Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19 lat

rocznik 1989!

Polecane posty

ja nie mam takiego suwaczka jeszcze a moze i nie ebdzie go nigdy bo z tego wszystkiego zapomni si epo czasie ze takie cos istnieje chyba pojde sobie na rower jak nie bede musiala jechac

ze takie cos istnieje jak suwaczki hhehe ale wsumie tak tezmoze byc no nie roznie to sie zycie uklada ale mamnadzieje ze ten scenariusz nas nie ebdzie dotyczył :):) w oncu jestem idealna partnerka i bede idealna matka naszych dzieci jak tp o powiedzial

nie no nie to ze nei miłego ale jaos tak mnie troche ruszyło bo zapomnialam wziac wczoraj tabletke i wzielam rano i mi napisal ze "udana jestem" ...

heheh serio ja wzielam pol godz po 12 godzinach ;/ bo biore przewaznie o 21 no czasem przed a Ty a co bierzesz?

ja tez biore o 21:P i wzielam kolo8-9 nawet nie wiem:O biore teraz cilest,mialam juz tego opakowania nie brac bo chcialam przerwe ale musze isc do gina w tym mies(znowu:O) i wole jeszce wiac to opakowanie zeby nie miec niespodzianki przed wizyta:D

ja po tym po pol roku troche ciulowo sie czulam ale biore teraz inne yasminelle i narazie jest super nie przytyłam w ogole z cera tez ok:) tylko ze sa drozsze w porownaniu ale sama chcialam je a gina sie zgodzila bo chciala dac mi plastry ale ja chcialam tych sprobowac ja juz mialam przerwe kilka miesiecy temu

mi tez chcial je dac ale dal cilest ze wzlg na cene bo mowil ze taki sam sklad maja tzn ze tez tak malo hormonow czy cos nie znam sie:Pschudlam duuzo po nich bo wczesniej bralam rigewidon i przytylam w ciagu niecalego roku 10kg a teraz schudlam jakies 8.a na cere to ja nie patrze bo pale wiec cera jest taka sobie od fajek. ostatnio strasnie mi ypadaja wlosy i nie wiem czemu cholera:O a i tak mam rzadkie bardzo:(

fuuj jak Ty to mozesz brac do ust bleee dobrze ze sie tego nie nauczyłam, ja po nich lepiej sie czuje i maja jeden skladnik ktory pomaga na cere w porownaniu do cilestu ale chyba za akies pol roku czy cos wezme plastry niech mi watroba odpoczanie ja chyba w nastepnym tyg pojde do gina oki ja zmykam pograc troche z bratem hehehe

ale ja mialam rzadkie zawsze po mamie:P babka w aptece powiedziala ze od braku witamin to moze byc a jak nie to to mam isc na badania:O na razie biore takie tab na wlosy ale poprawy nie widze:O zaczne lykac jakas multiwitamine czy cos moze sie poprawi to:O

ale tak nie wypadaja mi a jak wypadaja to maja powody suszarka prostownica lokowka czesto tego uzywam wiec ale da sie przezyc w normie wszystko jest

wiesz na wyniki trzeba czasu i to sporo bo ieraz pare meisiecy oki ja zmykam jak cos bede pozniej apap 3maj sie

Gość japiii
czytamy i czówamy ;)

Gość M A R I T A
wiecie co dziewczyny troche wam zazdroszcze ze macie swoich facetów, ze jestescie tacy szczesliwi:) ja niestety zostalam teraz sama:( niby mam chłopaka ale tak naprawde nie ma go:/ wyjechal na rok:( kocham go, wiem ze on mnie tez i to bardzo, super nam bylo ze soba, swietnie sie dogadywalismy, ale teraz ajjj:( tak mi smutno bez niego, nie wiem jak to bedzie jak on wroci:( dobrze ze mam chociaz przyjaciółki, takie 4 najlepsze:) chociaz na nie moge liczyc, bo tak zostalabym sama calkiem, bo mój chlopak nie bardzo chce zebym gdzies wychodzila, na imprezy itp.boi sie ze kogos poznam i nie bede na niego czekac. ale jak narazie kożystam z zycia, bawie sie, imprezuje...jestem wierna:( ale ciezko jest nie powiem:( jeszcze w poniedzialek wyniki matur...wrrr. jest jakas maturzystka może?

JA maturke dopieor za roczek ufff bo chodze do technikum ale jeszcze do tego egzamin zawodowy masiaklaaa hehehehe he ale mi sie fartneło dzis :D:D:D:classic_cool: kupilam sobie spodeneczki tylko byleby słonko nie uciekło

ojjj jak tu cichutko ... j ana chwilkę idę ogarnąć pokoik a później namiasto szaleć :D:D:D do mojego kochanego

Gość szwedka córka farmera
dlaczego rok 1989 jest najlepszy ze wszystkich? Co najmniej z trzech powodów: 1. powstanie III RP 2. powstał mój ulubiony sklep - Reserved 3. i Ja sie wtedy urodziłam!

Gość szwedka córka farmera
a tak poza tym to chciałam do Was dołączyc, ale nie mam jeszcze 19 lat, tylko 18 i pół :)

ale rocznik sie liczy :) ja juz mam całe nawet z groszem hehehe oki zmykam sie szykowac na sumer balitic festiwal :D:D: