Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciąg dalszy nastapi

Dopisz ciąg dalszy.....

Polecane posty

Gość wredny prowokatro
nie namyslajac sie wiele podpalila sznureczek tampaxa

Gość hg
... a w tym czasie esmeralda patrzy zdziwona na listonosza, nie wie co sie dzieje, czy to jakis zbok czy co z tamponem w dupie mysli i mysli i dochodzi do wniosku ze nie bedzie z pedalem sie spotykac i ze wroci do domyu. podjezdza pod swoj dom i widzi meza z psem jak sie obydwoje na zmiane posuwaja. i mysli ze to juz koniec ze chce skonczyc ze soba, wiec...

Gość mile panie
wklada glowe do brodzika...

Gość łannia
...aż historia zatoczona kołem dotarła doświadomości bystrzaka-prowokatora, że czas najwyższy z braki tzw. lacku kupić masująco- wibrującą nasadkę na penisa. z pełną swiadomością udał się więc do sklepu bez nadziei, ale z pewnością, że to jest to czego mu przez tyle lat brakowało :P

listonosz z dymiacą dupa biegnie za kobietą z kragłymi piersiami- jeszcze nie wie że właśnie posuwa ją przystojniak a ona z głową w brodziku odchodzi w swiat rozkoszy

Gość hg
ale ze to nic nie pomaga, prosi swojego juz wylizanego przez psi jezor meza zeby kopnal ja w dupe tak daleko jak sie tylko da, i laduje na statku milosci, pelnym przecudnych przystojniakow..

Gość mile panie
... jednym z nich jest Blake Carrington

a innym nasz listonosz , który bez nadziei na sex postanowił utopić się skacząc ze statku

Gość hg
...drugim artur boruc i cala reszta.. wyzycaja kapitana za burde bo nie chcaial nikomu obciagnoc i plynal sobie w swiat az...

Gość hg
... pelna nagich przypakowanych striptizerow...

Gość hg
oczywiscie nic historia nie byla by ciekawa gdyby jednym z nich nie okazal sie maz esmeraldy ktory chca zarobic po godzinach rozpieral sie dla slininiacych sie na jego widok panow..

i kobiet o tak jedrnych pośladkach, że listonosz zrezygnowal z samobójstwa a carrington dostał samoistnego wytrysku

dopadł do listonosza - mając nadzieje na szybki zarobek z rent i emerytur zdjal mu spodnie

Gość hg
wytrysk byl tak silny ze polecial na esmetaldy gebe przez co stracila wzrok...

biegała z rozpaczą aż niechcący nadziała się na fiutka boruca- och och- zawołała- to prawdziwa rozkosz

Gość hg
wszyscy stwierdzili ze esmeralda juz sie do niczego nie dadaje wiec zakopali ja w ciemnym worku w grobie kolo ajnsztajna przedtym jednak kazdy pokoli ja wyruchal na pozegnanie oprocz jej wlasniego meza...

Gość łannia
i dlatego jej somsiad tak czesto sie puszczał wzrokiem, nie mog ąc znieść tego widoku :P

maż stał jak wryty i patrzył jak listonosz zabawia się czyms co przypomina miktofiutka o ja pierdole pomyślał nasz przystojniak nigdy nie zostanę listonoszem

Gość hg
wiec wszyscy byli tak zadowoleni ze pozbyli sie glupiej zdziri ze na koniec uzadzili sobie ogromna orgie tak ze kazdy pokolei byl w ciazy...

Gość mile panie
... po 9 miesiacach pojawily sie male wrzeszczace pociechy, a jadna z nich byl...

Gość łannia
...moderator mojego kolegi

Gość telenowela
Tymczasem w Waszyngtonie w ONZ zbierają sie na nadwyczajnym posiedzeniu Komisja do Sprawa Klonowania Najlepszych egzemplarzy oraz Komisja do Spra Sterylizacji Różnej Maści Poj...bów i Zdzir i po byrzliwej debacie postanawia że nasz bochater....

Gość ja tu tylko
...zostanie powolany do specjalnej misji o kryptonimie "utnij grzyba" polegającej na odrąbywaniu i kolekcjonowaniu męskich czlonków, celem wybudowania największej konstrukcji zbudowanej tylko i wylącznie z czlonków, jaka kiedykolwiek powstala... konstrukcja mialaby mieć ksztalt...

Gość ferrari1
Houston Hoston mamy problem rzezce nasz przystojniak bo.....

Gość ale jajca 33
chuj to chujowy budulec i nic z planów rozbudowy. Tak więc moi kochani nie próbujcie stawiac świata na chuju bo to chuja warte. THE END