Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19 lat

rocznik 1989!

Polecane posty

ja nieststy mam musze posprzątać pozniej smigac autkiem do lekarza z babcią i po połowie dnia mam nadzieje ze moja niunia nie bedzie dzis do pozna pracowała bo sie 😠😠😠 ;p;p;p

💤 Ja niestety mam ,musze posprzątać nie lubie nieporządku pozniej smigac autkiem do lekarza z babcią i po połowie dnia mam nadzieje ze moja niunia nie bedzie dzis do pozna pracowała bo sie 😠😠😠 ;p;p;p

ja mam posprzatane, na szcescie.wlasnie sie dowiedzialam ze moj zostaje dluzej w pracy:O gdzies 18-19:O super znowu caly dzien sama w domu bede kurwa do scian gadac:O

ja nieraz tak mam wiec trezba sie przyzwyczaic ja staram sie i do samotnych ocy nieraz zostaje sama w domu ale tak bedziebo pozniej nie bede mogla jezdzic z nim w trasy to bedzie wtedy standard to ciesz sie ze masz go na codzien a nie pare razy w tygodniu albo raz na tydzien

nono chodi zo ogolna pustke nie martw sie nie jestes sama ja niby mam tu rodzine ale jakos tak teraz jade do Ciotki na tydzien i bede tam sama to juz wogole nie znam tam nikogo dobrzee ze jeszcze nie az tak daleko choc prawie na drugim kooncu miasta mieszka siostra Mojego to bede mola sobie podjechac do niej no chyba ze wszystko sie git ułoży i bede mogla cały tydzien spedzic z moim 😍 ale nie wiem jeszcze jak to bedzie pewno sie kaze ze nbedzie w trasie a jego siostra pojedzie gdzies z dziecmi i lipa bede saama jak palec dobrze zema neta bede mogla tu wpadac :D

właśnie widać ale każdy ma zły dzień moj biedak musi wysłuchiwać moich płączy z byle powodu albo poprostu bez bo cos przykrego mi sie przypomni wted chciaalbym byc tylko przytulana i nic wiecej heheh bo nie umiem wytłumaczyc tgo poprostu zły dzien i już ale kazda kobietka tak i kazdainaczej reaguje ja jestem masakrycznie wsciekla a szefa MOjego chłopaka bo myslalam ze jak eda wakacje edziemy spedzac wiecej czasu razem a tu co właściwie odwrotnie ja ide sue ubrac bo jeszcze w piżamce latam

no wakacje sa najgorsze jak masz duuzo czasu a nie mozesz z nim byc.. wiem cos o tym bo moj byl w wojsku pare lat temu i wlasnie na wakacjach, to byla masakra...teraz juz mam go troche dosc czasami:P wyszedl do pracy a my dalej pokloceni zadzwonil tylko na moment bo mial jakas sprawe ale jak wroci to chyba sie z nim pogodze:P

a nnie mówiłam troche go na przetrzymaniu i styka co masz si e meczyc :):) a godzenie sie jest takie fajne ale lepiej zeby bylo ich jak najmniej bo przed nim przeciez kłotnie są ;) moj na szczescie nie był w wojsku i mam andzieje ze go nei dosciegnie bo sie uczy cały czas no wlasnie skoczył studium ale teraz chyba dalej idzie zastanawia sie

moj byl na studiach ale jakas szmata go oblala specjalnie:O bo zlapala na sciaganiu na egz pidsemnym i mial ustnie poprawiac(powiedziala mu ze i tak go obleje) no i powiedzial na 4 pyt na 5 a na go szmata oblala i go wywalili... my sie juz dlugo nie klocilismy nie wiem czemu tak nagle i tak mocno:O ale wiem ze bedzie juz git dzisiaj bo on zawsze po klotni przychodzi pierwszy(tak ok po 10 min:D) a ja udaje twarda:P:P ale dzisiaj bede mientka:D:D:D

ups to ladnie :( hehheheh no i i dobrze :):) mys ie tylko raz powaznie poklocilismy a reszta to małe sprzeczki moj lubi jk sie wsciekam ale wiesz to nie tak na powaznie tylko jak sie wygłupiamy ale ja prawie na powaznnie sie wsciekam a on to uwielbia heheh ale zawsze sie brechtamy z tego

