Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19 lat

rocznik 1989!

Polecane posty

o wiesz nieraz poprostu sie nie da znam skads ten ból ja jade w lipcu popilnowac chaty ciotce a moj byc moze bedzie w trasie wiec bede tam siedziec sama w miescie ktorego prawie nie znam :( znaajac zycie napewno

Gość 19 lat
A moj kochany w pracy, bedzie dopiro w piatek.. ale mam nadzieje ze dostne sie na studia juz obojetnie jakie hehe i ze bede mogla na weekendy nocowac z moim chlopakiem!

Gość 19 lat
no i chyba topik umarl albo wymarly wszystkie 19latki :)

Laseczki ja jestem zdązyłam po dordze ztrasy z moim wskoczyc do fryzjera ehh tyle ostatio na głowie ;) a co tam u Was?? znow mam jasne włoski

tylko moje kochanie nie widzialo efekto pracy rąk fryzjera... mam nadzieje ze jeszcze dzis zdąży bo jeszcze w pracy jest... :(

ja sobie by łam w trasie z moiim kochanym w DaniI:classic_cool: jest kierowcą zawodowym wrocilismy nad ranem a po poludniu d o fryzjera :D

NIo teraz takbo moge znim jezdzic ale cały rok tz wiecej juz ponad dwa sie mecze tak ale dam rade :) dobrze ze sa wakacje i jezdziw pojedynczej obsadzie to moge znim jezdzic :D:D:D to jest słodkie

no fakt ale co nie zabije to wzmocni tesknota wzbogaca miłość chcialam dac fotke ktora zdrobilam jak jechalismy na mosciee ale ei cche sie logowac w tych fotosikach itp itd :(

aj wkoncu jestescie "dorosłą" para i rozwiążecie to jak przystalo n aludzi kochajacych sie i szanujacych :)

bo kurwa jemu sie powtarza jedna rzecz w kolko a on zaraz i tak swoje robi... boze co za debil juz mam go dosc!!!!!!!!:O:O kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa😡

spokojnie spokojnie mezczyzni to inna rasa i czasem trzeba odpuscic... szok hehehe im se nei przetłumaczy po ludzku czasem w ogóle ja chyba zmykam pod prysznic

wzajemnie nie wiem czy bedzie n taki mily spiac samiutka w lozeczku wole 100% przy nim nawet w aucie ciezarowym ;) dobrejnocy 🌻

smutno i pusto oj ja juz przyzwyczajona bo jak tylko moze jest u mnie jak nie jest w pracy prwie mieszka mozna powiedziec:( i jak dlugo nie wyjezdza a pozniej ma wyjazd to tak dziwnie w lozeczku w ogole slodkich kolorowych snow

Gość M A R I T A
Hej ja tez jestem z '89:) zaje**** ten nasz rocznik:D jest ktoś z września???:)