Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cukierkowa

Do mam 7 miesięcznych dzieci i nie tylko

Polecane posty

O rany to moja córa ma prawie 5 miesięcy i: 1. Waży ok 8,5kg (karmiona tylko piersią!) 2. Ok 70cm wzrostu 3. Tylko pierś, czasem dopajam wodą lub lekką herbatką hippa

Moja młoda ma 8 miesięcy i 13 dni waży 7500 :) jest chuda ale za to długa 77. Urodzeniowa to 3280, 57 cm Cukierkowa też jestem z J-bia

rossinka no to tylko pogratulowac moja mala ma 14 miesiecy i wazy jakies10 kg i mierzy okolo 75 cm moze trzoszke wiecej nie wiem dokladnie a jak sie urodzila wazyla rowne 4 kg mierzyla 61 cm tez karmilam ja dlugo piersia okolo 6 miesiaca zaczelam wprowadzac nowe pokarmy i sie zaczelo bardzo malo przybiera na wadze

ambaa no zartujesz?faaajnie kiedys spotkac kogos z tego miasta bo tu na forum ciezko kogos takiego znalezc:) a gdzie mieszkasz jesli moge spytac?i czy udzielasz sie moze jeszcze na jakims regionalnym forum? rossinka no moja tez byla tylko na piersi ale jak miala 5,5 miesiaca to po konsultacji z lekarzem postanowilam wprowadzic jej stale pkarmy i teraz mimo wszystko przybiera raz lepiej raz gorzej...sa tygodnie ze przybierze 400g na dwa tyg. a ostatnio w ciagu 3 tygodni tylko 200g:)taka jej uroda chyba...

ambaa tywoja mala i tak lepiej przybiera niz moja...moja urodzila sie z waga 3950...wiec od porodu przybrala prawie 3500g...

Cukierkowa mieszkam naprzeciw Jaru ;) i nigdzie indziej się nie udzielam :P

a na przeciw Jaru to ja chodzilam do lekarza:D do Maciejowskiego, prywatnie na USG:) faaajnie spotkac kogos z okolicy...ja na szóstce mieszkam, chociaz nie pochodze z Jastrzebia:)

Mieszkałam całe pół życia na VI i tam mieszka moja maminka :)

Dziewczyny moja to baba jak nic przy waszych pociechach i nic tu do cieszenia sie, jest strasznie ciężka już... urodziła się to miała 53cm i ważyła 3250 a teraz jak się ważyłam z nią na oko to 9 kg mi wyszło - i nie jest pulchna, tylko "ubita" ja tę wagę osiągnęłam mając 10 miesięcy ehh. Najgorsze przede mną - test ciążowy mam nadzieje, że nie będzie kolejnego słodkiego ciężaru :(

hejka! Moja Zuzia Wazy 7800kg mierzy 70 cm:) waga urodzeniowa 2890 kg i 52 cm! teraz skonczyla 6 miec! pije 4 razy mleko Nutramigen i jada obiadki-kurczaczek; indyk; zupki jarzynowe;owoce. cukierkowa-no faktycznie dluga jest twoja corcia!!!slodko sie smieje!!!

ambaa a w ktorym miejscu dokladniej?moze kiedys do mnie wpadniesz przy okazji jak bedziesz szla odwiedzic mame:):)bo w sumie Zuzia nie ma kolezanek w swoim wieku a ja za bardzo tez nie, bo mieszkam w Jastrzebiu od 1,5 roku:) Karen dzieki:)Twoja Zuzanka tez jest cudna, jak wszystkie Zuzie zreszta:P i jakie ma fajne wloski, blond i dlugie:)

no to zaraz obok mnie:D:D:Dja mieszkam w tym nowym bloku zaraz od ulicy, pierwszy...kolo Lidla...hehehe, alez spotkanie:D a do Murzyna chodze czasem na zakupy...pracowalam tez troche w sklepie Agatka, tej czerwonej budzie na srodku, chyba wiesz gdzie?:P

Eeee naprzeciwko tego bloku? W tym nowym od ulicy mieszka moja przyjaciółka a w tym sklepie pracowałam chyba z 6 lat temu za poprzedniego właściciela. I wiesz co ... Chyba jak robiłam tam zakupy ( byłam w ciąży) chwalilaś się kumpeli że jesteś w ciąży :D hehe ale jaja

nooo ale jaja sie tak spotkac...normalnie nie mozna tylko gdzies tutaj...szok:D a w ktorej klatce mieszka ta przyjaciolka?albo jaki numer mieszkania ma? ale normalnie nie moge...:D:D:D a tak w ogole to ile masz latek i jak masz na imie bo to tak glupio po pseudonimie:P

Agnieszka - 30 dychy w tym roku kończę. Kumpela mieszka pod 39 ;)

Milo mi Cie poznac...ja jestem Kinga (wole jednak Kinia)jak wszyscy do mnie mowia...latek 27...a ja mieszkam w 1 klatce...blok numer 35:)pewnie nie znam tej twojej perzyjaciolki bo ja tu niewiele osob znam:)

no byc moze....a ona ma male dziecko tez tak, jak my?:) jak masz ochote to podaje ci moj numer gg:3921861 czesto bywasz u mamy?

no byc moze....a ona ma male dziecko tez tak, jak my?:) jak masz ochote to podaje ci moj numer gg:3921861 czesto bywasz u mamy?

A moj synek ma trzy miesiace i juz wazy 7 kg! Ma 64 cm wzrostu. I przy tym wcale nie wyglada jak maly pulpecik:) przynajmniej tak mi sie wydaje