Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratuuuunkuuuuuuu

mój facet nosi sandały

Polecane posty

"komiczne mogę na swojej drodze spotka lalusia ubranego mesko od stóp do głowy i może okazać się że to zwyczajny d**ek a mogę spotkać faceta ubranego nietwarzowo i wogóle byle jak i może okazać się naprawdę wartościowym czowiekiem " ale to jest oczywiste... co nie zmiania faktu, ze wygląd ma znaczenie... i tak jak u kobiet uwielbiam odkryte buty, tak u facetów nie.. Po prostu mi sue nie podobają... Niech sobie inni noszą, ja nie musze... Czy ja wyglądam jak gej :P Nie mnie to oceniać :D:D Ps rzeczywistość biedroneczko moja słodka... U Ciebie preferuje sie nieco inny styl ubierania, co nie zmienia faktu iż tamte buty są akurat fajne... Tylko, ze te z linka sa chyba zbyt tanie jak na oryginały...

Gość ratuuuunkuuuuuuu
nigdy jeszcze nie widziałam ładnych męskich stóp :-o Jak nie ma koślawych, to pewnie ma wielką szpare między paluchem i drugim palcem, krzywo obcięte pazury, szorstkie pięty itd Też już wcześniej pisałam: jak jest cały nagi to nie zwracam uwagi na jego stopy, ale w połączeniu z sandałami stają sie przerażające :-o

"Bo one wola,jak pozniej facet sciagnie w domu adidasy i mu wala skarpety na kilometr spocone." w adidasach tez nie chodze.. inna sprawa, ze mnie sie w ogole nie pocą stopy, dłonie itp... moze gdybym mial problem z wentylacją, myslalbym inaczej...

Ellinka " ta i jak bedzie 40 stopni upalu tez wam przeszkadzaja faceci w klapkach, sandalach ? " Tak niech sie męczą. Dla męskiego wyglądu niech się męczą. My mamy depilację, pazury, malowanie to niech sie troszkę podgrzeja. Powtarzam urlop w kurorcie lub basen i plaża klapki jak najbardziej.

do głowy by mi nie przyszło, że mężczyzna w sandałach może wyglądać nie tak. jest gorąco i sandały są praktyczne. mnie się podobają faceci w fajnych, sportowych sandałach. jak mają ładne stopy, to to jest nawet seksi ;-) za to buty z dziurami uhhhhhh ochyda. A Tobie, autorko, chyba coś dziwnego siedzi w psychice, że masz taką awersję. zamiast zmieniać faceta zastanów się, o co Ci właściwie chodzi.

Gość hahahahaha co za typ
co to za facet ktory sie nie poci!!!!!!!! To jakis gej

Gość ratuuuunkuuuuuuu
na stołecznych ulicach np. Zresztą nawet zadbane męskie stopy są według mnie koślawe. Mój facet ma dłuższy drugi palec od palucha i to mnie najbardziej przeraża :-o

Po prostu mi sue nie podobają... Niech sobie inni noszą, ja nie musze... no a mi się podobają;) co do reszty komiczne czy myslisz , zupełnie innym facetem byłbyś w oczach kobiety w innych butach? jesteś przystoiny i męski - mysilsz że sandałki odebrały by ci twoje walory estetyczne? a z tą biedroneczką to do kogo było? bo nie bardzo rozumiem u kogo preferuje się inny styl ubierania

no cóż mój mąż mimo że zapierdziela jak głupi tez się niespecjalnie poci - na szczeście ;)

choc jestem baba to ja niektorych bab wogole nie rozumiem :o "My mamy depilację, pazury, malowanie to niech sie troszkę podgrzeja." uwazam za bezsensowane upeikszanie sie dla innych :o jak mi sie nie chce to sie nie maluje, paznokci tez, depilowac tez ci nikt si enie karze /:o wspolczuje niektorym facetom :o

