Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perliczek

dziewczyny co lubicie

Polecane posty

wiec mozna powiedziec ze sprawa raczej swieza, a bylas juz wtedy mezatka?

powiedzieliśmy sobie że tamto to przeszłość i tak jest tylko czasami jakoś tak milej się robi jak jesteśmy sam na sam ale staramy się unikać takich sytuacji

Gość perliczek
to bylo po dyskotece na pomorzu nad jeziorem ja podpity ona na rauszu calowalismy sie czule z jezyczkiem me rece bladzily pod jej bluzeczka lecz do cipci nie dopuscila i bardzo sie z tego ciesze od samych pocalunkow osiagnolem orgazm piec dni nie jadlem bo sie zakochalem ateraz jest moja zona i swiata za nia nie widze .Dobrze ze mi sie wtedy nie oddala bo inaczej by sie to wszystko potoczylo Nie wiem czy sie wstydzic czy nie ale ona jest ma pierwsza partnerka dziewczyna bardzo kochamy sie

a to widzę że my wszyscy w jednym wieku , prawie , wiem wiem dziewczyny ja jestem najmłodzszy ha ha ha nie to żebym specjalnie wypominał ha ha ha

to podobnie mialam ja z moim facetem i tez jestesmy teraz razem i jest moim pierwszym:)

perliczek fanjnie jest to przezyc z osoba ktora sie kocha dobzbrze ze tego wtedy nie zrobiliscie:)

ja swego czasu przerabiałem troszkę podobną sytuacje z mojego kuzyna żoną tyle że to ja chciałem byś w porzo wobec wszystkich a ona koniecznie do mnie , doszło do tego że po imprezkach kiedy byłem w stanie wskazującym to bałem się sam iść do sypialni bo kiedyś przyszła za mną

czasem tak sie zdarza:) dobrze ze to twoj przyjaciel na pewno dobrze sie rozumiecie

Agata ale musisz przyznać żę kiedy po latach od takiego zdarzenia przechodzi się ciężkie chwile kiedy się z tą osobą spotyka nawet na rodzinnych imprezkach , prawda ?

zgadza się ale czasami mi brakuje tego "przyjaciela", przecież nie wszystko mu powiem:). ja mam takiego znajomego który ma bzika na moim punkcie i sama wole nie zostawać gdy jest w pobliżu:)

Gość perliczek
chyba ja jestem najstarszy36 latek skonczylem ma malzonka 29 i mowi ze wygladam na 30 bo sie modnie ubieram

ja po zdarzeniu z mojego kuzyna żoną rozmawiałem z nią o tym incydencie sam na sam ona powiedziała że sory że niczego nie pamięta ok było dużo alkocholu i zostawiliśmy tę sprawę ale na następnej imprezie było to samo

Gość perliczek
zlotko masz racje bo gdyby to sie stalo moze bym wyjechal w poplochu

Agata kawał drogi , a mam pytanko czy może orientujesz się podobno gdzieś w Twoich rejonach jest taka wioska Sokółka ?

Gość blondi_nka
Czy to że facet chce się tylko kochać " wkładajac i wyciągająć" jest normalne i jeśli twierdzi że doprowadzanie kobiety języczkiem czy paluszkiem jest nienormalne, To jest normalny facet????? Ratujcie!!

Agata nie przeczytałem jednego Twojego wpisu z tym wyznaniem , oj chyba troszkę brniecie