Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chłopak28

Samotne kobiety przed 30-nudne męczące używane tłuste brzydkie materialistki z

Polecane posty

To kwestia szacunku do siebie. Dumy z tego ze nikt inny nie bzykal ani nie rozdziewiczył Twojej żony. Daje to silę na trudne chwile w małżeństwie

Gość krzychu lubi niedoswiadczone
,,trzydziestoletnia starucha ---no blony dziewiczej jeszcze i to by było na tyle :D. Niezbyt wygorowane wymagania , a tyle szumu :D

buahahahahaha to może po ślubie tez jej nie rozdziewiczaj, postaw na postumencie i módl się do niej ;))))) to Ci da wiele siły na trudne chwile!! ;P

Gość trzydziestoletnia starucha
Nie-ja, do Ciebie nie dociera że im nie o intelekt czy zinteresowania wybranki chodzi, panna ma byc nieskalana, posłuszna i bez wymagań, taka którą można na swoją modłe uformowac, z takich się robi dobre gospodynie, sprzątaczki i kucharki oraz niewymagające Matki-dzieciom bo przecież nie daj Boże inteligentlan jeszcze będzie chciała sie rozwijac miec czas na swoje hobby poza czytaniem Pani Domu albo pieczeniem ciast i przewijaniem kolejnego dziecka...

Jestem pewny że większość kobiet woli doświadczonych, przynajmniej moja. Zrozum że kobiety mają inny stosunek do tego a mężczyźni inny. Każda ze stron czegoś innego wymaga.

Daje to silę na trudne chwile w małżeństwie :D:D:D:D:D ---JAKAŚ NOWATORSKA FORMA TERAPII

wiesz Krzychu, jestem kobietą ale jakoś nigdy mi nie przeszkadzało jeśłi parner nie miał doświadczenia, a tym bardziej nie imponowało mi jeśliby chwalił się że "szlifów" nabywał w agencjach

człowieku, zacznij myśleć racjonalnie... bo naprawdę, jesteś strasznie niedojrzały............. :/ kiedyś jakaś cię wyroluje dziewictwo nie jest żadna gwarancją!! to nie da Ci gwarancji, że ona nie będzie cie zdradzać albo bardziej szanować

Starucho, masz rację, nie dociera, ale może dlatego, ze nigdy nie trafiłam na faceta, który miałby takie schizy :) A podobno mężczyźni myślą logicznie :P

Nie potrzebuję takie gwarancji To jest gwarancja że nikt inny jej wczeniej nie mial, o taką gwarancję mi chodzi. i nie wmawiaj mi czegoś co nie wynika z moich wypowiedzi.

a masz na mysli krzychu mówiąc o gwarancji nietykalności penetracje penisem , czy jezykiem np. ??? .Trudno przebić błone jezykiem , ale pewnie sie to zdarza :p . A jesli sie nie zdarzy to ta dziewczyna jest dziewica czy nie ?

Mnie to nie przestaje fascynować właśnie, ze facet ma w dupie przyszłość, nawet teraźniejszość, a babrze się w przeszłości partnerki jak świnia w błocie :P I rozdrabnia, rozdrapuje. Krzychu, a powiedz mi jedną rzecz, gdyby rozdziewiczenie nastąpiło w wyniku gwałtu, to laska tez jest skreślona?

Zgwalcone ogolnie mogą mieć uraz do sexu, nie mam charakteru żeby rozwiązywać takie problemy kobiet.

Ja nie o to pytałam :P Zakładamy, ze laska przeszła psychoterapię i ma psychikę wyrównaną. Pytam czy to ją "dyskwalifikuje" w twoich oczach jako ewentualną żonę. Czy już jest "używana"?

a więc jest to taka prymitywna gwarancja, żaden samiec jej nie miał :/ jednak niektórzy mężczyźni są prymitywni ja naprawdę nie jestem za tym, żeby każdy z każdym, ale jeśli kobieta zrobi to z innym, którego KOCHAŁA, ma ZAUFANIE, była z tym kimś w związku... to co w tym takiego strasznego? podejrzewam, że nie jesteś prawiczkiem, więc takie kryterium wyboru dziewczyny jest zwykłym draństwem i hipokryzją z twojej strony

Acha, jeszcze a propos, nie masz charakteru ... no nie spodziewałam się niczego innego :P ale jeszcze jedno pytanie - jeśli twoja obecna księżniczka, tfu, tfu odpukać w niemalowane, ale zostanie kiedykolwiek zgwałcona, to co? Zostawisz ją, bo może mieć uraz, a ty nie masz charakteru?

przy takich kryteriach cała osobowość kobiety zostaje sprowadzona do jakiegoś płaskiego wesołego tworu z błoną dziewiczą :/

Cnoty już ją pozbawilem więc zrobię wszystko aby wyszła z tego. Zgwałconych niestety też to dotyczy. Nic na to nie poradzę.

Anetuś, jaka osobowość ?! :D Chyba, ze osobowość mieści się w miseczce D :P

oooo spodobał mi się tekst że on nie chce rozwiązywac problemów z ewentualnym wstrętem do seksu panny ktora była zgwałcona... Krzysiu, ty chyba w ogóle nie jeteś nastawiony na stawienie czoła jakimkolwiek problemom w związku, co ?! związek ma byc łątwy i przyjemny i takaż powinna byc panna, cieszyc oko i zmysły co ty zrobisz jak nie daj Boże przez głupotę i nieuwagę się ożenisz, potem panna zechce miec dzieci i zaczną sie problemy, najpierw z ciażą, brakiem seksu, potem z dziecmi, wychowacze i inne ?! moż ety lepiej zostań u Mamusi i nie komplikuj życia dziewicom i niedziewicom...

Pierwszy raz z gwalcicielem kobiecie zostaje do końca życia. Zawsze są jakieś problemy z tego wynikające.

dziewczyny cieszmy sie , ze krzycho ma juz swoja damę serca , inaczej , może , niestety mogłoby trafić na którąś z nas.

Co dotyczy zgwałconych, bo nie jarzę? A ty swoją pannę cnoty pozbawiłeś??? Przed ślubem???? O jaaaaaa :P Szmatka jakaś, że tak ci się dała :P

Też planuje dzieci i potrafię rozwiązywać problemy ale ich nie szukam. Dziewictwo to o wiele więcej niż tylko błona dziewicza.

Krzysiu a pannie swojej już pierscionek kupiłeś ? Bo skoro ją używasz to teraz już nie mozesz jej zawieśc, przecież Twój honor na to nie pozwala

Nie twierdze że ma czekać do ślubu tylko że ze mną mieć ten pierwszy raz. Czytajcie ze zrozumieniem

Krzysiu, mam dla ciebie njusa :D Życie to nieustanne problemy. Życie z drugim człowiekiem to problemy 24 /7 :D Jak nie lubisz problemów, to idź do klasztoru albo skocz z mostu.

Krzysiu a ty z kim miałeś ten pierwszy raz ?

krzychu sobie wybrał 10 lat mlodsza od siebie dziwicę , w nadziei , ze zycie minie mu beztrosko i bezproblemowo . Cos mi mowi , ze to za mało , by zagwarantowac sobie szczęscie