Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aparatka.......

problem- nie problem ze wspollokatorami

Polecane posty

Gość aparatka.......
A zapomniałam dodac, że oni nie zamykają drzwi jak siedza na kiblu. Czasem wchodze do łazienki a tu któres siedzi z głupia mina i akurat puszcza głośnego pierda Ja jak sram to sie zamykam, a nie lubie zeby mnie jakas chołota podglądała No i w ogóle raz pozyczyłam od nich 1000 zł i jak nie oddałam miesiąc po terminie to mnie sądem straszyli

Gość paróweczka
To z tym tysiacem to zart ?

Gość aparatka.......
ukryta niechce to chyba za duzo powiedziane:) ale obojetnosc to dobre slowo. jeszcze w zeszlym roku bylo inaczej, bo mieszkala z nami dziewczyna, ktora trzymala wszytskich "w kupie" ,ale wyprowadzila sie ze wzgledu na konflikt z ta dziewczyna z ktora teraz mieszkam. z tego co wiem, to chodzilo o to samo, co w moim przypadku.

Gość aparatka.......
paróweczka--> juz nawet nie komentuje tych podszywow, szkoda energii :)

Gość aparatka.......
Ona nawet nie wie, że trzeba przed jedzeniem myć ręce i dobrze się wypróznic przed sexem

Gość paróweczka
tu nie ma nad czym deliberowac oni sie nie zmienia, sa jacy są, żyja jak im sie podoba albo się z tym pogodzisz, albo szukaj innego mieszkania ja nie jestem zwolenniczką chlipania w rekaw i marudzenia, jak to mi xle, wiec proponuje poszukac innych osób do mieszkania; raz kozie smierć; jak bedzie źle, to mozna szukac dalej

Gość aparatka.......
dzieki za wszytskie opinie. w sumie to pozwolilo mi zobaczyc,ze sa ludzie , ktorzy nie potrzebuja mojego cukru,czy ciastka do herbaty i swoimi tez sie nie chca dzielic. ja bylam tak wychowana,ze zawsze proponuje, czestuje itd. i takie zachowanie wydawalo mi sie normalne, inne kojarzylo sie z niechecia. widocznie nie zawsze tak musi byc.

Gość A JA CIĘ ROZUMIEM
Również mieszkam z dwiema dziwczynami z którymi wcześniej sie nie znałam były to zupełnie obce mi osoby.Każda ma swoje życie,obowiazki,studia,siedzi we własnym pokoju,jednak dziwnie to wygląda gdy siedzimy każda w swoim pokoju i ogladamy ten sam program mogłybyśmy razem go oglądac w jednym pokoju z piwkiem w dłoni :classic_cool: jednak nie robimy sobie nawzajem problemu,gdy np .jedna cały tydzien nie sprzątała w kuchni po sobie bo poprostu zyjemy swoim życiem

Gość aparatka.......
to jest dokladnie taka sama sytuacja:) kazdy ma swoje sprawy....z jednej strony to dobrze,ale z drugiej...chyba faktycznie za duzo "m jak milosc" sie naoogladalam:D

Gość A JA CIĘ ROZUMIEM
wydaje mi się,ze nieeeee

tak to jest, że seriale robia wode z mógu:D jednego dnia pojawia się nowa współlokatorka, a drugiego zaprasza się ją na rodzinna Wigilię w Grabinie:D

Gość aparatka.......
te wyjazdy do grabiny, to juz gruba przesada:P

Gość dlaczego przesada
ja swoich wspólokatorów zaprosiłam do mojego domku na wsi :) na kazdy jest cyniczny jak wyyyyyy :classic_cool:

Gość aparatka.......
Dzisiaj spytałam ich czemu się tak izoluja to odpowiedzieli, że oni wybierają sobie towarzystwo z innych kręgów, a patrzyli na mnie jak dziedzic na chłopa pańszczyźnianego