Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perliczek

dziewczyny co lubicie

Polecane posty

na chwilke musze co jakis czas znikac bo mam troche pracy ale narazie jestem:)

cały czas siedzę i już mi troszkę lepiej , dzisiaj jakiś kiepski dzień dla mnie a co u Ciebie Złotko ?

mam swoją firmę ale wybacz tutaj nie napisze dokładniej , sama wiesz jak to jest , stąd dużo pisze na kafe mam poprostu dużo wolnego czasu , zdradze ci tylko że w mojej firmie pracuje 8 osób i są to same dziewczyny ale nie jest to agencja towarzyska ha ha ha

ja tez mam w pracy sporo wolnego czasu wiec moge sobie pozwolic na male pogaduchy:)

a tak na marginesie- czysty zbieg okolicznosci- ja pracuje z samymi facetami!! hurtownia motoryzacyjna-nie powiem oczywiscie jjaka i gdzie:)

spoko złotko rozumie doskonale , tak mam raj na ziemi , bardzo lubię przebywać w towarzystwie płci pięknej i przebywanie to sprawia mi olbrzymią przyjemność oczywiście żadnego molestowania i takich tam , złotko muszę na 15 min wyskoczyć kupić kawe dziewczynom i zaraz wracam

Gość trhyj4 4y
zlota, kreta czy wojska polskiego ?

Gość trhyj4 4y
lubie jak mnie łoś wali

no no widzę że czekałaś , mi też się z Tobą fajnie klika , zresztą w ogóle tutaj akurat towarzycho doborowe bo na niektórych tylko stek wyzwisk i nic więcej

czasem tu wchodze w wolnej chwili, mozna mnie spotkac na kilku topikach ale tak tylko towrzysko zeby zabic czas:P

a w niektorych to naprawde wyzwiska, az sie nie chce tego czytac! ale n a tym akurat jest sympatycznie:)

ja jestem z Gdańska ( przepięknego ) , a tutaj zaglądam często i muszę Tobie powiedzieć żę poznałem tutaj wielu fajnych ludzi z całego kraju i nie tylko , ale są też takie buraki że niechce się pisać