Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratuuuunkuuuuuuu

mój facet nosi sandały

Polecane posty

ike - ale mnie chodzi o to, ze ja bym sie czuł niemęsko.... mam kolegów noszących sandały i wisi mi to, czy je noszą, czy tez nie... nie traktuje ich jak gejów, czy jakichś palantów... bo ich znam... Ale gdy widze kolesia w japonkach, z irokezikiem i innymi opisanymi przeze mnie atrybutami, to traktuje go nieco podejrzliwie... jesli poznam go troche, moge zmienic zdanie

Ike - prawda jest taka, ze u mnie ponizej 500 zł nie mozna znalezc przyzwoitych męskich butów... (ale zaraz będzie dym :D ) Ps tamte w sklepie kosztują 890 :) (tzn prawie identyczne)

rzeczywistość mój maż zasadniczo na cdzień też jak dresiarz wygąda:D ale jak pierwszy raz poszliśmy na randkę to go nie poznałam........... jak nie mój artur - zupełnie inny styl i to od głowy aż po same buty ja mam to samo - na codzień zawsze chodzę w butach niskich- na imprezę czy randke nie wlożę nic co nie jest szpilą

Ike - prawda jest taka, ze u mnie ponizej 500 zł nie mozna znalezc przyzwoitych męskich butów... (ale zaraz będzie dym ) w to akurat wierzę i ok są miejsca gdzie nosi się buty za 30 są miejsca gdzie mosi się buty za 1000 z tym podejrzeniem masz rację- moja mama kiedyś stała w kolejce z za nia jakś pani - no kurna lump nad lumpy- ale kiedy zaczęła konwersację mojej mamie zrbiło się styd , że tak odebrała bardzo ciekawą osobę- ot poprostu po jej ubiorze może dlatego- słysząc tą historię w dzieciństwie nikogo nie oceniam po tym , jak jest ubrany

rzeczywistosc - dla mnie dresiarz to mentalnosc a nie styl ubierania sie... z tzw dresiarzami, tzn ludzmi tak ubranymi widuje sie 5 raz w tygodniu na silowni - zajebista ekipa, goscie inteligentni, z poczuciem humoru.. wole ich, niz jakis sztywniackich yuppiszonków lansujących sie w świątyniach snobizmu - Gymnasionach np.. To są goscie z ktorymi super sie cwiczy, gada - dlatego fakt noszenia dresu zupelnie na mnie nie działa... zalezy co siedzi w srodku

Dpobre buty kosztują ale moja mama np ocenia ludzi własnie po butach. Bo jak mówi bluzke , sukienke pożyczysz od koleżanki a butów się nie pozycza. Buty maja byc też czyste. Mój dresiarz ma z tym problem jednak. Stosy białych adidasów , które kiedys były białe:-(

Spko Ike - bo ja z tym 1000 to sam nie chcialem wyskakiwać :P:P Ps ale dobrych dżinsów ponizej 500 stów tez nie kupisz :D

rezcywistość - dokładnie... jak facet ma chujowe buty, to reszta jest juz nie wazna, bo buty spierdolą cały wizerunek... To podobnie jak fele w samochodzie - mozna mieć extra fure, ale jak wozi sie na 15" z kołpaczkami kupionymi na stacji benzynowej, to fura wygląda jak z dupy wyjęta

Komiczne! Ale Ty komplikujesz,a tu o zwykle sandałki idzie! :-) Nie posiadasz sandałków czysto rzecz ujmując,jako sandałki,posiadasz niby sandałki.Idę obiad kończyć,bo wykańczasz mnie intelektualnie! :-)

no dobrze ale wy cały czas mówicie o wizerunku i wyglądzie a ja upieram się jak osioł, że wizerunek potrafi być mylny a wyglad typu ubranie, buty i wygląd fury nie jest ważny Ps ale dobrych dżinsów ponizej 500 stów tez nie kupisz kupie:P :D komiczne tysiąc dla osób bogatszych to jak stówa dla mnie;) zdaję sobie sprawę, że nasza średnia krajowa skadś się bierze;) więc na mnie nie robi to żadnego wrażenia kiedy robiłam i sprzedawałam szkło witrazowe to jakis tam komplecik też zczynał się od min 5 stów- w galerii ok 1000ca- a kupcy byli wiadomo że ludzie róznie zarabiają i inaczej wydają kase mozna to podważać przez zazdrośc- ale prawda jest - jaka jest

komiczne Doskonały przykład z tymi felgami. Ja jeżdże na 17 chociaz juz dwa razy wygiełam sobie felgi w tym jedna do kasacji:-( Gorszy standart jazd(tym bardziej u mnie w mieście) ale za to lepszy desing. Kolesie w sanadałach może i im chłodniej w upał ale za to zapsuty look

Napisałam sandałki ,dla dramatycznego efektu :-),myślałam,że taki bystrzacha jak Ty ,Komiczne zrozumie... Wyjaśniam ,że użycie przeze mnie pojęcia :"dramatyczny efekt " ,było ironiczne!

Całe życie dokonujemy wyborów. Zalezy co dla kogo ważne. Chłód w stopke i osmieszenie suię w oczach części populacji czy wygląd na poziomie i ciepła stópka.

rzeczywistośc to j już woałabym się ośmieszac niz być tak pustym człowiekiem, żeby moją wygodę i komfort przekładac nad to co sobie ktos tam pomysli

"Nie mam takiego problemu jak jesteśmy cali nadzy, ale jak idzie po mieście i widze jego stopy to nie mogę oderwać od nich wzroku i czuję dreszcz obrzydzenia. " skoro ze soba sypiacie (tak mniemam z tego wpisu) , to dlaczego nie chcesz mu zwrocic uwagi ? piszesz sama : "Tak prosto z mostu to mu nie powiem, nie potrafie " nie rozumiem czegos ... spisz z facetem ,a nie potrafisz z nim porozmawiac ?

a po co ma rozmawiac mialam kiedyś takie czerrrrrrrrrwone buciki- wygodne i jak dla mnie cool:D mąż nie mógł na nie patrzec;) wyrzucil mi jednego przez balkon- bo negocjacje nie pomogły cholera poszłam u kupiłam sobie dokładnie takie same zapowiedzialam mu , że koejny taki krok i wszystko z jegoszfy ląduje na śmietniku nie podoba mu się niech nie patrzy, niech ze mną nie wychodzi - jego sprawa mi wiele rzeczy u meza się nie podob jeśli chodzi o ubieranie się- ale to jego ciało, jego gust i jak jemu jest tak dobrze to mi też

"geee, kiedy Polska w koncu wejdzie do Europy..." kiedy w Polsce przestaniemy wreszcie uwazac, ze wszedzie jest lepiej....

Ja uwielbiam stopy mojego kochanego. nawet je czasem całuję (w kapieli jak jestesmy razem) bo on sie tak cieszy:-) Ale nie chce ich nigdy oglądac w sandałach nie na plaży i nie na basenie

są gusta i guściki, i jak to mówi moja mama \"o gustach się nie dyskutuje\" moim zdaniem facet w sandałach wygląda ok, byle nie miał skarpet do kolan, bo tego znieść się nie da...

mój były mąż nosił sandały na skarpetki lubil- to nosił jego skarety, jego stopy, jego sandały, jego poczuie estetyki- jego sprawa

Ike,no niby tak,jego skarpetki,jego poczucie estetyki... W moim poczuciu estetyki jednak skarpety do sandałów w grę nie wchodzą,jeśli nie w moim,to nie mieszczą się również w estetyce ubioru mojego męża. Ale ,"De gustibus non est desputandum"! " Tu_i_teraz dobrze napisała! :-)

j uważam , że to , że jestem z kims w zwizku nie daje mi prawa narzucani komukolwiek mojego gustu i tyle i wymagam by nik nie narzucał go mi

ike A tu sie z Toba nie zgodze. Ja uważam,że jak jestesmy w związku to powinno Nam zależeć by ta druga połówka Naszym wyglądem nie psuła sobie poczucia estetyki.

Ale ja nic nikomu nie narzucam,a to ,że mamy z mężem podobny gust ,no cóż, cieszy mnie to ogromnie. :-)

Gość Agentka na Kaffe
rzeczywistość jesteś "inteligentna" inaczej ale nie naśmiewajmy sie z niepełnosprawnej :P swoją głupotą psujesz nie tylko poczucie estetyki ale najwidoczniej twój "misio" też nie grzeszy rozumkiem :D :D

Poza tym, wydaje mi się,że jednak zależy nam na tym ,żeby być stosownie ubranym do okazji itp. I żeby nasz (tu mąż ) też miał stosowny strój.