Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielonaa

Matki, żony i kochanki- teraz koleżanki

Polecane posty

Gość gość
gościu, wciąż samotne noce? 😭 rozmawiasz jak dzieci z piaskownicy:P

Gość gość
nie nie samotne noce....czytamy tą lekture razem z mężem wyobraz sobie....a gość powyżej który pisze o ślubie to nie jestem ja tutaj akurat nie zgadłaś wszechwiedząca bo to nie mój wpis.

Gość gość
:P też macie zajęcie po nocach z mężem czytanie tego topiku. Coś z wami chyba nie halo :D albo kłamiesz, że masz męża :P normalne małżeństwa jeśli już nie śpią późno w nocy to robią zgoła COŚ innego :classic_cool: kłamczuszko zawistna:)

Gość gość
U mnie jest wtedy inna godzina,nie taka pózna,nie nie kłamię że mam męża,a o topiku nam ktoś powiedział,coś właśnie na zasadzie że fajna lektura i ku przestrodze czy coś takiego....a niektóre wpisy niestety nie są moje.A czy z nami cos nie tak....hm raczej nie...nie mam wścieku macicy to może raczej ze mna coś nie tak.

Gość gość
taaak :) a zestaw komputerowy kupiłaś jeszcze w PL :D twój wpis masakryczny niczym moherowy beret :P

Gość gość
01.01.14 [zgłoś do usunięcia] katarina8588888 Kochane kolezanki!!! W tym Nowym 2014 Roku wszytskiego co najlepsze,zdrówka,pogody ducha,szczescia,spełnienia marzen nawet tych najskrytszych,tego abyscie w kazdym dniu tego nowego roku potrafiły znalesc cos pozytywnego dla siebie,byscie potrafiły cieszyc sie z drobiazgów i spełnienia marzen Wam życze -bez nich życie jest szare.Obierajcie sobie cele i z wszystkich sił do nich dążcie!!! Trzymajcie sie kochane i do "poklikania".Pozdrawiam ***************** ***************** jaki podobny styl pisania nie mówię o treści a o układzie tekstu Nieprawdaż :D :P

Gość gość
Zawsze widzicie to co chcecie widziec prawda?a bron boze wypowiedziec sie negatywnie,wtedy jestes trolem itp.tylko pozytywne wypowiedzi mile widziane,ale niestety nieraz slowa krytyki tez sa potrzebne,a w takim temacie jest to niestety nie uniknione.pozdrawiam.

Gość Revolucja gosc
Z Wikipedii... Krytyka (łac. criticus – osądzający) – analiza i ocena dobrych i złych stron z punktu widzenia określonych wartości (np. praktycznych, etycznych, poznawczych, naukowych, estetycznych, poprawnych) jako niezbędny element. X Juz pisałam ze każda krytyka jest dobrze widziana ...ALE ... tylko osoba która przeżyła to co myśmy przeżyły, bedzie naprawdę wiedziała dlaczego tak sie stało i tylko ona bedzie mogła zrozumieć nas .. I absolutnie nie chodzi mi o przyklaskiwanie nam ... dajmy przykład: dopóki nie jesteś matka do póki nie wiesz ze mogłabys, przysłowiowo, zabić kogoś kto twoje dziecko zrani w jakiś sposób ... Mam koleżankę która latami dawała mi rady jak je wychowywać moje dziecko. Która potrafiła spędzić długie godziny na dyskusji i na teorytzacji co rmatki w naszej polskiej grupie robią nie tak ... aż w końcu 10 lat pózniej została matka ... Cały DOTYCHCZASOWY jej światopogląd na role rodzica jej sie radykalnie zmienił !!! X Dlatego uważam ze dopóki nie przeszłaś w butach kochanki/a dopóki nie wiesz dlaczego to sie stało i dlaczego wspieramy sie na tych stronach .. Bo ORGINALNIE żadna z nas nie zakładała ze taka sytuacja bedzie w ogóle miała miejsce.. Wiec Gościu ktory sie zenisz, nigdy nie wiadomo co ciebie spotka i jak tobie sie życie powiedzie ... Tylko od ciebie bedzie zależało zeby twoja żona była z tobą szczęśliwa ...skup sie na tym ! A i ty z nią będziesz najszczęśliwszy ... i ani ona ani ty , nigdy, nie będziecie szukać 'szczęścia' na zewnątrz waszego związku ..

Gość gość nie od żeniaczki
revolucja i elewacja wy tutaj nie pasujecie do tego topicu absolutnie,pomimo wszystko macie naprawdę poukładane w głowie...i was się dobrze czyta.

Gość gość
Wszystkie matki, żony, kochanki i koleżanki zapraszam do mnie na bloga :-) www.kuchniaipodroze.blogspot.com

Revolucja i elewacja to podpory tego topiku, nie mówię tu o zielonej, która jest założycielką i głównym filarem. Piszą tu różne kobiety, w różnym wieku i różnym stadium kochankowania. Zawsze mogą liczyć na wsparcie i zrozumienie. Krytyka jak pisała revolucja jest zawsze mile widziana. My też tu nikogo nie głaszczemy po główkach. Natomiast wyzywanie i obrażanie nie jest krytyką tylko prymitywną chamówą. Odreagowywaniem swoich frustracji na innych. Nie wnosi nic do rozmowy i dyskusji poza niesmakiem. Dlatego naprawdę nie ma sensu dawać sie prowokować i odpowiadać na wulgarne teksty. Wystarczy prześledzić kolejne strony topiku by zauważyć jak pomógł piszącym tu dziewczynom. Jak zmieniało się ich podejście do siebie i sytuacji w jakiej się znalazły. A tak w ogóle to pozdrawiam wszystkie dziewczyny i życzę miłego wieczorku :)

