Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JUHUUUUUUUUUUUUUUUU

DZIS DOWIEDZIALM SIE ZE PRZYJELI MNIE NA 4 PARYSKIE UNIWERKI!!! JUHUUUU

Polecane posty

wiesz co, nie wiem, pewnie inna sprawa jak ktos sam cos otworzy, a inna jak sie gdzies star ao prace. mi tylko sporo POLEK, ktore skonczyly we francji psychologie mowilo, zete studia we francji sa duzo latwiejsze niz w polsce i ze psychologow we francji jest jak u nas ludzi po zarzadzaniu :) i nie po licencjacie, ale mgr - zadna z nich nie pracuje w zawodzie. ja tylko mowie co slyszalam.

Gość fajnie ze sie dostalas
A chlopak jak to przyjąl? bardzo sie cieszy? Jakas romnantyczna kolacyjka? A redzna w POlsce? rodzice? cieszyli sie? Dla mnie najprzyjemniej jest zawiadamiac bliskich o sukcesach, oni naprawde sie cieszą.

Gość JUHUUUUUUUUUUUUUUUUu
nie no spoko, wierze :) ale ja nie mowie ze chce sie doksztalcac bo praca, ja chce poszezyc swoje choryzonty o interesujace mnie dzieziny nauki, nie trzebami papierka do pracy, bo i tak po studiach 80% ludzi nie pracuje w swoim wyuvczonym zawodzie , to normalne! chce dowiedziec sie czegos nowego poprostu :)

Gość JUHUUUUUUUUUUUUUUUUu
chopak sie strasznie cieszy, pomagla mi sie do egzaminow przygotowac, bo on juz to przeszedl wszystko dawno temu :) jutro bedziemy swietowac caly dzien, i woeczorkiem zaprosl mnie na kolacyjke do restauracji :) rodzice sie ciesza, nie wiezyli ze dopne wkoncu wsego, mysleli ze ich cos klamie odkad rzcilam polskie studia :D ale wlasnie to jest fajne ze rodzina mnie wspiera i sie cieszy z moich sukcesow!

Gość quellered
cały czas podkreślasz jaka to szczęśliwa jesteś i jak to my szydzimy ( bo zazdrościmy ) Wrażenie mam, że właśnie po to założyłaś ten topik - żeby się pochwalić, a nie prosić o radę no wiesz...wielu ludzi nie musi wyjeżdżać za granicę by coś osiągnąć... mogę powiedzieć, że połowa mojej rodziny mieszka we Francji i jakoś nie zauważyłam, żeby ich życie było bardziej barwne i ciekawe od mojego... Każda w miarę inteligentna osoba zdaje sobie sprawę z faktu, że wybór kierunku studiów uzależnić należy od indywidualnych preferencji i zdolności i zamiłowań. Dlatego z Ciebie "szydzę" i robiłabym to tak samo, gdybyś na te studia dostała się w Polsce..

Gość quellered
a jeśli o to chwalenie chodzi skoro to dla Ciebie osobisty sukces, to pewnie - pochwal się!! pogratulujemy Ci i ok! tylko nie rób tego w taki okrężny sposób, bo staje się to śmieszne...

Gość JUHUUUUUUUUUUUUUUUUU
siry proprosilam o rade bo intereuje mnie wszystko,ale zaczel sie durne komentarze ze to jest nic sie dostac, ze to pikus itp, to mnie kosztowalo lata ciezkiej pracy a ostatnie 2 lata przedewszystkim! Wiec samo nie przyszlo! jestem szczesliwa bo zrealizowalam swoje marzenie,teraz mam tylko wybrac...

Gość quellered
to, że jesteś szczęsliwa widzę i się nie dziwię. nie znam nikogo kto byłby nieszczęśliwy z powodu dostania się na studia. Sama też bylam :-) czy to pikuś dostać się tam, gdzie Ty się dostałaś - nie wiem i nie ma to dla mnie znaczenia. tego nie pisałam, więc nie wiem, czemu się na mnie wyżywasz i nazywasz moje ycie szarym?? nie marzę o życiu we Francji , nie kręcą mnie te kierunki. zadowolona jestem z tego co sama osiągnełam i nie zamierzałam debatować na temat wagi Twoich osiągnięć bo to raczej subiektywna kwestia... napisałam tyle - ogólne pytanie o wybór kierunku studiów obcych ludzi na forum to głupota !!!trochę mniejszą ale również głupotą jest pytanie o to babci cioci taty... gdybyś określiła kąt pod jakim mielibyśmy przyglądać się sprawie - to już prędzej. np. co warto studiować pod kątem przyszłych zarobków czy rynku pracy... ale generalnie nikt Ci dobrze nie wybierze

Gość zmanierowana krytykantka
super!!!!!!!!!!!!! gratuluje!!!!! wybralabym socjologie na sorbonie mozesz byc z siebie naprawde dumna

Gość zmanierowana krytykantka
spadajcie ludzie raz sie ktos znalazl kto ma normalny dylemat uwazacie za normalne pytanie jak dac dziecku na imie lub czy przebaczyc zdrade? gratuluje ci juhuu przemawia przez nich zazdrosc kto by nie chcial studiowac na sorbonie chyba tylko idiota

Gość JUHUUUUUUUUUUUUUUUUU
jejq dzieki :) no wlsnie rzeladam raknini uczelni na ktore sie dostalam, najwyzej stoi paris 5 i wersal... paris nanterre troche dalej a sorbona na koncu hengzies tam ... mam czas do sierpnia to bedzie ciezka decyzja :) dzieki wszystkim ktorzy sie ze mna ciesza!!! Ps.narzecozny moiw mi zeby isc na geografie z turystyka albo socjologie... zobaczymy :) jak ktos ma jakies uwagi albo doswiadczenia to piszcie!!!

Gość queeeelllleere
ojojoj wg zmanierowanej jestem idiotką bo nie chciałabym studiować we Francji...dobrze że tylko z punktu widzenia wyżej wymienionej jest to wyznacznik inteligencji......

Gość sbr
niezle :) gratulacje ale ja nie slyszalam zeby w wersalu byl uniwersytet cos krecisz :P