Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalammmmana

JAk przestac o nim myslec jak zapomniec..

Polecane posty

Gość zalammmmana

Gość mrau.
hm mnie na przyklad boli teraz lechtaczka i nie umiem teraz o tym nie myslec, ale z czasem moze przejdzie

Gość mrau.
ale jak teraz tak sie zajelam czyms innym to nie zauwazylam a ona przestala bolec.

Gość someday somewhere
znajdź sobie jakiś wypełniacz czasu zresztą czas zrobi swoje ja tez długo nie mogłam o nim zapomnieć a teraz co? wisi mi to, czasem tylko wspominam go z sentymentem:) widocznie tak musiało być i nie ma co się załamywać, czas płynie cały czas do przodu:) przez pewien czas miałam tak, że każdego faceta porównywałam do niego, nawet łapałam się na tym, że podobali mi się tylko faceci, podobni do niego, ale z czasem zaczęłam dostrzegać zalety u innych :) niekoniecznie do niego podobnych:) a tak to pozbądź wszelkich przedmiotów, które Ci się z nim kojarzą, usuń nr z komórki, GG, wszystko i zacznij żyć na nowo :) goodluck

Gość zalammmmana
dziekuje sprobuje ......:) tylko to takie trudne ale to przygnebiajace kolekjna moja milosc ktora nie miala szans aby sie spelnic ale moze masz racje mozepewne rzeczy musza tak byc w koncu nie mam na to wplywu..:(

Gość kawwwwwkaaa
to Twój były? Kolega? Niespełniona miłość? Ja mam podobnie. Musze zapominec i nie potarfie :( wszystko mnie boli od srodka, nie jem, nie spie, ciagle płacze i cały czas sie powstrzymuje zeby do niego nie zadzwonić :(. Katastrofa

Gość kawwwwwkaaa
ile czasu trwa ten najgorszy czas? Jak sobie poradzic? :(

Gość zalammmmana
moj trwa 1.5roku i nic ciagle go kocham.... kolega..ltory mi sie podoba ja jemu tez ( kiedys tak bylo) chyba szybko sie pocieszyl inna

Gość wnuczka smirnoffa
najskuteczniejszym sposobem jest zalozenie tematu na jego temat i walkowanie go z innymi kilka godzin dziennie. twoje mysli wtedy skieruja sie w inne rejony