więc mam chwilę czasu na pobuszowanie w sieci :) Szukam w miarę dobrego GPS - i w miarę taniego. W lipcu jadę do Włoch lub Francji i mam już dość latania po mapach.