Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19 lat

rocznik 1989!

Polecane posty

do czasu hehe :P dzisiaj sie mlodo poczulam, jak w sklepie zapytali sie o dowód tożsamości :D

Switezianeczko ja mam aparat juz drugi rok ale na gorze i chyba zbliza sie ku koncowi :););)

Gość nie wiem dlaczego..
jak procentowo wypadlyscie na maturze laski ????????

ahaaa... ja na dol tylko kilka zamwkow zaloze jeszcze dokladnie nie wiem bo nie mam jednego zeba i zeby szparki nie było a moze cały ookaze sie za pare miesiecy no nieststy jak sie chce byc pieknym trzeba czasem cierpiec ale jakie efekty ja juz osze 2rok i efekty sa nagorzej ten regerencyjny bedzie sie nosic ten sciagany bo trzeba tez pozniej przez jakis czas... :(:( ale dobrze ze one wniczym nie przeszkadzaja ....

to super :) no wtedy widac najwyrazniej :) i najbardziej boli heheheh ale da sie wytrzymac ja mam 22 lipca wizyte zobaczymy zczy juz mi sciagnie czy jeszcze nie .... ale slonecznie a ja kurcze nie moge sie opalac godzina i wymiekam na słonku chyba tabsy tak działaja namnie... ale i tak jestem brązowa :D

ja bylam z kumpela na spacerze dzisiaj i nogi mam opalone i rece i ramiona i wygladam jak debil bo mialam bluzke taka bokserke:D ja na sloncu wytrzymam nie dluzej niz godzine lezac na podworku a kiedys moglam calymi dniami:O ale w weekend wyskocze moze na wode to nadrobie i bede sie smazyc:P

e tam da sie przeżyć ja kiedys też moglam kurde chyba sie stare robimy... buhahaahahaha w sumie mi tak starczy bo co za dużo tonie zdrowo..ale jeszcze troszke zawsze moglo bysie jeszcze opalic heheh ja lezałam dzis troszke na działeczce

buu nudy moj kochany pojechal w trase a ja myslalam ze uda nam sie w koncu nad jeziorko skoczyc a tu lipa co tam u Was dziewczynki jakas cisza tu nastała...

u mnie tez nuuuda :P wyszlabym gdzies bo zal w domu siedziec ale nawet nie ma z kim wiec siedze sobie na kafe hihi

a ja bylam dzis u siostry zajmowalam sie chrzesnica z moim:P a teraz sobie siedzimy on w cos gra a ja czasem na kafe spogladam:)

ja tam zaraz ide chyba spac bo jutro chyba czeka mnie wizyta u lekarza jak nie bedzie na urlopie okaze sie jutro moze moj zdarzy wrocic i pojdzie ze mna ...hmmm

ja nieststy jutro skazana na lekarzy chyba ... a dzis mialam male przemeblowanie wpokoju hihihi

Gość 19 lat
Witram wszystkie razem i kazda z osobna hehe :) ja czekam kiedy moj luby wroci z pracy, bedzie dopiero ok 16 ale ja juz sie pindrze hehe :)

a my z moim sie taak wyspalismy w koncu:):) teraz idziemy na jakies zakupy i ja do fryzjera zrobic cos z wlosami bo mi wypadna w koncu wszystkie😭 masakra co sie z nimi dzieje, i tk juz sa rzadkie bardzo a jescze mi leca:( ale jak zetne to odzyja mam nadzieje:O

dzien doberek 🖐️ fju fju no to niezła rozkimna szczerze mówiąc a teraz ile casu jestes w zwiazku?