\"jesteś przystoiny i męski - mysilsz że sandałki odebrały by ci twoje walory estetyczne?\" nie wiem - mnie interesuje, ze ja bym sie czuł źle... opinia kobiet na ten temat mnie nie interesuje... nie ubieram sie w mysle tego co sie kobietom podoba, tylko co sie podoba mnie

słuchajcie poznałam kiedys marka nowickiego ówczesnego prezesa fundacji praw człowieka- facet nicki, chudy, przygarbiony, niemłody, w spranym sweterku, przykrótkich spodniach- estetycznie tragedia- ale chyba nikt w życiu nie zauroczył mnie tak jak on - swoimi poglądami, tokiem rozumowania , kulturą i jeśli ktoś powiedziałby mi że on jest mniej wartościowym człowiekiem bo ma sprany sweterek.............

A ja widuję ładne ,męskie stopy i nie widzę nic złego w tym,że mężczyzna założy sandały.Ważne ,żeby owe sandały wkładał tylko na bosą stopę,bo skarpetki i sandały toleruję tylko u dzieci! Komiczne ,jak to masz jakby sandały (napisałam po polsku,łaciński język do sandałów ,jakoś niespecjalnie mi pasuje)? :-)

komiczne to przeczysz sam sobie twierdząc wcześniej ,że wartościowy człowiek zwraca uwagę na estetyczne odczucia innych ale ta wypowiedż podoba mi się bardziej- ubierasz się tak jak uważasz i super face który nosi sandały mysli podobnie do ciebie- tylko jego kręca sandały a ciebie buty " z dziurkami"

ike, aż sie rozmarzyłam....przypomnialam sobie, jak fatalnie ubierał się facet bedący największą miłością mojego życia ...:) do tej pory zresztą nie ubiera się specjalnie interesująco, ale wystarczyłoby...echhh :(

kyyrenko- mam dokładnie to samo- facet który był da mnie wprost demonem męskości ubieral się koszmarnie KOSZMARNIE a mimo to każda patrząc na niego zdejmowała by majtki- co ja osobiście bez żadnych namysłów zrobiłam :P :D

" komiczne to przeczysz sam sobie twierdząc wcześniej ,że wartościowy człowiek zwraca uwagę na estetyczne odczucia innych" no ale moj gust miesci sie w normach, ktore obowiązują ogół... tzn ludzie nie rzygają na moj widok :)

Kiniak3032 po prostu nie są to stricte sandały, zwłaszcza wg mojej definicji tego słowa

ike \ Bo ja jestem w typie sprtowym ike. I ogólnie w realu mozna mnie nazwac z powodzeniem dresiarą. takie też mam otoczenie

komiczne:D nie będę się z tobą spierac bo fakt , gustu w sposobie ubierania zarzucić ci nie mogę:) ale pewne rzeczy wyolbrzymiasz jest wiele osób które ubierają się inaczej a mimo to nikt na ich widok nie rzyga , wręcz wiele osób nie zwraca na to potwornej uwagi może wiesz duzo zależy od tego w jakim swiecie kto żyje- ja obracam się wśród ludzi zwyczajnych z tzw klasy średniej dla których kupno butów za 5 stów jest idiotyzmem- może ty obracasz się wśród ludzi żyjących w innym standardzie gdzie na pewne rzeczy zwrca się o wiele większą uwagę ale nikt mnie nie przekona, że facet chodzący w sandałach jest mnie męski od takiego , który chodzi w butach przez ciebie pokazanych

Ja jetem niestety niekonsekwentna... Podobają mi się faceci w stylu metro, znaczy wymodzeni, jak to mówią moje przyjaciółki chłopcy z żurnala :D ALE, chcę żeby mój facet wyglądał jak facet! żadnych wisioreczków, pierścioneczków i złotych sweterków w serek, grhhh

kyyrenko u mnie nie ma że nie chcial;) jeśli ja kogoś chcę to go mam

Gość ehehe
taaa, moj zalozyl na wycieczke sandaly i skarpetki:O masakra, wiec chyba gorzej mam:P ale cale szczescie nastepnego dnia sam se wybil z glowy te sanadaly... inaczej sama mu powiedzialby ze to niezbyt estetycznie...:D