Gość katarina8588888
Witam kolezanki;-) Moze zaczne od tego ze chwile mnie tu nie było mimo ze zagladałam tu czasem ale jak widze ze ktos tu zaczyna pisac głupoty to sie odechciewa pisac. Nie wiem po co w ogole ktos sie wcina tu w gadke jesli nic madrego nie ma do napisania.Po co? U mnie ok.Przyjełam zasade od nowego roku ze nie bede sie przejmowac głupotami a tym bardziej osobami ktore za to nie zasługuja.To oczywiscie rozległy watek ale opisze go moze innym razem moze bo dzis nie bardzo z czasem . Trzymajcie sie dziewczyny i nie dajcie sie sprowokowac głupim komentarzom.Nie warto! Pozdrawiam

Gość Anthijaaa33
ten tepak jeszcze tu z wami jest?ups wspolczuje wam.

Gość Revolucja gosc
Dziewczyn co tu tak cicho???? U mnie od poltora miesiac a mrozy!!! wyscie mialy fajnie ale tez ostatnio przymrozilo prawda!!! X Buziaki

Gość gość
katarina8588888 a według ciebie to co tutaj można mądrego napisać!!!że super że tak sie zachowujesz?pochwalić cię to by było pewnie ok prawda?

Gość mila35
Revolucjo no u mnie ok. w sumie nie ma co pisac.Powiem tak,ze moj byly bliski kolega,dalej jest ale tylko kolega.I z tego sie ciesze,ze gdzies to co sie wydarzylo nie popsulo naszych dobrych relacji.Aczkolwiek wiecie jak bylo,ale bylo tak dopoki emocje mi opadly.Teraz jest super,choc powiem wam ze probowal cos jakby,takie glupie zaproszenia na kawe itd.ale oczywiscie sie wymigalam.Kiedys to bym poleciala nie patrzac na nic.Juz przestal zapraszac,ale widze te jego spojrzenia pozadajace mnie.Nie bede ukrywac ze jest to przyjemne ale nie dziala na mnie.Nie chce sie w nic juz wdawac.Uklada mi sie ostatnio z mezem,wiec nie myslismy o rozwodzie,a wrecz przeciwnie,jest tak jak bylo na paczatku:) wiec inni mnie nie interesuja...

Gość revolucja gosc
Mila droga ... umieram z ciekawosci ... co takiego wydazylo sie w twoim i m. zyciu ze na nowo zapachnialo u was wiosna??? Gratuluje tobie ... i tez tak chce:) :) :)

Gość mila35
Moj maz sie zmienia:):):)

Gość Revolucja gosc
I terez czujesz sie jak żona i kochanka???

Gość Jego Mośc
hehe mila 35 (ale chyba już dużo więcej niż 35 hehe starzejemy sie co?) ale płytkie zagranie z twojej strony ,myślisz że nagle opiszesz że tak cudownie ci teraz z mężem hehe ,nagle co? jak na tym forum zaroiło sie od nieproszonych gości ,atakujących was hehe przedstawienie?dla kogo?

Gość gość
Jegomościu a żebyś wiedział, że po tym wszystkim może być lepiej z mężem i zazwyczaj JEST!!!!!

Gość mila35
dokladnie tak:)

Gość laska_że hej
Cześć.... Jego Mościu...oczywiście, że lepiej z mężem :-) po tym wszystkim !!! Ja definitywnie zakończyłam kontakt z O. wykasowałam z fb i innych kontaktów. Wiem, że mało kto wierzy w moje zagrywki, ale chyba się starzeję :-). Elewacjo..pamiętam Twoje słowa, że trzeba się definitywnie odciąć - tak też zrobiłam. On honorowy - ja zmęczona materiałem. Pozdrawiam Was...

Gość mila35
Laseczko teraz juz bedzie tylko coraz lepiej:) A u mnie? "on"znowu zaczyna...moze to nie jest tak jak bylo na poczatku ze stracil glowe itd(ja zreszta tez),ale te jego spojrzenia,rozmowa itd. Zyczylabym sobie zeby na tym sie skonczylo.Zeby nie psuc tego co jest teraz.Poza tym z mezem mi sie uklada.oboje sie zmienilismy.A "on" jest dla mnie naprawde dobrym kumplem. Pozdrawiam was:)

Gość gość
dziewczyny przestańcie żyć w obludzie,teraz z mężami dobrze i sie układa,a jak tylko ktoś by się pojawił na horyzoncie i wykazał zainteresowanie to zaraz byście znowu leciały jak ćmy(wiem wiem nie mam racji zapewne) ale szanujcie się troszke.

Gość gość
na horyzoncie co rusz ktoś/coś się pojawia:P ale my to mamy gdzieś :D

Gość mila35
No dobra gosciu,jak z mezem zyc dobrze to jest obluda to ok,znajde sobie kochasia:) lepiej??wiec uwazaj na swojego,bo roznie to bywa.

Gość gość
a kto by chciał taką starą babe ?mało to pięknych młodziutkich dziewczyn i daruj sobie mowe o doświadczeniu w tych sprawach to tylko świadczy o zużyciu przez wielu