Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perliczek

dziewczyny co lubicie

Polecane posty

Gość blondi_nka
troche źle to napisałam, ale myśle że wiecie o co chodzi... Poprostu mój facet nie chce się kochać ze mną doprowadzając mnie do orgazmu, burak myśli że powinnam mieć orgazm jak mnie poprostu przeleci i padnie jak świnka z euforią na twarzy,... smutne

nie wiemy że to zostanie między nami i tyle. czasmi jest ciężko ale to przeszłość. mamy swoje rodziny:) on ma już dziecko a my nie to nas różni

Gość blondi_nka
Zycie jest piekne, on jest chyba leniwy i dlatego, poprostu mówi ze go to męczy....

Gość perliczek
hej blondinka zlotko to wracajac do tematu co was pociaga w sexie i jaki preferujecie

Gość blondi_nka
Może i tak, 13 lat w sumie z jedną babą:) Ale to nie jest tak że sie nie staram .. O co w tym chodzi, nie jeden by się ze mna kochał do rana, a ten eh,

Gość blondi_nka
Dobra, sorki:(

Gość perliczek
zaraz otworze nowa steone to sobie porozmawiacie nie jestem perfidny lub kims takim ale widze co sie dzieje troche sfolgujcie

Agata nie zgadniesz ? no dobra to Tobie sam napisze otóż na następnej imprezie zasnąłem przy stole i za nic w śiecie nie chciałęm iść do sypialni chociaż moja żona mnie namawiała no i cała reszta towarzystwa a ja się po prostu bałem jej ha ha ha naszczęście teraz wyjechała jest daleko i mam spokój ha ha ha

Blondi nie chodziło mi żeby Tobie dociąć ale facet żeczywiście chyba myśli tylko o sobie

Gość perliczek
dzieki za reakcje zycie jest piekne dobrze to ujelas sex jakby nie patrzec jest bardzo wazny bez niego to nie byloby to

a jeszcze jak piszesz że niejeden by się z Tobą kochał do rana ech no to ja wysiadam , o co może chodzić takiemu gościowi ?

Gość blondi_nka
Wiem, zrozumiałam:) juz uciekam z tąd faktycznie wlazłam nie w ten temat.. wybaczcie

no tak masz rację ale sex musi być zawze najwyższej jakości anie jakieś tam .......

a miała któraś z Was jakieś przygody ze swoim menem w jakichś miejscach nietypowych ?

Gość perliczek
wiem cos o tym jak go nie ma to jest tragicznie jak go jest za durzo to juz zboczenie

Gość perliczek
blondi nie uciekaj moze za ostro sory