Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość help me00

slub

Polecane posty

Gość myszka_szarawa
a ludzie jak ludzie, pogdają i przestaną, rodzina wybaczy, im zależy napewno bardziej na Twoim szczęściu niz na opinii obcych ludzi.

Gość andziunia
popieram - jeśli nie jesteś pewna nie pakuj się w to. Na pewno nie będzie Ci łatwo, on też będzie cierpiał ale pomyśl czy to jest aż tak dużo w porównaniu z tym, że na zawsze będziesz z kimś kogo nie kochasz? 23 to naprawdę mało znajdziesz jeszcze kogoś kogo szczerze pokochasz. Trzymaj się dzielnie - cokolwiek byś nie zrobiła:)

Gość help me00
Dziekuje wam za pomoc...Ja niestety ide juz spac...choc watpie ze zasne... Moze cos wydumam...Zwlaszcza ze do rana niedaleko i mam malo czasu... Strasznie mi zal Lukasza...Jak jutro pojde to on bedzie wiedzial ze go nie kocham... Moze o tym zapomni...jak powiem ze to byl stres......

nie rob tego bos za mloda...sama piszesz chcesz poszalec! i teraz jest twoj czas, slub spoko ale jak ty bedziesz miala 28! nie marnuj wam zycia.... zostawilam faceta po 5 latach..mielismy zamieszkac razem i sie hajtac itp itd, baardzo ciezko bylo... teraz mam wspanialego meza i dzidzie i dopiero jestem w pelni szczesliwa...po nastepnych 5 latach:)