Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irtit

Czy faceci, ktorzy duzy nacisk klłada na dziewictwo sa porąbani ?

Polecane posty

bądź co bądź dziewictwo jest nikomu do niczego nie potrzebne, a taki szum wokół tego:D

mężuś ale masz nasrane we łbie aż chce cię poznać, bo nie wierze, ze nas nie wkrecasz:D

Tobie się wydaje że nie potrzebne i że jak sie kocha to nie ma to znaczenia. Wogóle nie rozumiesz facetów.

Gość taaa żenia się
wiemy na pewno, że głupie wychodzą za mąż za takich jak ty. :classic_cool:

mrau zgadzam się całkowicie, jak się człowiek zakocha, to już nic nie jest dla niego ważne a jak się odkochuje, bo dziewczyna nie jest dziewicą - no to bez komentarza

dla mnie facet który wymaga od kobiety by była dziewicą to jest jebniety i tyle !!! ja miałm kilku maz też oboje wiemy o tym i co nic każdy ma przeszłość a i lepiej jak bogatsza :P

czy nie rozumiem facetów hm może ale na pewno nie rozumiem ciebie:D znaczy rozumiem bo wiem skąd takie przywiązanie do dziewictwa u mężczyzny się bierze, ale nie bde ci tu analizy psychologicznej robic, bo normalnie mi za to ludzie płaca:P

Gość nie dyskutujcie z osobami
pokroju mężusia bo tylko sprowadzą was do własnego "poziomu". :o

większość facetow pisze im ze to ma znaczenia i jak się zakocham to jeszcze większe (z czym się zgadzam)a te dalej wmawiają nam że dla nas to nie ma znaczenia....

poziom nie poziom, mam 172cm wzrostu i żaden mężuś nie sprawi, że będę miała mniej lub więcej:D

Gość Ech uwielbiam takie topiki
gdzie pole do popisu maja sfrustrowani, zakompleksieni "faceci" (celowo w cudzysłowie).:classic_cool:

też facet - oczywiście, że ma znaczenie, ale jak się człowiek zakocha to nie ma znaczenia skarbie:D

Gość CheNelly777
Z większości wypowiedzi wywnioskowałam, że jeśli chcę mieć jakiegoś porządnego faceta a nie popaprańca to nie mogę być dziewicą? Dobra, to ja idę się puścić pod latarnią za wczasu...

U mnie w pracy rownież koleżanki chwalą się która częściej się puszczała i to te tłuste co dawaly dupy za młodu aby mieć faceta, a teraz stare panny. Ja sobie znalazłem 19 latke śliczną dziewice i jestem zaowolony hehe

chenelly777 a to ciekawe ja tu ani jednej takiej nie zauwazylam XD

Gość do chenelly
niekoniecznie ;) ważne żebyś sie do tego nie przyznawała bo a nóz trafisz na takiego popaprańca jak na tym topiku.

mężuś, kobiety wychodzą za mąż, a nie żenią się nasz naród to jednak w większości hipokryci, faceci sobie używają, śpią z kim popadnie.... szukają później dziewicy, nazywają doświadczone dziewczyny mianem 'używane' (sic!), stosują inne zasady moralne dla mężczyzn, inne dla kobiet.... ciemnogród i średniowiecze wolę cieszyć się udanym seksem z partnerem, do którego mam zaufanie, używać życia, a nie żyć w cnocie i trafić później na jakiegoś fanatyka dziewictwa, jak już będę zgorzkniałą 30-latką latającą pod prysznic 3 razy dziennie, żeby się tam zaspokajać

co Ty mi pierdolisz ze nie ma, chyba wiem co ma dla mnie znaczenie, nie lubię przemądrzalych kretynek ktore wiedzą lepiej co dla innych ma znaczenie

Gość no własnie najgorsi
potencjalni mężowie to obok pijaków własnie fanatycy dziewictwa! Porażka na całej linii!:o

Gość tez facet dla ciebie moze
i ma co nieoznacza że dla innych też gremlinie!:o

no właśnie dziewictwo dla mnie np ma znaczenie i co? nie moze? lubie dziewice i już. tylko fakt faktem jak czlowiek sie zakocha to nie ma znaczenia niiiiiic:D

Gość ale muszę przyznać
że ci fanatycy dziewictwa to kulturą nie grzeszą.

zgadzam się używane grubaski są obrzydliwe albo uzywane deski nie dość ze nie masz mozliwości popatrzeć sie na fajne cycuszki to jeszcze nie masz przyjemności jej rozdziewiczyc

Gość CheNelly777
Do mrau - nie napisałam, że jest tu taka opinia, tylko że wywnioskowałam, a to duża różnica.

Gość hej fanatycy
powinniście załozyć kółeczko wzajemnej adoracji! :D

chenelly777 - no wlasnie ciekawa jestem z ktorej tak wywnioskowalas

ma znaczenie jak kochasz i na dodatek poważnie myślisz o związku