Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ccossaakkk

Dlaczego kobiety nie dają szansy brzydkim facetom

Polecane posty

Gość 12zzz23
mój dziadek zawsze mawiał do mojej siostry. "chłop nie musi być ładny aby tylko był ładniejszy odrobine od diabła"

Gość wnuczka smirnoffa
zlecenia na ciebie jak ktos staje sie mily jak jakub badz podejrzliwy

wnuczka, weszło po skasowaniu kilku elementów :-D :-D :-D nie wiedziałam, że mogę być taką inspiracją dla osób publicznych :classic_cool: "Jak myslisz Polcia - gdybym dał fote na kafe to jak szybko znalazłoby sie na wszystkich portalach z anonsami dla gejów?" Komi, to najmniejszy problem, znacznie poważniejszym problemem byłaby liczba złamanych serc niewieścich, co pociągnęloby za sobą zalew topików o tym temacie pod ogólnym hasłem "kocham Komiczne, a on mnie nie chce" to z kolei obciążyłoby za bardzo serwer tego portalu i nie mogłabym w zwiazku z tym czerpać mojego codzinnego wsparcia i inspiracji z kafe, mojej mekki, mojej sielanki i mojej oazy spokoju i miłości braterskiej to byłby główny problem dlatego nie waż się wklejac swojej foty!!!!

Gość no i niby
Wez sobie pod uwage, ze jestem prawnikiem z co najmniej kilkuletnią praktyką zawodową ---to zdanie jest bardzo ważną informacją,otóż masz do czynienia nie z byle kim,bo z prawnikiem.... w sytuacji braku foty,i w warunkach kafe,magia wykonywanego zawodu,działa....

Gość kur-wa sie znalzal
TO TAK JAK MĘZCZYZNI NIE DAJA SZANS BRZYDKIM KOBIETOM. KURWA WIEC SIE NIE OSŁANIAJ ZE SĄ FAJNI, KAZDY FACET TO SWINIA KURWA. SAME PROBLEMY PRZEZ NICH! tyle ci powiem.

Gość wnuczka smirnoffa
weszło po skasowaniu kilku elementów serio? udalo ci sie? super

Gość wnuczka smirnoffa
TO TAK JAK MĘZCZYZNI NIE DAJA SZANS BRZYDKIM KOBIETOM. K**WA WIEC SIE NIE OSŁANIAJ ZE SĄ FAJNI, KAZDY FACET TO SWINIA K**WA. SAME PROBLEMY PRZEZ NICH! tyle ci powiem. kochana. masz dzisiaj gorszy dzien chyba?

Gość quote
Facet jak bierze bez pytania to kobieta nie ma nic do gadania

Gość zajada
qrka, jak wy używacie prawej ręki, to którą piszecie na kompie? tom samom? tosz to zdrada, jak śpiewa karolinka kucając w poziomeczkach :P smrut i wstyt

quote '''Facet jak bierze bez pytania o kobieta nie ma nic do gadania ''' dobrze gada,polejcie mu:p

"to zdanie jest bardzo ważną informacją,otóż masz do czynienia nie z byle kim,bo z prawnikiem.." to informacja nt wieku - studia+aplikacja+praktyka daje wiek powyzej 30 :) Ps chyba kazdy o zdrowych zmyslach wie, czemu nie moge dac tu swych fotek :D:D

Gość quote
To pewność siebie jest atrakcyjna a nie zewnętrzna powłoka

Gość wnuczka smirnoffa
znowu internet w psychiatryku udostepnili mam nadzieje ze to co druga srode tak

Gość zajad czyraka
panie prawnik, a chackerowi w świetle prawa, można wpierw kopnąć w dupę, czy wyjąć penisowy móżdżek? prosze o radę

Gość no i niby
ahahahahaahahaahahaha foty komiczne na wagę złota.....a w zasadzie po co masz dawać? Przecież nie szukasz nikogo,bo już masz...

Kuba to ile masz tych wiosen w koncu? bo chcę sparwdzic, czy nie jestem dla Cibie za młoda

Kuba to ile masz tych wiosen w koncu? bo chcę sparwdzic, czy nie jestem dla Cibie za młoda zagadka zostala juz rozwiązana...nie czytasz uwaznie forum...jak mozesz

"magia wykonywanego zawodu,działa...." magia??? raczej spoleczna nienawisc.. prawnikow nikt nie lubi

Gość lu_netkaaaaaa
chetnie s ie z toba umowie z jakiego miasta jestes :)

Gość no i niby
komiczne, jak bardziej lubisz-jak się kobiety z Tobą zgadzają ,czy jak sie z Tobą droczą?

"wlasnie, jakos trudno uwierzyc w to ze prawnik na kafe siedzi" masz 19 lat, wiec prawnicy widzą Ci sie jako sztywni panowie w 3 czesciowych garniakach.... ja siedze tu... kumple dupy na czatach podrywaja... trzeba sie jakos luzowac...

"komiczne, jak bardziej lubisz-jak się kobiety z Tobą zgadzają ,czy jak sie z Tobą droczą?" to nie jest dobrze postawione pytanie... nie znosze kobiet bez wlasnego zdania.. nie znosze typów "tak misiu, oczywiscie misiu" lubie sie podroczyc, zreszta sam narzucam taki styl dyskusji

moja mama jest prawniczką, z wykształcenia i nie slyszalem od niej o takich prawniczych ' praktykach ';:P

ale absolutnie nie wykluczam ze tak sie dzieje. w koncu swiat schodzi na psy:P

Jakub - jelsi prowadzisz kancelarie z kolegą, to zapieprzasz przy jakichś drobiazgach 14 godzin na dobe... jelsi dobrze sie ustawisz w duzej kancelarii, albo na etacie w korporacji, to siedzisz i calymi dniami nic nie robisz :)