Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olaa17

chlopak jak jest bardzo napolony to chce sexu nawet z brzydka laska

Polecane posty

Gość Olaa17

zauwazylam ze chlopak czy facet jak jest bardzo napalony i bardzo chce sexu to jest mu obojetne czy dziewczyna jest ladna czy brzydka, gruba czy chuda byleby nogi rozlozyła i pozwoliła mu włozyc a jak niektorzy sa pijani to ruchaliby prawie kazda pisze tu o moich rowiesnikach tak w wieku 17-19 ale starsi niekiedy tez sie podobnie zachowuja

Gość no jasne niestety mam
takich kumpli

Gość tez mi odkrycie
phii

Gość erte
jedna wielka bzdura

Gość Olaa17
Ja wlasnie jestem tą gruba i brzydka, ktora ruchaja napaleni faceci :)

Gość nie bzdura nie bzdura
zalezy od faceta, ale ja wiem ze sa tacy ktorzy chca tylko cipska nie laski

Gość Olaa17
moze to jest glupie co napisze ale ja myslalam ze jak facetowi sie fizycznie dziewczyna nie podoba i jest mało atrakcyjna to go nie pociaga wtedy fizycznie i mu poprostu nie stanie !!!!!! ale z tego co widze to chlopaki proponuja sex nawet jakims tłustym okroszczonym paszczurom nie myslcie sobie ze ja jestem zazdrosna bo mi nie proponuja :-P

Gość erte
no to musza byc zdesperowani :o 🖐️

Gość on tez ma dzidzie
nie proponuja ci, bo jestes pewnie jeszcze bardziej szkaradna niz te okroszczone paszczury.

Gość ej głupiaś ty
jak można sie przespać z kims kto sie nie podoba :O masakra :O

Gość głupia odpowiedź nr 7
Można twarz zakryć gazetą. Zresztą od tylca, jak widać tylko dupcię i dziurki - reszta staje się mało istotna :) .

co znaczy że chłopak jest napalony ? To że ma naprodukowana sperme i odczuwa potrzebę jej wydalenia i labo sobie zwali albo jak ma dziewczyne w pobliżu ktora ma na niego ochotę zrobi to z nia.To tak jak wy chciały byście siku to szukałybyscie ustronnego miejsca a gdyby jego nie było to w koncu zrobilybyscie w każdym byle się wysikać a gdyby do tego miałybyscie większa przyjemnośc zrobic to przy facecie to nawet gdyby sie wam nie podobal to raz byście zrobiły i zapomniały o nim

Gość odpowiedz powyzej swiadczy
o tym ze jesli tak jest naprawde to faceci to zwierzeta naprodukuja duzo spermy i musza sie jej pozbyc i ruchaja co jest pod reka ....:-O

głupoty... kobiety są na tym samym rozwoju ewolucyjnym więc też byłyby zwierzątami. Wszystko hormony! kobieta za to w pewnym wieku jak nie ma faceta to lata i obojętne jej już kto byleby ją zapłodnił... Czemu wszystcy tak narzekają na facetów?! Mi ich tam troche żal bo to przyjemne nie jest jak się tak bardzo chce a nie ma z kim... Co do brzydkich dziewczyn... mam jednego kolego któremu faktycznie wszystko jedno kto pod nim leży... ale z tego powodu nie uważam że jest gorszy...

Gość może to jest trendy i cool
ale ja sie nie zaliczam do tego typu facetów, wole zwalic konia niż ruchać dosłownie wszystko co się napatoczy :O nie wyobrażam sobie seksu ze spoconą grubą raszplą i wrzodami na cipsku :O

Gość ciocia Kazia
Skoro sie otaczasz napalonymi jelopami, to tak masz.

Gość ciocia Kazia
chociaz sama obciągam przypadkowym facetom ale ja juz stara jestem i nikt mnie nie chce

Gość gość
Ja mam taki dylemat mam sasiadke grubsza przyjazniny się juz ponad 10 lat od niedawna zaczela mi robic dobrze raczka a ja jej pieszcze piersi i palcowka . ONA jest jeszcze dziewica juz nie raz pytala czy mam gumki ale nie wiem czy mam ja rozdziewiczyc czy nie co o tym myślicie

Gość gość
Grube i/lub brzydkie potrafią lepiej dogodzić facetowi niż niejedna chuda i lśniąca makijażem peja. Dziewczyny mówią, że do najbrzydszych nie należę i lgna jak pszczoły ale seks jest z nimi monotonny i za każdym razem niemalże taki sam. Przewartosciowane panienki, którym wszystko się należy. Fuj. A tymczasem brzydulki potrafią być prawdziwymi, wielogodzinnymi demonami... Polecam Panowie!!! :D ja korzystam

Gość gość
To co mam ta przyjaciółkę rozdziewicxzyc i później ruchac jest grubsza czysta oh

Gość gość
Ja rucham tylko szczuplr i ladne

Gość gość
Wyr****lem ta swoja sąsiadkę chciała go poczuc poczuła zostala rozdziewiczona zobaczymy co dalej