Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bulinka 20

Dziewczyny tyja w zwiazkach bo sa zaniedbywane i to wina mezczyzn

Polecane posty

Gość silny stres jest często
w czekoladzie są endorfiny, które zmniejszają stres, a w marchewce ich nie ma. Nie chodzi o ilość jedzenia, tylko o rodzaj. Ja poza jedną tabliczką czekolady mogłam nie jeść nic przez cały dzień. Kiedy zniknął powód stresu, zniknęła też chęć na czekoladę. I bardzo szybko schudłam. Bo tak na co dzień zdrowo się odżywiam. Łatwo komuś oceniać, kto nie przeżył podobnej sytuacji, ale empatia się kłania. Oczywiście, jest masa leniuchów, ale to jet fakt, który potwierdził mi psycholog, że jedzenie jest jednym ze sposobów reagowania na stresy i ludzie nie bardzo mają na to wpływ, dopuki działa źródło stresu.

ale rozmawiamy tu o DEPRESJI czy o standardowych kobiecych kiepskich nastrojach zaleznych od dnia cyklu?

Nefry, bardzo możliwe, że masz rację :) Ale wtedy to chyba lepiej iść do psychologa niż na kafe?

powiem tak, jak się z jakimś problemem nie spotkało, to nic dziwnego, ze na ten temat się gada glupoty wiec wam wybaczam. otylosc leczy sie u psychologa, jak tego nie mozecie pojac to tylko czekam na wasze klopoty, jak zaczniecie tyc i zaczniecie sie obwiniac, ze to dlatego, ze za duzo jecie:D

Gość silny stres jest często
kiepski związek może człowieka wpędzić w depresję.

Komiczne, nie. Ja mówię o prawdziwej depresji. Takiej długotrwalej Kyyrene, to oczywiste:D:D:D Krem a Ty nie masz przypadkeim tasiemca??:D:D:D

kobiety łagodzą stres żarciem, kąpielami w olekach, jakimsis zapachami bo ich stresy zazwyczaj powstaja w ich głowach... są wygenerowane przez nie same i dlatego jakimis irracjonalnymi sposobami mozna ten stres niwelowac... facet stresuje sie, jak mu firma np pada i tutaj chuja dadzą czekolady, olejki i inne bzdety.... a czekolada to ma raczej duzo magnezu i dlatego odstresowuje (pozornie)

e tam najbardziej odstresowujacy jest seks. tylko, ze faceci jak maja stres to czasem maja problemy z potencja haha biedactwa:D na moje szczescie niektorzy na stres reaguja odwrotnie i staja sie erotomanami. a tak na powaznie to stres mozna zwalczyc kapiela, ale jesli otylosc jest spowodowana problemami psychicznymi to wtedy kapiel nie pomoze tylko psycholog.

nefrytowakotka ............ poprostu ja żyje w ciągłym stresie we wtorek ważyłem 81,5 kg a dzisiaj 78,2 :O to tylko przez stres pewnie mi serducho niedługo wysiądzie :O

no skoro osoby otyle sa sobie winne to ty tez jestes sobie winien XD taki sarkazm maly:D

tylko nie od polskiego sprzedajdupy bo w polsce same skuny.

komiczne .............. to jest dla mnie zbyt ryzykowne bo jest duże prawdopodobieństwo że bym się uzależnił rzeczywistosc ........stresuje mnie sytuacja w jakiej tkwie już 10 lat nefrytowakotka .....:P

"facet stresuje sie, jak mu firma np pada i tutaj ch*ja dadzą czekolady, olejki i inne bzdety...." HAHAHAHAHA co fakt to prawda :D