nie wiem czy to co napisalam ma taki sens o jakim myslalam ale trudno heheheh jej neie chce mi sie jechcac znow na maisto wczoraj 3 godz u fryzjera troche meczace

no my w sumie tez sie na p[owazne bardzo nie klocimy bo co to za powazna klotnia kiedy on przchodzi po 10 minutach i sie tuli i w ogole:D

no idobrze po co takie kłotnie jak mozna sie dogadac mymoze na ktorys weekend pojedziemy sobie do zoo do swierkocina si eprzejechac cos innego hehehe uwielbiam zwierzaczki mam pieska :) mam nadzieje ze to wypali a jutro moze na jakas imprezke ...jak sie uda oczywisicei jak praca nie przeszkodzi

ej czekaj czekaj to jest twoj narzeczony czy chlopak?? a co do prezentu to moze jakas gra albo fajny gadzet do autka?? i do tego wasze wspolne albo tylko twoje zdjecie w jakies ladnej ramce zeby mogl sobie w aucie postawic:)

mamy srebrne obraczki z naszymi imionami :):) to w sumie tak pol na poł bo jeszcze mi sie nie oswiadczył oficjalnie :/ ale ze cchcemy spedzic razem życie to juz oczywiste :) ale obrączki symbolizują nasza miłość włąsnie nei wiem bo jestem troche spłukana a w aucie kurcze wszystko ma w sumie ... nie iwem jeszcze zobacze moze pokrowiec na kierownice bo juz mu sie tamten zdziera jakis fajny

aaaa bo ja juz myslalam ze wy zareczeni:P obraczki tez mielismy:) ale teraz ja nosze piersconek a moj obraczke bo ja nie lubie duzo miec na palcach:P:P wiec odkad sie oswiadczyl to tylko on ma obraczke:) ten pokrowiec to tez fajna sprawa, ja mojego przewazne pytam co mu potrzebne i to kupuje i to tego jakas kolacyjka przy swiecach i jakis jeszce prezencik

ma takiego misia w koszulce z moim zdjeciem ale zostawil u kolegi w aucie jak znim jezdził i nie moga go wyciagnac bo tamten wlozyl go za taka polke dopiero jak ja rozkreci to bedzie mogl wyciaganac ale tamten sie di tego nie kwapi :( troche przykro patrzec jak tam tak lezy bo widac go zza szyby

tak nieoficjalnie ja lubie miec na palcach i wogole takie gazdzety bransoletki wisiorki kolczyki mmmm a taki pierscionek i obaczke obowiazkowo marza mi sie takie oswiadczyny takie prawdziwe ale keidy do tego dojdzie .....

ojj jeszce masz czas:P jestescie 2 lata ze soba jesli sie nie myle?? ja lubie jakies kolczyki np ale na palcach nie lubie miec duzo bo mnie to denerwuje jakos:P a ten pierscionek wyglada gfajnie bo jest delikatny bardzo:) no i to jest zloto a ja zlota nie lubie za bardzo ale moj powiedzial ze jak zareczynowy to koniecznie zloty zeby kazdy wiedzial o co chodzi :D:D

hehehehe pod koniec lata minie juz całe 3 lata wiesz znalismy sie troche wczesniej ale po dkoniec lata cos zaiskrzylo a jesli chodzi o suwaczek to tam taka oficjalniejsza data jest bo juz wczesniej w sumie łączyło nas uczucie tylko jeszczenie bylismy tego pewni

no ja tez mam w suwaczkach oficjalna date odkad jestesmy razem:) i zareczyn tez bo jakbym miala dac taka date ze on np pytal tak normalnie czy wyjde za niego to byloby duuuzo wczesniej:P ale oswiadczyny to oswiadczyny:)

buu chyba dzis mam taki dzien wstretny bo byle co doprowadza mie do lez ale ciii trzebabyc silną i kto to mowi ja hehehehe wow bo nawet głupi sms [potrwafie sobie przekształcic tak ze hoho