Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość była narzeczona.......

Narzeczony zerwał zaręczyny i domaga się zwrotu pierscionka!

Polecane posty

co za bezczelny typ, bardzo Ci współczuję, ale dobrze że nie doszło do waszego ślubu bo byś jeszcze z nim alimenty na to dziecko płaciła, pierścionek pewnie jest dla tej \"wpadkowej\"...co za śmieć :/ nie no jestem w szoku...niektórzy faceci to serio podgatunki

Gość to facet bez honoru
Ściskam Cię bardzo serdecznie, 'była narzeczono'. Teraz najważniejsze, żebyś zaczęła żyć swoim życiem na nowo, nie rozpamiętując tego co było. Patrz w przyszłość. Wbrew temu co cię spotkało to nie wszyscy faceci to świnie. (przynajmniej taką mam nadzieję, bo bez nadziei trudno żyć) Żyj normalnie i gdy ktoś się pojawi pozwól mu zakochać się w Tobie. Napewno takiego spotkasz. Nie karz tego który będzie Cię chciał kochać w przyszłości za grzechy byłego narzeczonego. Powodzenia - lepsze życie jest przed Tobą.

Ciekawa historia, szkoda mi autorki. :(

Gość zigzi
Kochana! Zrób falsyfikat i mu oddaj, niech C.ipa go nosi:) A prawdziwy sprzedaj :)))) i sie zabaw

Gość ale zenujacy dupek z kolesia
najgorsze jest to, ze przez kilka lat mysli sie ze koles jest wartosciowy, a potem sie okazuje, ze taki szmaciarz zabral kilka lat zycia.

Gość madzia23niemcy
byla narzeczona ale to twoja wina ze z nim 5 lat bylas trzeba bylo dac mu max 2 lata zeby ci sie oswidczyl i zaplanowac slub a nie czekac 5 lat zawsze tak jest ze te zwiazki 5.6.7... itd letnie sie rozpadaja dziewczyna cierpi bo stracila tyle czasu a facet ma juz nowa z ktora! po kilku miesiacach bierze slub

Gość madzia23niemcy
wlasnie doczytalam gdzie napisalas ze on bierze z nia slub a nie mowilam zawsze tak jest zawsze juz tyle przypadkow znam takich mowie wam kobiety 2 lata nie dawajcie wiecej to jest wystarczajacy czas by facet sie oswoil z mysla o slubie

Gość ale te dziewczynki
głupiutkie wolą się łudzić, że jak żyją na kocią łapę to już prawie są żonami prawie robi wielką różnicę

Gość zawiedziony na maxa
Jestem facetem i byłem w podobnej sytuacji.Niestety to moja narzeczona zerwała zaręczyny.Zachowała się po chamsku pod wieloma względami a ja zaanagażowałem się na maxa i kochałem ją całym sercem.Patrzyłem juz w naszą wspólną przyszłość,rodzinę,dom.Były wspólne plany a ona to wszystko podeptała.Jestem facetem ale powiem Ci,że Twój eks nie ma wogóle klasy.On popsuł wszystko więc stara zasada mówi,ze w tym momencie możesz zatrzymać ten pierścionek.U mnie ona popsuła wszystko i wyobraź sobie że nie stać jej było na zwrot pierścionka i oddała go do lombardu.Kompletny brak klasy.

Gość nalon33
a ja mysle tak, jak ktos tutaj juz powiedzial..sprzedaj pierscionek i przelej pieniadze na konto jakiejs fundacji. wlasnie niedawno dostalam od mojej przyjaciolki link.. http://www.tvn24.pl/12690,1603655,0,1,walczy-o-zycie-z-groznym-rakiem,wiadomosc.html moze dzieki temu pomozesz tej dziewczynie cieszyc sie szczesciem...

Gość gość
Byłam z facetem prawie 2 lata. Poznałam go z moją przyjaciółką, wszystko było ok. Ona go lubiła, ale nic specjalnego. Za to cały czas miałam wrażenie, że ona mu się podoba, że z nią flirtuje. Ale on zaprzeczał, więc nie robiłam z tego wielkiego problemu. Przez większość czasu układało się nam świetnie, ale ostatnie miesiące nie były ciekawe.... No i on powiedział, że chce przerwy, że musi odpocząć. Zgodziłam się. Byłam pewna, że jeszcze będziemy razem, w końcu się kochaliśmy. Spotykałam się częściej z przyjaciółką, rozmawiałam z nią o moich problemach, ona zapewniała, że się jeszcze zejdziemy: przecież tak bardzo się kochacie! Minęły jakieś 2 tygodnie od naszego rozstania. Dowiadywałam się, że mój były bardzo często spotyka się z moją przyjaciółką. Ale twierdzili, że to tylko na gruncie przyjacielskim. Nie czułam w niej zagrożenia, bardzo jej ufałam. Ale zaczęłam zauważać, że on już chyba nic do mnie nie czuje. Wtedy spotkałam się z nią. Rozmawiałyśmy długo. Ona mówiła, że przyjaźń jest dla niej najważniejsza, że nigdy by mi czegoś takiego nie zrobiła, że są rzeczy ważne i ważniejsze.... Po czym tydzień później byli już razem. Nie wiedziałam co mam zrobić. Zycie runęło mi w jednej chwili… straciłam przyjaciółkę i faceta którego kochałam. Z pomocą przyszedł mi rytualista perun72@interia.pl u którego zamówiłam urok miłosny. Zadziałało. Po kolejnych 2 miesiącach facet znowu był ze mną, a „przyjaciółka” boi się do teraz spojrzeć mi w oczy. Czuję że odzyskałam twarz.

Gość gość
według savoir vivre dziewczyna pierścinek... zwraca, chłopak... odmawia, ale najważniejsze jest wyczucie, nie można na siłę, "nakazać"... zatrzymania lub "miękko", ochoczo i bardzo chętnie zatrzymać. Prawdziwość intencji łatwo wyczuć.