Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19 lat

rocznik 1989!

Polecane posty

Gość gall anonim89
co to jest rozkimna? :O

wpisz sobie w google i zobaczysz ;) a tak poważnie myślenie o tym ;p;p napewno wiesz :D

co dobrego robicie na obiad??? ja byłamw kosciele a teraz bede na mojego bo wczoraj do pozna pracowal i zostal u siostry a dzis z now w trase ... ehhh

buu juz prawie nei mieszcze sie w moja kochana sukienke nie noo trzeba cos z tym zrobić chyba ze tak po praniu jeszze sztywna jest... hihi OBY

schabowe ziemniaki i surowka z kapusty pekinskiej z pomidorami;) wlasnie mi sie patelnia zaraz zjara ide wylaczyc:D:D

no włączyła mi sie, hehe, zawsze tak mam jak nie moge spac, a obecnie to jestem sama... to milego dnia zycze kobitki i smacznego :D u mnie sie dzis nie zapowiada na obiad, zawsze tak jest jak tata wyjezdza to mamie sie nie chce gotowac :)

ano w koncu topik dla dziewczat-rowiesniczek:) super kiedy sie urodzilyscie? ja 14.12;)

Gość 19 lat
Witam Kochane! ja 9 czerwca :) pozdrawiam. przyznam sie ze ja tez jak widze swojego eksa to mam nogi jak z waty... jakby nie bylo to cos jednak zostaje... heh..

hehe, kciukiem urodziła sie dzien po mim ex :P ze mna jest cos nie tak, wszystko mi sie z nim kojarzy :)

Gość 19 lat
Mnie tez sie wszystko z moim eks kojarzy. ps. ja sie urodzilam 09.06 a on 10.07 hehe jakis znak z nieba czy co ;)

ja sie urodzilam 6.09:P a z bylym nic mi sie nie kojarzy bo mam ich kilku:D ale to byly takie zwiazki w wieku 15 lat tygodniowe:D:D wiecie trzymanie sie za raczke tylko czasem buzi:D

Gość popierdolilo cie
switezianeczka, mam dla ciebie propozycje, zamiast caly dzien spedzac na kafeterii wzielas bys sie do pracy zeby SWOJEMU pomoc a nie.. on cie utrzymuje czy bierzesz siano od rodzicow?? bo wygladasz mi na pasozyta

wiesz kochana dopiero skonczylam szkole i wlasnie mam zamiar isc za pare dni do pracyy tylko na razie nie moge bo siostra potrzebuje pomocy przy coreczce bo jej maz nie moze wziac urlopu a ona jezdzi po lekarzach, ale juz pod koniec lipca ide do pracy w koncu, tez mi nie na reke siedziec na dupie. a nie zeruje na moim facecie i mieszkamy u mnie bo rodzicow nie ma i kazali nam mieszkac w naszym domu.

Gość popierdolilo cie
ty juz chyba przegralas zycie na tym kafe,,ale twoja sprawa ja stad znikam bo nie mam zamariu siedziec tyle co ty..czekalam az mi odpiszesz,pozdro !:)

nie przejmuj sie, niektorzy sa tu tylko po to zeby prowokowac, nie daj sie im, niech nie maja satysfakcji :)

ledwo skonczylam szkole i mam do pracy leciec:O kurwa wakacje tez mi sie naleza:O a ciekawe co ona robi o tej piorze na kafe:D:D siedzie w domu na dupie:D a ja serio juz sie nie moge doczekac az pojde do pracu bo nie chce w domu siedziec:O

to tak jak ja :P tylko pracy brak, za pare dni musze sie przejsc do urzedu pracy to moze cos dla siebie znajde, heh, chociaz z tego co pamietam to w polo markecie zawsze byla tablica z ogloszeniami moze zaczne od tego :D z reszta moje przyjaciolki wracaja z francji pod koniec tygodnia to sie skonczy siedzenie w chacie :D dobra ja uciekam, bo mam dzis duzo na glowie, trzymajcie sie

Gość 19 lat
Nudzi mi sie strasznie. Facet w pracy a ja sama w domu.. az do piatku, znowuuu! znacie jakies dobre filmy?

dobry wieczorek ja tam wlasnie wrocilam z trasy zmoim Driverem kochanym a jutro do cioteczki wlasnie pakuje sie hehe i jak zwykle nei wiem co zabrac juz mam cala torbe podrozna a jescze kosmetyczka i torba z laptopem OMG heheh cała ja dobrze ze autem jade uFFFF a co switezianczeko fajnego jeszcze sciagasz jakies komedie moze??

no komiedii pare tez chyba mam, sporo horrorow bo lubie i troche jakis przygodowych bo moj lubi:P zaraz chyba go namowie na ogladniecie horroru ze mna:D

Gość 19 lat
mam juz ten film, nie zaciekawil mnie :P polec cos do sciagania ;) moga byc horrory i komedie, wazne zeby bylo dobre! pozdrawiam wszytkie :) Chcialabym tylko zauwazyc ze to JA zalozylam ten topic :) Kocham Was!

nie wiem czy ogladalas nie klam kochanie? fajny bardzo a horror to ostatni postoj nawet taki fajny. jak masz konto na torrenty.org to stamtad sobie posciagaj jest pelno filmow;)