Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Philippinka

Zakochałam się w bracie mojego chłopaka ,niewiemcorobić

Polecane posty

Gość Philippinka

Jestem z moim chłopakiem 1,5 roku.On ma 24 lata a jego starszy brat 38 . Tak naprawdę dopiero ostatnimi czasy lepiej gopoznałam.Jest sam, był w związku długo bez ślubu ale rozstali sie. Od pewnego czasu czuję że chyba się w nim zakochałam, na jego widok rumienie sie jak nastolatka, ciągle mam ochote z nim rozmawiać itd. W dodatku mam wrażenie, że on ma podobne odczucia, ale to jasne ze nie robi nic w tym kierunku... Ja juz sama nie wiem kogo kocham :( I co ja powinnam zrobić własciwie ??

Gość Philippinka
Poradźcie coś... to trwa od niedawna, przedtem byłam pewna swoich uczuc do mojego chłopaka. Teraz już nie jestem, szczerze mowiąc jadąc do niego myślę tylko o tym ze znow zobaczę jego brata. Ehh ja chyba zwariowałam :(

Gość kkkoooch
Uważaj aby ten brat ktory ma ponad 30 lat nie nabrał cie i nie brał pod siuski.Ciezka sprawa mialam podobnie,ale sie spoznilam i wszystko samo sie rozwiązało bo się ożenił

Gość hrmjkuk.uk
unikaj tego brata i samo sie wyjasni:)

Gość Philippinka
własnie, jestem przerażona tym co czuję :( Nie chcę czuć sie w nim zakochana ale tosilniejsze ode mnie. Nie wiem co ja mam robić....