Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciąg dalszy nastapi

Dopisz ciąg dalszy.....

Polecane posty

Gość Agentka na Kaffe
Zjawił się komiczne i wszystkim opadły szczeny i fiuty....co za brzydal z niego

Gość po czy wstal
po czym wstal i poszed zbawic dusze kogo?

Gość telenowela
Borek" Halo halo na murawie jest nasz sprawzdawca Bożydar Iwanow , Halo Bozydarze jako stary nekrofil powiedz nam czy zwłoki starej zdziry są jeszcze ciepłe i ....

Gość telenowela
Iwanow - tak zmierzyłem jej dupsko i mojego cyngla gwinty się zgadzają, tylko trzeba się pozbyć tego H*ja, co ma h*ja w jej paszcy bo bo mu przygryzła i strzasznie wyje, że nie można się skupić . poradzcie co zrobić ....

Gość barwna panna
i ja bzykal az tu nagle....

Gość amennnn
...a potem wielka asteroida jebnela w ziemie i ludzka cywilizacja obrocila sie w pyl. Ziemia przestala istniec, a we wszechswiecie w koncu zapanowal pokoj i spokoj.

Gość amennnn
... nagle zablyslo swiatlo i wszyscy zgineli. asteroida jednak rozjebala ziemie. wszyscy umarli. koniec.

nie nie ja nie chce umierać krzyczal reporter i nagle obudził się z głową na kolanach kamerzysty, który gładził go tak czule że reporter poczuł jak znowu staje mu penis zerwał się

Gość amen k
...ale nie trwalo to dlugo, bo w krotce jego pusty leb rozjebala na kawalki wielka asteroida i wszyscy umarli. :classic_cool:

tak swoje wrżenia z okresu zaćmienia opisal reporter kamerzyście po czym poszedl ustalic personalia bęzzębnej baby , która wsławiła się wyjątkowo śmierdzącym bakiem, okazalo się że była to osoba używająca pseudonimów amenn lub amen k, która na kafeterii psuła wszystkim zabawę eureka krzyknął reporter

Gość amen k
...a potem rostal przygnieciony przez ogomna asteroide, ktora nagle nadleciala z kosmosu. :classic_cool:

Gość telenowela
nagle na tej pustyni ląduje ufo wysiada ufol Tusk i rzecz " zbuduję tu druga Irlandię" z drugiego UFA wysiada Ufol Wałęsa i gada " Nie pier...ol tuskoufolu tu już była druga Japonia ale bohater tego topa wyruchał wszytsko cosie rusza , a ja aby ocalić dupsko musiałem.....

teraz mogę skonać szepnął reporter, który zaznal najbardziej obleśnego sexu w swoim życiu a jednocześnie odrył tajemnicę bezzębnego kaszalota vel amen k i dokonało się

Gość hg
dokonało sie ale niezupełnie bo w tym momencie przystojny facet o ktorym mowa w poscie pierwszym budzi sie na kolanach swjej zrzedzacej zony ktora drze sie na niego ze w czasie snusamoistnie stawal mu penis i ze pewnie sni o swojej przebrzydlej lasi prostytutce z ktora ma wspolnego ojca...

Gość kuźwa ale sie usmiałam
:D

Gość ale jajca33
>>esmeralda przetarła oczy i ze zdziwieniem stwierdziła że prwdziwy mężczyzna musi zarabiać...

grzeszny mąż tlumaczyl się zawile zonce dlaczego stawal mu penis i dlaczego marchewka wciąz nie jest kupiona tymczasem esmeralda ladowała w polsce w poszukiwaniu prawdziwego mężczyzny

Gość hg
a jej idealem był listonosz ze Zlotopolskim, czym predzej wsiadla na rower i szybko az jej kieca do góry fruwa jedzie do Złotopilic...

jadac czuła jak faluja jej pełne piersi a krocze robi się coraz bardziej wilgotne w tym stanie - czystej rozkoszy rowerowej zobaczył ją nasz przystojniak który wyszedł w końcu po pieprzona marchew stanął ja wryty a jego penis wraz z nim i.....

Gość mile panie
na wysokosci jego rozporka pojawil sie wyszczerzony pysk glodnego rotwailera...

Gość hg
i powiedział a h..j z nia ide do burdelu, a ona pedzila na tym swoim reksiu bez siadelka sapiac ze zmeczenia, ale tylko marzylo o jednym, zeby tylko ujzec swojego ukochanego...

Gość mile panie
.... i schrupac z nim marchewke kupiona na pobliskim straganie...

Gość hg
a kiedy dotarla do zlotopolic cala spocona wpada do sklepu kupic se podpaski bo okresu dostala patrzy a tam pan listonosz wklada se tampona w dupe i stęka...

tymczasem nadal trwała walka przystojnego z groxnym psem gdy przystojny poczuł że zamiast ostrych zębów na penisie czuje przyjemne oslinione wargi- "o tak" krzyknął i oddał się rozkoszty- bo okazalo się że pies był pedałem i lubił robić loda przystojnym panom