Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19 lat

rocznik 1989!

Polecane posty

szczefrze jakos nie ma teraz nawet co sciagac kiedys tego wiecej bylo lubi etz horrory ale wole jakos komedie heheheh ide czekajac na mojego chyba spiulkac bo oczka bola ale muza sie sciaga :D:DD:D

ale to jest platne wysylasz sms jakos 7 zl kosztuje i sciagasz ile chcesz ale nie wiem przez ile, dosyc dlugo chyba, a tam jest w peezdu filmow

kurcze a ja chyba nie dobudzilam swojego smsem chyba puszcze strzale.... dluuuzsza... bo po wizycie ud entysty polozyl sie no cala noc pedałował 10godzin z akierownca to nie ma sie co dziwic

moj jak zasnie to nic go nie obudzi:D tzn w sumie teraz to juz mniej ale kiedys to amsakra:P teraz zamienilismy sie rolami-ja chocby sie walilo palilo za cholere sie nie obudze jak juz zasne a on spi tak lekko:D

mojego napewno zawsze obudzi placz dziecka no imoj czuły szept hehehe albo krzyk nie no zartuje ale ztym płączem to serio

a ja nie wiem czy mojego by placz obudzil, nie probowalam jeszcze:P ale ja dzisiaj bylam u siostry miala jechac cos zalatwic na studiach a ja mialam zostac z mala ale siora sie zatrula i zostala w domu i spala no i ja mala tez polozylam i zasnelam przed tv i dopiero siora mnie obudzial ze mam isc do malej bo wstala i placze:D

tylko ze jhakbym byla z nia sama to na peno bym nie zasnela wiedzac jaki mam sen... ale jak ma sie juz swoje to sie juz jest uczulonym na to, siostra mi mowila jak z nia gadalam o tym..

przygotowuje:P juz sie nauczylam jak sie zajmowac wie jest dobrze, na poczaku bylo ciezko ale teraz juz wzystko wiem:P

Gość japiii
dziewczyny składałyscie juz dokumenty na studia?? idziecie wogóle?? ja byłam dzisiaj, zapomniałam zdjec i musialam wyrwac kochanemu z portfela;)

co tam slychowac ja juz nie moge spac czytalam ksiazke ale postaowilam zajrzec do Was :):) moja niunia spi pozniej trzeba sie chyba wybrac na zakupy na wieczor ... no nareszcie mozemy sobie pomieszkac razem:) szkoda ze tylko tydzien....:( moze jak sie sprawdzi uda nam sie jakos

ja zaraz zmykam do siostry zajac sie mala znowu:P ale juz chyba ost raz bo siostra juz po egzaminach, a dzisiaj ost wizyta u lekarza;) wroce pewnie wieczorem dopiero.. ale ona ma neta na szczescie wiec bede zagladac:D musze wam powiedziec ze odstawilam tabsy tydz temu:P:P

a wiesz nie wiem, mialam male problemy ginekologiczne, jakies zapalenia, niby leczylam to ale nie chcialo sie wyleczyc no i jak odtswilam wrocilo wszystko do normy:) no i zwiekszyla sie ochota na sex z czego oboje z moim sie cieszymy;) i nie wiem czy bede w ogole do nich wracac, jesli nic sie nie przydarzy(a jest to mozliwe;)) to moze wroce, jeszce pomysle nad tym..

a jakie bierzesz uff dobrze ze na mnie tak nie dzialaja ja zawsze mam ochote hehe ale w przerwie troche wieksza mialam ale teraz oki bo biore inne

dopiero jak zmienilam na cilest te problemy sie pojawily:O jak bralam rigevidon przez ok 2 lata to bylo wszystko w porzadku zadnych zapalen nic. a tez czytalam ze wlasnie tbletki sprzyjaja jakims zapaleniom itp... i dlatego to cholerstwo odtawilam

ja tez mialam ciagle problemy ale ostatnio bylam na wizycie i wszsko jest ok ufff jupii:D:D:D trzzeba chyba powoli z wyrka sie wynurzac ale najpierw podokuczam mojemu :D:D:D:D:

wlasnie to moze byc od tabsow:O bo jak mi gin przepisywal leki an te zapalenia to bralam zgodnie z jego zaleceniami, moj tez sie leczyl zeby mnie potem nie zarazic znowu:O teraz pojde jeszce raz na kontrole zobacze czy wszytsko ok ale do tego swinstwa juz raczej nie wracam

ja biore yasminelle bo po cilescie zle sie czulam ;/ humorki i odstawilam i teraz jest super czego dowodem sa wyniki badan moj tez sie wlasnie el czyl i dlatego tez chcialam sprawdzic by nie bylo znow kołowrotka:)