Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniołeczek samotny

ktos chętny do przyjazni ???? powiem wprost samotna jestem

Polecane posty

Gość aniołeczek samotny
dziewczyny muszę mykac ale podam swój nowo utworzony nr gg jak cos to piszcie 7101342

Gość aniołeczek samotny
Turquoise- nie to ze nie chce nam się żyć poprostu czasem są chwile gdzie komuś jest zle i takie pogadanie z kimś jest fajne

Gość smutnebiedactwo
Turquoise, nie dlatego, ze nie mam chlopaka, tylko, dlatego ze nie mam nikogo. nie wiem czemu ale ludzie jakos tak ode mnie stronia, niby wszystko ok , ale nie moge utrzymac znajomosci na dluzej:)

Gość smutnebiedactwo
a czasem sa takie chwili, ze poprostu trzeba z kims pogadac a tu nie ma z kim:(

Gość aniołeczek samotny
ja to wogólemyślę ze jestem z innej planety zcasem trudno mi się odnaleść w tym świecie przez co jest mi zle ale staram się myśleć pozytywnie czasem wychodzi... i amm wiarę w sobie

Gość aniołeczek samotny
smutnebiedactwo-będziesz chciała pogadać napisz na gg do mnie i się nie martw :) smile smile uśmiechaj się bo nawet nie wiesz a ktoś zakocha się w twym uśmiechu

ojoj.. z calym szacunkiem ale chyba was sobiei wyobrazam..

Gość smutnebiedactwo
jesli nr jest prawdziwy to chetnie napisze:)w najblizszych dniach, dzieki:)

Gość smutnebiedactwo
Turquoise- pewnie jako zakompleksione , zaniedbane baby co:)

Gość aniołeczek samotny
nom prawdziwy jest tak samo jak i ja jestem prawdziwa:):) pozdrawiam papa

szczerze mowiac - tak :) jesli wam przeszkadzam, to pojde sobie, ale powiem co mysle. dla mnie to troche uzalanie sie nad soba i pierwsze co mi sie skojarzylo jak przeczytalam: "ja to wogólemyślę ze jestem z innej planety zcasem trudno mi się odnaleść w tym świecie przez co jest mi zle ale staram się myśleć pozytywnie czasem wychodzi... i amm wiarę w sobie " - to to, ze to jest taki odosobniony, niemodnie ubrany, zapatrzony w ksiazki i komedie romantyczne dziwak, ktory nie ma znajomych a co dopiero chlopaka.

Gość aniołeczek samotny
ha... spoko amsz prawo wyrazić swoje zdanie... tylko jak już czytasz to przeczytaj ze zrozumieniem :P wiesz nie jesteśmy użalającymi się kobietami i nie napisze nigdy"boże nie chce mi się zyć"heh kazdy sobie sam kopie dołki i w nie potem wpada a potem zwala się to na życie itd

Gość smutnebiedactwo
coz Turquoise nie jest to do konca opis mojej osoby, na szczescie:) wygladam normalnie , co do mody to co prawda nie podazam slepo za nia ale staram sie o siebiedbac i nosic to w czym mi dobrze:0 moim problemem jest niesmialosc i mysle ze to jest jdna z przyczyn mojej samotnosci, ale niestety nie potrafie sobie z nia poradzic:(

Gość smutnebiedactwo
sorki za bledy mam nadzieje ze rozszyfrujecie;)

Gość smutnebiedactwo
ogolnie staram sie nie uzalac nad soba ale kazdy ma gorsze lepsze dni, prawda:)

no rozumiem, kazdy tak ma czasem. a co do niesmialosci.. tez kiedys bylam niesmiala i to patologicznie. ale trzeba sie otworzyc na ludzi, probowac to pokonac..

Gość smutnebiedactwo
staram sie naprawde, czesto obiecuje sobie, zezmienie sie, otworze na ludzi i wogole ale jak przyjdzie co do czego to nie moge blokuje sie:) a moge wiedziec jak poradzilas sobie z ta niesmialoscia?i ile trwala ta walka:)

Najpierw "znalazlam" sobie chlopaka i to mi glownie pomoglo, przy nim przestalam sie przejmowac tym, potem sie rozstalismy, ja zostalam sama, bez chlopaka, bez znajomych, i musialam sobie jakos poradzic, troche na sile zrobilam sie dusza towrazystwa, bo musialam. nie chcialam marnowac sobie zycia i siedziec w domu i beczec po nieszczesliwej milosci

Gość smutnebiedactwo
hmmm dusza towarzystwa to nigdy ze mnie nie bedzie:)ale za chlopakiem moze sie rozejrze;)

Gość SMUTNY KAWALER
Jak co to czekam na smutne dziewczyny? Ja też jestem smutny?

Gość smutnebiedactwo
witaj smutny kawalerze:)czemu sie smucisz?

Gość SMUTNY KAWALER
Brakuje mi dziewczyny? Ja mam dość samotności!!! Mniałem dziewczynę z którą się znałem i miałem brać za dwa miesiące ślub!!! Aż tu nagle mi Z M A R Ł A!!!!!!!!! Od 5 lat jestem samotny